Dün Üsküdar da dolaşırken arkada iki genç konuşuyor biri kiz biri erkek 25 yaşlarında filan kiz sugar daddy istiyorum imza attiracaksin yiyip içeceksin evleneceksin zaten uzun sürmez geberir gider diyor. Erkekte bende sugarmam istiuorum en iyisi valla diye konuşuyorlardı. Ee şimdi erkeklerde cüzdana bakıyor artık... Arkamı döndüm baktım, ikiside güzel görünüşlü kaliteli gençlere benziyor.
Gerçek bir sevgi karşısında paranın hiç bir önemi yoktur diye yıllardır avutuyordum kendimi Taki gerçekler canımı yakana kadar
Benim gibi canım hala var ama gerceklerle o kadar cok yüzleştim ki Canım inanıp güvenmekten yoruldu Kadınlar güce paraya akıla tapar yer verir Erkek sekse güzelliğe koşar Halbuki hepsi gelip gecici şeyler Hasta oldugunuzda kendinizi kötü hissettiğinizde başınızı omzuna koyup güvenicek ve içinizi dökücek birini bulamadığınızda yukarıdakilerin hiç birinin bi önemi kalmaz ve kalamaz... Para mal mülk seks güzellik bunların hepsi yerin dibine girsin ! Azcık hayvan sevip üç beş çiçek koklayıp güzel vakit gecireceginiz bir hayatınız ve tek bir şansınız var... Herkese bol şanslar...
popo peşinde koşan adam kadın paramın peşinde, para peşinde koşan kadın adam popomun peşinde diye şikayet etmez etmiyor. yani birbirini kenefte bulmuş oluyorlar geri kalan insan evlatları ise gerçek sevgiyi bulmaya çalışuıyor işte
Güzel soru. 👍 Büyük oranda evet duygu yok seks var ve seks bu kadar basit olunca bağlılık yok. Kaşın erkek hepsi bal arısı olmuş çiçekten çiçeğe konup bir şey olunca sadakatten bahsediyorlar. Kriterler çok değişik, öncekiler gibi değil.
Evet, kesinlikle öyle. Genelleme yapmıyorum sadece öyle olan insanların ne sevgisine ne de sadakat ve güvenine güvenmiyorum. Varsa yoksa cinsellik bu tür kişiler için. Bu hem itici hem de tiksindirici.
Yapmayın herkes aynı degil, bende dahil , çogu kadın sizden en ucuz olan şeyi bekliyor, sevgi saygı ve sadakat , evet maddiyat ta insanın hayatını idame ettirmesi için kararında önemli, yoksa , çok zengin olmuşum, mutsuzum neye yarar...
Gerçekçi bir bakış açısı ile baktığımızda bence de öyle. Kadın da olsun erkek de olsun birbirilerini çıkarlarına göre sevdiği sürece iki tarafta asla mutlu olamaz.
Uyum şart. Biliyorsun bizim toplumda evlendirelim evlenince uyum yakalarlar severler birbirlerini diye diye çok kızın erkeğin başını yaktılar. Gelecekten gazel okumaca müneccimlik yapıyorlar. Zeka bilgi ile işlenmeyince ve akıl rehberlik yapmayınca paslanir. Zeki insan hayatını güzelleştiren, çiçekler açtıran, mutlu mesut eden, güldüren, enerjik sevgi dolu insanı seçerler. Sonrası mut son.
Genel millet olarak cüzdan peşindeyiz diyebilirim ve hayır boktan bir algı bu popo peşinde koşmuyoruz şahsen sevmediğim bir insan ile bazı şeyleri hayal etseydim midem bulanırdı. Bir kız için kapanmak zor bence, bir erkek içinde popo görünce şahlanmamak zor yaratılışımız böyle ancak böyle diye de tevavüzcüler haklı değil okul ç. Kdjdkfsk
Özür dileyerek söylüyorum poponuz gerçekten dikkat çekiyorsa bu zihniyetteki erkekler size yaklaşmak için elinden geleni yapacaklardır. orada da maharet sizin artık ne kadar insan tanıdıysanız şimdiye kadar ona göre bir çıkarım yapmalısınız.