Aşk İlişkileri Yakışıklı erkekler uyudu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Uyudunuz mu ballarim canlarım offf yerim siiz yeer Güncellemeler+1 yıl Off uyumuslar ya Yakışıklı erkekler uyudu mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. demekki yakısıklılar erken uyuyormuş knk sende uyu sjs 1 0 Yorumla
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. He ya uyumuşlar herkesin işi gücü var zabaha kadar buradayız 😅 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. uyudular saha bize kaldı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒puf Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Yazdığıma göre uyumadım 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kısa Yorumla Ardafit67 +1 yıl 1.88 kısaysa tamam 👍 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Simdi yanımda olacaktın 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Tipsiz 🤣🤣🤣🤣 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Kendisi Adriana lima sanki kenet kertenkelesi yapılı 😂 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ahahah 😂 Yorumla Soran +1 yıl Noldu zoruna mı gidiyor yakışıklı erkekler varken sixi😂😂 napicaz😂 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Zoruma gitmiyor. Yakışıklı erkeklerin peşinde kö*pek oluşunuz hoşuma gidiyor yerinizi biliyorsunuz 😬 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 diyene bak it oldunuz bize çirkin defol Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ahahah işte bu senin zoruna gider yavru senin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu çirkinsin kıyamam Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Hı hı çok çirkinim. Bu halimle bile sana fazlayım yavrum. Hadi sen ait olduğun kaldırım kenarlarında takılmaya devam et. Hadi bakiyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣tipsiz 31 cejmeye devam et sen bb Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Sende yakışıklı erkek ararken gitten vermeye devam et 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzuldum sana ga sevilmedin demi hiç kıyamam ya off siz çirkin erkeklere üzülüyorum Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ben de senin gibi namuslu ayağına yatan kasarlara çok üzülüyorum diycem de, hiç üzülmüyorum beter olun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım ya yazık olsun ama ya üzülme tamam mı ah ah yazık ya Yorumla Soran +1 yıl Sevilmek mi istedin bebeğim benim ya kıyamam sana göğsümde bir saat uyuturdum seni ya Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Göğüslerini istemiyorum. Sadece seni biraz sevmek istiyorum. Hak ediyorsun bu kadarını Yorumla Soran +1 yıl Hayatım seenin ihtiyacın var sevilmeye Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Gel sev o zaman. Yorumla
Emre_Arhanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl pasifsin anlaşıldı da bu kadar belli etme bari 0 0 Yorumla
_-nobodyY-_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Offf erkekler duyun şu kızı 0 7 Yorumla OpTeryX +1 yıl Offf fake hiç sevmem engelwww.wattpad.com/.../2 Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl @OpTeryX benim bu kız demedim ki Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl resim zaten bana ait değil. Bu tarz resimlerin kendisine ait olduğunu iddia eden kızlar ve inanan erkeklere şaşırıyorum. Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl @OpTeryX Nolduuu kaldın mıı? Beni m. l etmekti amacın oysa ki Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl bu sitede 6. 7. senem hiç resmimi profile koymadım koymam da güvenilmez bir site. Buradan da diyeyim eee cevap ver bakalım. Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl ayy engellemiş bir de ahaha baybay Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl cevabını veremeden engellemek de senin sorunun Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bizde seni yerdik ama tokuz 😏 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yersen yakışıklı erkek kalmaz 😀 0 0 Yorumla
prestiqe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Sen yenimi uyandın sabah seximi geldi 0 0 Yorumla
