+1 yıl"Geçmişi çok kalabalık ve çapkın olan biriyle evlenir miydiniz?"
Evlilik düşünmüyorum. Yalnız çalışırım.
"Evlenecek kadar guvenebilir miydiniz?"
Ben kimseye güvenmem.
"Çapkın erkek yoktur. Doğru kadını ararken alternatifler arasında kaybolmuş; masum, zavallı, narin ve de kırılgan erkek vardır."
Katılmıyorum çünkü;
1- Çapkın erkek vardır. Kızların çoğunun tavlanabilmesinin belirli bir stratejisi var ve bu tamamen aynı. İstisna olan bir kitle dışında çoğu kızın üzerinde işe yarıyor.
2- Doğru kadını ararken alternatifler arasında kaybolma ifadesi tamamen saçmalık. Doğru kadını aramak isteyen birisi kirli yollarla deneme yanılma yapmaz. Önce gözlem yapar. Doğru olma potansiyeli varsa ona göre adım atar. Tüm alternatifleri tam bir gözlem ve analiz yapmadan denemez. Ancak çoğu erkek bunu yapmaz. Çoğu erkeğin tek yaptığı nerede en güzel fizikli ve dış görünüşlü bir kız varsa karakterine bakmaksızın onunla şansını denemektir ki bu benim gözümde yanlış ve aptalca bir şey. Her erkek, bu kadar da aptal olmayacağına göre buradan erkeklerin çoğunun amacının farklı olduğu rahatlıkla çıkarılabilir.
3- Masum olan her erkek zavallı, narin ve kırılgan değildir. Masum olup da aklı başında, çelikten iradeli ve her ortama rahatlıkla ayak uydurabilen erkekler de vardır. Masum olan her erkeği böyle görmek, sadece aptalca bir bakış açısından ibarettir.
4- İyiyi ve kötüyü mantık açısından ayırt etmeksizin bu tarz kalıplaşmış ve dolaylı yoldan saldırgan genellemelere sığınan herkes, sadece bu ifadeleriyle bile bana karşı şansını zorluyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Pek çok kız arkadaşım oldu, ancak hedef fazla kız arkadaşı geçmişim olduğu için hava atmak veya ego ya da ihtiyaç karşılama olmadı bende. Kafa yapısı uygun insanlar aramak suç mu?
İnsanlar neden geçmişi kalabalık insanlardan uzak durur?
Sosyokültürel bir soru aslına bakarsanız bu...
Görücü usulü gibi insanların birbirini tanımadan evlenmesi adeti olan bir coğrafyada, çoklu ilişkiler yaşamış biri hoş karşılanmaz.
Dolayısıyla insanların yetiştirilme tarzına ters düşen bu görüş, potansiyel partner arayışı olan insanlarda yeni filtreler oluşturmaya iter.
İnsanın geçmişine önem verilmeli mi?
Bir miktar önem verilmeli bence. Ancak şu an olduğumuz kişinin geçmiş tecrübelerin bir çıktısı olduğu gerçeğini görmezden gelmek büyük ihtiyatsızlık sayılır fikrimce.
Doğrusu nedir?
İnsanların "sizinle tanıştıktan sonraki" karakteri kişinin güncel yapısını aydınlatmaktadır. İyi bir ilişki için anlayış, sevgi ve saygı gerekir. İyi bir geçmişe sahip olmak değil...
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Işıkla kalın...12 Yorumla- +1 yıl
Evet tabiki cok doğru geçmiş pekde önemli değil 😊
+1 yılGeçmişi sorgulamaya gerek yok. Kimi az ilişki yaşar, kimi çok. Sadece tanıştığın andan sonrası önemli bence. Çünkü; zaten geçmişi ne olursa olsun, hoşlandığın için konuşuyorsun.
23 Yorumla- +1 yıl
𝘬𝘦𝘴𝘬𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘬𝘦𝘴 𝘣𝘰𝘺𝘭𝘦 𝘥𝘶𝘴𝘶𝘯𝘴𝘦 𝘨𝘦𝘤𝘮𝘪𝘴𝘦 𝘢𝘴𝚤𝘳𝚤 𝘵𝘢𝘬𝚤𝘯𝘵𝚤𝘭𝚤 𝘪𝘯𝘴𝘢𝘯𝘭𝘢𝘳 𝘵𝘢𝘯𝚤𝘥𝚤𝘮 𝘩𝘶𝘻𝘶𝘳𝘶 𝘣𝘰𝘻𝘮𝘢𝘺𝘢 𝘺𝘦𝘵𝘪𝘺𝘰𝘳 ,𝘨𝘦𝘤𝘮𝘪𝘴̧ 𝘨𝘦𝘤̧𝘮𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘬𝘢𝘭𝘥𝚤 𝘴𝘰𝘯𝘶𝘤̧𝘵𝘢 .
