Çok özlüyorum unutmuyorum ne yapmalıyım?

Onu çok seviyorum ayrılalı 5 ay oldu ama tek bir gün aklımdan çıkmadı aynı yerde çalışıyoruz her gün görüyordum belki de ondan unutmadım diye düşündüm 1 ay hiç gitmedim ara verdim işe ama yine olmadı unutmadım çok aşıktım çok bağlanmıştım 3 gündür işime devam etmeye başladım yine görüyorum sesini duyuyorum gülüyor eğleniyor ama ben her seferinde bir köşeye çekilip ağlıyorum elimden bişey gelmiyor gülmek bile gelmiyor içimden dayanamadım yazdım bir gün önce hiç bir hatam yokken özür diledim son bir şans istedim hayır dedi ısrar ettim düşün dedım bir gün sonra yazdı düşündüm ve hayır diyorum diye yalvardım neredeyse dayanamıyorum sensizliğe dedim ama yine kabul etmedi ve bana sevgilim var desem ne dicen diye sordu ciddi misin dedim evet dedi ve yine özür diledim bilsem yazmazdım dedim sen mutlu isen sorun yok dedim mutlu değilim dedi mutlu olmak isterken daha kötüye düştüm dedi mutluluklar dedim ve yazmadım artık. Ama unutamıyorum yapamıyorum kalbim öyle bir sevmiş ki çevremdeki insanlar onunla dalga geçiyor sen buna mı baktın diyor insanların kusur gördüğü her zerresine aşığım aşkını yenemiyorum kalbim ondan başkasını kabul etmiyor tiksiniyor gelsin istiyorum bir gün onu başkası ile yanında çocuğu ile görmekten çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ama ondan başkasını sevmeyeceğim sevemem bir gün ondan vazgeçebilirim belki ama onu sevmekten vazgeçmem onun farkındayım :) ne yapmalıyım...
Çok özlüyorum unutmuyorum ne yapmalıyım?