06clas11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Ha burdayım ne oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haaaa Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şu an uyuyorum 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Öpeyim uyan aşkım Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Olmaz, kaçırdın :/ Yorumla Soran +1 yıl Niye 😭😭😭 Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Uykum geldi, öp uyuyum Yorumla Soran +1 yıl Ağzından öpücem 😘😘😘😘 Yorumla Soran +1 yıl Hadu uyu bebeğim eee bebeğime e e e Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Bende seni ağzından öpücem gel Yorumla Soran +1 yıl Oyyyy yerim🥵 Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Yeme saçımla oyna uyut Yorumla Soran +1 yıl Oyy seni göğsümde yatırıp saçlarına oynayıp uyuturdum aşkım Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Canımı çektirme gelirim bak :D Yorumla Soran +1 yıl 😝😝😝 belki de uyumayuz uyutmam belki Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Yok o kadar değil :D sadece saçımla oynama serbest Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😒😒 ağzını ope ope uyutmak istiyorum belki Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Tamam öpte uyuyum artık kadın :D Yorumla Soran +1 yıl Isırımmm Yorumla Soran +1 yıl Askimmmmn Yorumla Soran +1 yıl Erkeğim Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Uyumuşlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mustafa Kemalim kalbimde 😭 Yorumla Ergun7741 +1 yıl Aferin kızıma :D Yorumla Soran +1 yıl Ergun mu adın Yorumla Ergun7741 +1 yıl Ergün Yorumla
User1112233444 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Uyudular sessiz ol uyanmasınlar 1 1 Yorumla parçalynpuma +1 yıl 😂 Yorumla
burak3006 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. bilmem uyudukmuu😉 0 0 Yorumla
jejehdbd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Harun abi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
demekki yakısıklılar erken uyuyormuş knk sende uyu sjs
He ya uyumuşlar herkesin işi gücü var zabaha kadar buradayız 😅
uyudular saha bize kaldı
😒😒😒puf
Yazdığıma göre uyumadım 😂
Boyun kısa
1.88 kısaysa tamam 👍
Simdi yanımda olacaktın
Tipsiz 🤣🤣🤣🤣
Kendisi Adriana lima sanki kenet kertenkelesi yapılı 😂
Ahahah 😂
Noldu zoruna mı gidiyor yakışıklı erkekler varken sixi😂😂 napicaz😂
Zoruma gitmiyor. Yakışıklı erkeklerin peşinde kö*pek oluşunuz hoşuma gidiyor yerinizi biliyorsunuz 😬
🤣🤣🤣 diyene bak it oldunuz bize çirkin defol
Ahahah işte bu senin zoruna gider yavru senin 😂😂
Çok mu çirkinsin kıyamam
Hı hı çok çirkinim. Bu halimle bile sana fazlayım yavrum. Hadi sen ait olduğun kaldırım kenarlarında takılmaya devam et. Hadi bakiyim 😂
🤣🤣🤣tipsiz 31 cejmeye devam et sen bb
Sende yakışıklı erkek ararken gitten vermeye devam et 😂
Çok uzuldum sana ga sevilmedin demi hiç kıyamam ya off siz çirkin erkeklere üzülüyorum
Ben de senin gibi namuslu ayağına yatan kasarlara çok üzülüyorum diycem de, hiç üzülmüyorum beter olun 😂
Tamam canım ya yazık olsun ama ya üzülme tamam mı ah ah yazık ya
Sevilmek mi istedin bebeğim benim ya kıyamam sana göğsümde bir saat uyuturdum seni ya
Göğüslerini istemiyorum. Sadece seni biraz sevmek istiyorum. Hak ediyorsun bu kadarını
Hayatım seenin ihtiyacın var sevilmeye
Gel sev o zaman.
Uyumadım içim geçmiş. Günaydınss
pasifsin anlaşıldı da bu kadar belli etme bari
Offf erkekler duyun şu kızı
Offf fake hiç sevmem engel
www.wattpad.com/.../2
@OpTeryX benim bu kız demedim ki
resim zaten bana ait değil. Bu tarz resimlerin kendisine ait olduğunu iddia eden kızlar ve inanan erkeklere şaşırıyorum.
@OpTeryX Nolduuu kaldın mıı? Beni m. l etmekti amacın oysa ki
bu sitede 6. 7. senem hiç resmimi profile koymadım koymam da güvenilmez bir site. Buradan da diyeyim eee cevap ver bakalım.
ayy engellemiş bir de ahaha baybay
cevabını veremeden engellemek de senin sorunun
Ayaktayız bebeğim dslfksd
Hep çirkin var burada
Bizde seni yerdik ama tokuz 😏
Yersen yakışıklı erkek kalmaz 😀
Uyudular bize kaldın bihaho
Sen yenimi uyandın sabah seximi geldi
Ha burdayım ne oldu
Haaaa
şu an uyuyorum
Öpeyim uyan aşkım