- +1 yıl
Bir gün insanlar, geleceğin daha önemli olduğunu anlayacak
- +1 yıl
𝘜𝘮𝘢𝘳𝚤𝘮...
+1 yılolurum ama güvenimi kazanması lazım normalde güvenimi kazanmak zorken onun için daha da zor olur xoskjxjd
12 Yorumla- +1 yıl
Thanks baby❤😘
- +1 yıl
❤️❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yıltabi ki geçmişi beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılAnnemin sürekli erkek çocuklarına dediği erkek adam istediğine yürüsün lafı geldi aklıma 😄soruya gelince tabi ki evlenmem güvenemem.
21 Yorumla- +1 yıl
Ah bu anneler sjjaakaka
Kim namus ve ahlak söyleyişi yapıyorsa bilin ki en büyük namusuz o dur.
Friedrich Nietzsche
Ellin kızı nın Oğlu nun geçmişi
Normal de beni Alakadar etmez
Ama rahatsız olduğum bir konu da var
Burnumun dibinde kadar girip şahsi alanımı zap edip Dalkavukça sözler söyledikleri zaman asabım bozulsa da artık susuyorum Çocukça Hareket etmenin hiç bir anlamı yok. Gül dalın da her kes yolunda güzel20 Yorumla
+1 yılGeçmişinde çapkınlık yapma imkanı olmus erkek muhtemelen ya çok yakışıklidir ya da hayatta başarılı olduğu için hep göz önünde olmustur. Kendisi bana sadık olsa bile eskisi olan kadınlar rahat vermeyebilir. Hele bir de unutamadığı aşkı varsa o iş kökten ofsayt demektir.
10 Yorumla
+1 yılAman Allah korusun 27 yildir helalimi bekliyom gecmisi kalabalik ve capkini gectim gecmisinde biri olan biriyle evlenemem evlenmek istemem nasip olmasin insallah bekar olarak oleyim daha iyi dusunmesi bile cok korkunc en takintili oldugum konulardan biridir hayatta hakli olarak son derece onemli o kadarki buraya yazmaya calissam sigdiramam :'(
10 YorumlaBaktığın bakış açısına göre değişir bence. Evlenirim benden önce yaşayacağını yaşamış gözü dışarda olmaz, merak edip sürüklenmez diye de düşünebilirim. Ya da evlenmem sadık olmaz öyle insan, her gittiğim yerde onun eski sevgililerine mi denk gelicem diye de düşünebilirim 😂
10 YorumlaGeçmişte yapılan hatalar gelecek yaşamda hayatı etkilemez bence eğer o kişinin yaptığı şeylerin yanlış olduğunun farkindaysa
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊
Ne olmuş canım birazcık çaplınlık yapmak bizimde hakkımız.😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Birazcık mi iyi bari sjsjajjaka
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişinin çok kalabalık olması demek seçici birisi değil demektir çünkü akıllı ve seçici insanlar ağzı bir kere yandığında yoğurdu bile üfleyerek yerler.
Bu nedenle o tarz insanlarla değil evlenmek hiçbir işim olmaz.10 Yorumla
+1 yılFoto cevabı vermiş zaten. Ne benden öncesinin ne de benden sonrasının hiçbir önemi yoktur
12 Yorumla- +1 yıl
Öncesinin önemi yoktur ama sonrasının önemi var
- +1 yıl
Benim için yok. Napsın ölüp gebersin mi hasretimle ne yapıyorsa yapsın ben yoksa gerisinin de önemi yok
Büyük risk. Ya her şeyi yaşayıp doymuş ve evliliğe hazırdır, ya da bu bir alışkanlık haline geldiği için bırakması da imkânsızdır devam eder.
Bilemiyorum. Bana verdiği güven ve inanç duygusuna göre değişir kararım.10 YorumlaGeçmişi güven vermiyor olabilir ama yine de tanırım, gerçekten güven verici/tutarlı davranışları varsa eğer birliktelik yaşarım. Evlilik düşünür müydüm işte onu iilişkinin gidişatı belirler, ben değil.
