Evlendiğiniz eşiniz ailesi annenize kırıcı davransa ne yaparsınız?

Şimdi olay şöyle benim abim de yengem yengemin memleketine Şanlıurfa Birecik ilçesine gittiler, yolda giderken annem de kavga etmeyin diyerek tembih ediyor ve birde WhatsApp üzerinden oğlum kendini ezdirme orada kavga falan edersin bak herkes gelinin ailesi dikkatli ol huzursuzluk olmasın, mesajları da sil demiş, bir kaç dakika sonra yengem annemi arıyor bağırıp çağırıyor arkamdan kuyumu kızıyorsun diyor. Geçen sefer de buna benzer bir şey oldu anneme bağırdı çağırdı, durum böyle olunca bende WhatsApp durumumda kızgın bir durum paylaştım, abim de ne oldu diye yazdı, bende senin o karın kim oluyor da ikide bir de anneme bağırıyor dedim kavga ettik, akşama da abimin kayınvalidesi bana işte annen karıştırıyor ortalığı sırf buraya geldiler diye kıskançlık yapıyor kızım ne yapsa kabul etmiyor yazdı, bende kızına terbiye öğreteceksin anneme bağıramaz dedim, feriştahı gelse tanımam dedim iste ağabeyin ile aranızı bozuyor diye bana annemi kötülüyor.

Bende kimse benim anneme babama haklı olsun haksız olsun bağırıp çağırarak konuşamaz ve üstelik ben abime yazdım senin kızına sana yazmadım o nasıl bir delikanlı da gelip size mi şikayet ediyor dedim. Konuyu babama anlattık şimdi hiç birimiz ne abim ne yengem ne de ailesi ile konuşmuyoruz.
Bunun yanında annem babam ev aldı beyaz eşya televizyon tüm eşyaları annem babam aldı sıfır borçla evlendiler, bunun yanında kira derdi de ama yetmez gibi kapris çekiyoruz. Neymiş efendim kızı 3 günde bir bize geliyormuş,

Böyle bir durumda yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Rica etsem detayı okuyarak yorumlar mısınız?