Aşk İlişkileri Nasıl kızlar yaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar bu gömleği aldım sizce nasıl? Sevgilim hiç beğenmedi yaaa moralim bozuldu size sorayım dedim Nasıl kızlar yaa? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sevgilin deli mi ya ☺️Gömlek çok şık Güle güle güzel günlerinde giy 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen beğendiysen sorun yok sevgilin giymiycek sonuçda 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Normal gömlek ya ama bana göre güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir erkek olarak gömlek çok güzel kızlar kiskanc olur siz bakmayın begendizeniz tamamdır 0 0 Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% +1 yıl çok kötü bu ne yaa şeriat yeşili 0 0 Yorumla
Bjgjhjgjhjhjgh Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Taputun üstüne konan örtü gibi sjdjf 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa off Yorumla Bjgjhjgjhjhjgh +1 yıl Ahaha şaka be siyah kot pantolonun içine verirsin ön kısmı çok güzel olur Yorumla Bjgjhjgjhjhjgh +1 yıl Güzelmiş düz gömlek işte Yorumla
hayat_burda Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl bana sorarsan bence çok cıvık duruyorrrrrrrrrrrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilin deli mi ya ☺️
Gömlek çok şık
Güle güle güzel günlerinde giy
Sen beğendiysen sorun yok sevgilin giymiycek sonuçda
Normal gömlek ya ama bana göre güzel değil
Bir erkek olarak gömlek çok güzel kızlar kiskanc olur siz bakmayın begendizeniz tamamdır
Bu şekil yakışmış bence
Ben giymezdim beğenmedim
çok kötü bu ne yaa şeriat yeşili
Taputun üstüne konan örtü gibi sjdjf
Yaaa off
Ahaha şaka be siyah kot pantolonun içine verirsin ön kısmı çok güzel olur
Güzelmiş düz gömlek işte
Sevemedim
Çok Hoş
Hiç güzel değil
bana sorarsan bence çok cıvık duruyorrrrrrrrrrrr
Gğzelll