10 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçer mi? Evlenmem
Annemin çok güzel bir sözü var da yazamam 😅😅18 Yorumla- +1 yıl
Yaz kız ne olacak shsjjsja
- +1 yıl
Ay yok edebim el vermez 🤭
- +1 yıl
Ben yazayim ari satmis namusu kiraya vermis kisiyle evlenilmez ;)
- +1 yıl
Başka bir söz daha var. 😅
- +1 yıl
Alismadik totosta don durmazmis
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 Köpek bişey yemeyi tövbe eder mi der annem 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Etmez tabi lsls sonuna kadar hakli kadin imzami atarim
- +1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktere çok önem versem bile bu durumu öğrendikten sonra devam edebileceğimi sanmıyorum. Alakasız bir sebepten dolayı bitiririm.
23 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş geçmişte kalıyor sonuçta ama
Cevap sahibi+1 yılAma etkilerini yaşıyorsun öğrendiğin an, elimde değil bu his. Pişman da değilim 🤗 sonuçta herkesin kendi tercihi, bana da yapılsa saygı gösteririm. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Tercih hakkı herkes için var.
- +1 yıl
Tabiki 😊
+1 yılHissizleşmiştir artık. O kadar çok insanla beraber olup en son benimle durulacağını düşünmem. Onları nasıl birer birer bıraktı ise beni de bırakır. Demek ki bağlanma problemi var.
20 YorumlaSelam,
Geçmişi kalabalık olan, hele ki çapkın olan karşı cinsle bırak evlenmeyi, flört bile etmem. İki güne bize de tekmeyi vurmayacağı ne malûm? :D20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemeli bozuk arsaya bina dikermisin, gecmisi cürük tarlaya, domates ekermisin? Gecmise asiri takintili insanlar hatali, gecmisinde her hatayi yapan hatasiz mi diyerek, hatalarinizi temize cikaramazsiniz..
Iyi artik üstünden birkac kisi gecsin doggy, yaptir, kicinin deligini baka baka boslasin, arada bir soksun, onun isi bitince yeni sevgilin aynisini yapsin, sonra gecmisimi karistirma, iyi akil.😂02 Yorumla- +1 yıl
Ama sürekli geçmişe bakılırsa güzel bir gelecek de olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılHic alakasi yok, gecmisi temiz, güzelse, gelecegide güzel temiz olur, bu sadece sevgili, cinsellikte degil, her türlü.
Anlayabilecegin basit bir örnek vereyim, iki insan düsün, 20 yasinda sigaraya basliyorsun, 30 yil iciyorsun, digeri, hayatinda agzina sigara vurmuyor, ilerde hanginiz daha cok saglik sorunlari yasarsiniz?
evlenilie lakin şartlar uyuşuyorsa iş sahibi ise mizaçlar uyuşuyorsa bağımlı değilse kültürlü ve seviyeliyse günümüzde genel olarak herkesin kalabalık zaten
10 YorumlaBenim gibi olsun. Sade ve az. Karşıt cins arkadaşım fazla da yok. Samimi olarak dostum da yok öyle karşıt cins. Gerisi teferruatı. Çapkınlığı sevmem öyle önüne gelene boncuk dağıtanı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmişi geleceğine engel değilse kurcalamam, ama ben çok kıskanç biriyim özellikle sevdiğime karşı çapkınlığı devam ederse ben yapamam, dayanamam.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgeçmiyor,öyle bir kız vardı, benimle sevgili olduğunda başka erkekle arkadaşmış, benimleyken başka birini buldu, sonra evlilikten soğudum, hala bekarım
10 Yorumlaçapkın adam evlenirken çapkınlığını gösterir mi gösterirse kim gözü dışarıda olan paylaşımlı bir ilişki yaşamak ister ki,?
10 YorumlaEvlenmem ama geçmişi bana söylemediği sürece sıkıntı yok ama geçmişini söylemeyip böyle şeyler yapmaya devam ederse evliliğimiz 3 gün bile sürmez
10 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim doğrusu daha önce hiç sevgili flört yapmadım bir kızın elinden dahi tutmadım tam tersi olanlara güvenmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtın ölümü arpadan olsun🤨😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılAynı soruyu kendime yorumladım. Asla evlenmem düşünsene her oturduğun mekanda hatuna sarılan selamlaşan birileri çıkıyor. Katil olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar haklı ki 😅
Şöyle bir gerçek var, şu an hem erkek hemde kadınlar aynı şeyi yapıyor.
