Sevgilimin evlilik düşüncesii?

Selam arkadaşlar sevgilimle iki seneden beri beraberiz ve çok zor zamanlar geçirdik beraber bütün arkadaşları yalan dost çıktı herkesi sildi bi ben kaldım ve şimdi de askerde kendisi. 4 aydan beri Kıbrıs da askerlik yapıyor. Amerika da yaşadığım için fazla arayamiyorum hafta da 2 kere 30 dak falan. Eskiden bana kötü davranırdı ortamı çok kötüydü alkol alıyordu hep eve geç gelmeler falan berbat bi durumdaydı. Dedi askere gidicem düzelcem dedi. Gitti ve aşırı değişti 1 ay konuşamamıştık beni çok özlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Beni ve Sesimi özlemiş dedi onla konuşunca mutlu oluyormuş dedi. 4 gun sonra yine aradım benimle geleceğini kurmaya başladı bana anlatıyor evlendiğimizde Çoluk çocuk olduğunu guzel gelecekleri oldun diye okumamız lazım çalışmamız lazım diyor. Eskiden derdi ama çok kafası yerinde değildi o zaman. Çok pişmanım geçmişimden diyor çocuklarım o hatayı yapmasın diye elimden geleni yapıcam diyor ben şokkk. Ama işte yine de korkuyorum eve geri döndüğünde aynısı olacak mı sorduğunda asla olmayacak dedi o hayata geri dönmem dedi inşallah dedim. İnanmak istiyorum ama korkuyorum.
Sevgilimin evlilik düşüncesii?