Flört adı altında seçmece yapıyor herkes.10 Yorumla
+1 yılHayatta olmaz olmaz emin ol e evlensin geçmişinden çağıranlar olsun mutlaka birine gider
10 Yorumlaahahhahaha :D erkek evlenmeye karar verince çapkınlığını gösterir mi :D
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş ilişkisi olan biriyle olmazdım ne kız ne erkek (kendim kadın veya eşcinsel bi erkek olsaydım)
11 Yorumla- +1 yıl
birde not düşeyim çoğu kız dürüst davranmışken çoğu erkek modern görünecem diye meriçlik yapmış hepsi değil ama çoğu ben bu cümleleri de çok işittim sonra ne oldu ayrılırken kızın geçmişini bahane ettiler kullandıktan sonra.
Murat Dalkılıç'ın da dediği gibi"Geçmişindeki hikaye beni üzmez, nasılsa yenisini yazıyoruz artık'"diyebilmeli insan. (herkes için geçerli değil)
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkek herkese aşıktır.. kadın olsam uzak dururdum
10 Yorumla
+1 yılSayıya takılmam lakin kimlerle birlikte olduğu mühim.
10 Yorumla
+1 yılBu aynı ben , güvenmeyen güvenmediği için çok alternatif edinen
10 YorumlaAsıl çapkın erkekle evlenilir. Çünkü çapkın erkek uzun süren bir arayış sonucunda istediği kişiyi bulmuştur ve artık çoğu şeye doymuştur. Bu yüzden siz siz olun çapkın erkek tercih edin (beni mesela).
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugüne kadar 8 kişiyle ilişkim oldu. Bunların tamamıyla anılarım var. Tatile gittiklerim oldu, aynı evde yaşadıklarım oldu. Evleneceğim insana bunları anlatmayı düşünmüyorum. Aramız bozulmasın maksat. 😉
03 Yorumla- +1 yıl
Bence anlatmak en iyisi güven acisindan ama evet bazen geçmiş geçmişte kaldı diyip hicbiseyi anltamamak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılŞu an ki sevgilime anlattım, kız ayrılmayı düşünüyor kaldıramam bunu vs diyor. Ki aramızda ciddi bir şey yok. Eşim olacak insana anlatsam o kim bilir ne yapar. Bilmesinler ya, huzursuz oluruz çünkü.
- +1 yıl
Evet en iyisi anlatmamak olabilir 😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an konuştuğum kişinin geçmişi kabarık ama çok güzel ilişkimiz var çok şükür seviyorsa değişir adam
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi geç, arkadaş dahi olmam o tür kişilerle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi kalabalık veya çapkın bir kadınla evlenmem. İhtiyaç da duymam. Herkesin geçmişi elbette kendini ilgilendirir. Benimle olmadığı müddetçe.
00 Yorumla
+1 yılHayır daha önce denedim ve hiç benlik değil mümkün ise eline kadın eli değmemiş biri olsun😃
07 Yorumla- +1 yıl
Oda eline erkek eli değmemiş biri ister ama 😂
- +1 yıl
İstesin sıkıntı yok😃
- +1 yıl
Siz kadınların çoğu normalde deneyimli olanları daha çekici bulursunuz. Ama sen ilginç bir örneksin. Eline kadın eli değmemiş birisini bu kadar istemenin ardındaki gerçek sebep ne?
64.media.tumblr.com/.../...be4f0af4f64a6e1ebf.gifv - +1 yıl
Çünkü daha önce denedim, geçmişi baya dolu olan birini, başka kadınlar ile aldatmaya devam etti. Bende şansımı artık geçmişi pek dolu olmayan birinden yana kullanmak istiyorum. Herkes anasının karnından öğrenip doğmadı. Herkesin bir ilki oldu.
- +1 yıl
Geçmişi kalabalık olan kişilerin sıkıntılı olduğunu geç olsa da fark etmişsin. Ama burada kötü olan kısım, bunu önceden düşünerek değil de deneyerek fark etmiş olman. Sonuçta her kıza güven olmadığı gibi, her erkeğe de güven olmaz. Eğer tutkularına kapılmak yerine yeterince aklını çalıştırsaydın, onların sıkıntılı kişiler olduğunu daha başında anlardın. Günümüzde bu kadar çok güvenilmez insan varken bir ilişki için mantık odaklı değil de sadece duygu odaklı hareket etmek, işte bu yüzden aptallıktır. Bunu geçmişte bir çok kişiye de anlattım. Aptalca hareket etmek isteyen ve istemeyenlere sonrasında seçim hakkı tanıdım. Ve gerçek neydi biliyor musun?
Sırf tutkuları için aptalca hareket etmek isteyenlerin sayısı daha fazlaydı.
Onun için bir daha onlardan olma. Yoksa seni bu konuda daha da kötü günler bekliyor olacak.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, zaten artık kimseye kolay güvenmiyorum..
- +1 yıl
Teşekküre gerek yok. Ben de kimseye güvenmem. Bu durumu bildiğimden söyleyeyim dedim. Sadece bir daha deneme yanılma yapma. Senin için sonuçları iyi olmaz. İyiliğin için diyorum.
64.media.tumblr.com/.../...be4f0af4f64a6e1ebf.gifv
+1 yılFırsatını bulan her erkek çapkın olabilir. Mesele şartlar ve fırsatlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Her erkek değildir ya
- +1 yıl
Fiziksel veya zihinsel bir kusuru olmayan, özgüven sahibi her erkek diyelim. Fırsatını bulursa affetmez genellikle. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Çoğunun bu fırsatı ve cesareti olmaz o yüzden yapmaz, yapamaz.
+1 yılYani, kimin sevgilisi olmamış'ki benim dışımda! Galiba en temizi benim. Rjrjfjnf
03 Yorumla- +1 yıl
Kesin sjsjsjka
- +1 yıl
Yok ya, hala sevgili edinmedim kardeşim. Kadınları rahatsız etmek ve onları degersizleştirmek istemiyorum. Çünkü bir gün kavga edersem ayrılırsam, onun hakkına giricem. (İçimi açtın yuh!)
- +1 yıl
Vaooovvv Tebrikler bu güzel dusuncenden dolayı ohalde 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılFoto çok doğru ve süper ama tam tersi de mevcut olabilir böyle bir durumda 😂 ama çapkın değilim bidene bulaydik yapisirdik emme yok maalesef 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇapkın olmayan aldatmayan erkek mi var Allah aşkına
10 YorumlaKime göre neye göre bu kaybolmuş zavallı erkek 😂😂
00 Yorumla
+1 yılMilletin aklını bulandirma yoksa evde kalacam 🤭
12 Yorumla- +1 yıl
Ahjsjsjjsjsja
- +1 yıl
Ama neyse ki karanlık bir geçmişim yok. Çapkınlık da yapmadım sadece çapkınlık potansiyelim yüksek 😎
+1 yılOturup skor tutacak halim yok en iyisi sormamak 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Ayn 😂
+1 yılBen öyle bir insanı sevmek isterdim. Bence tecrübeli olması daha iyi
10 YorumlaTürkiye'ye şu an kadınlar yön veriyor. her şey kadının elinde. Bizim elimizde bişey yok 😬
10 Yorumla
+1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmez..
benim geçmişim temiz, pürü pak değil..00 Yorumlasoru cok sacma ben hic capkınlık yapmadım su ana kadar cıktığım veya konustuğum bütün kisiler bana yürüdü yani her erkek aynı olmadıği gibi her insanda ayni diyil kısacası sevgiler saygılar😁😁
00 Yorumla
+1 yılYani bence bi erkek capkinsa geçmişteki sevgilisi fena koymuştur yoksa nedensiz çapkınlık malca baya
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmişteki sevgilinin çapkınlıkla alakasi yok ya bazılarının ruhunda , kanında vardir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir evlenemem yine yapar şerefsiz
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bazen öyle düşünüyorum
+1 yılEvliliğe genel anlamda karşıyım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabii ki, flörtöz candır :)
10 YorumlaEvlenirdim. Geçmişini sorgulamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim birdi iki oldu diyebileceğim günlere 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüven ve inanç olduktan sonra evlenilir
10 Yorumla Aynısı kadinlar için geçerli mi 😂
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde GEÇMİŞ
Benğmle olduğu adam önemli10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar