+1 yılBir ömür bu duyguyu yaşayabilirim. Birini sevmişsem her ne olursa olsun asla onu yarı yolda bırakmam. :) Eğer çocuğumuz olmuyorsa bir şekilde bunun çaresini birlikte buluruz diye düşünüyorum. Gerekirse evlat ediniriz bağrımıza basarız. <3 :)
03 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun. Ç
- +1 yıl
Bulursam olacak <3 :)
- +1 yıl
Olur umarım ❤️
En İyi Cevaplar
gerçekden mutlu olacağıma inanayım mizaçlarımız uyuşsun her şey uygunsa evlenir çocuk olması için her mücadeleyi verirdim ve destansı bi mücadele ve aşk olurdu ayrıca zaten teknolojik olarak sizden alınan hücre ile başka bir annenin karnına düşürülüp doğan çocuğun biyolojik annesi olabilirsin erkek için düşünürsem dediğim gibi
ben naper ne eder bu durumu çözerdim baktım olmuyor ölene kadar dua ederdim sonuçda her şey bir düzen içerisinde takdir neyi gerektirirse03 Yorumla
Zaten çok fazla çocuk delisi olan bir insan değilim. Yani eğer kız arkadaşımın çocuğu olmayacağını bilirsem bunu dert etmem. Önemli olan insanların birbirine olan tutkusu ve aşkı. Hem tıp ilerledi eğer çok istersek çaresine bakmaya çalışırız. Eğer olmayacak gibi seni evlat ederiz. Seçenek çok sıkıntı yok bu konuda.
03 Yorumla
Evlenirim neden evlenmeyeyim illa çocuk olacak diye bir kaide yok tabi beni seven biri olursa evlenebilirim beni seven kişiyi bulamayacağım galiba ben onu değil onun beni bulması gerek ben arayarak şansımı tükettim artık sevgilimin olacağına inancım kalmadı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ben onu seviyorum onun testislerini değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki zaten aşk için evlenirim sadece
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yorumlari okudum pes yaa bukadar bozulduk mu
Hergün seviyorum de
Yataga atarken askin oluyor
Içine bikarirken hayatin oluyor
Cocuk olunca yanlislik oluyor hadi evlenelim diyince ( yok cok sevmem lazim ) ee ne olacak diyince cinayet isle yani aldır diyor00 YorumlaBöyle bir şeyle karşılaştım evlenirdim. Benim hep hayalim yetim birini sahiplenmekti. Ve zaten olmasa diyorsun istemese değil insanlar bunu algılayamıyor bazen. Çünkü olmaması ile istememesi çok farklı. Seviyorsam o insanla ömür boyu her şeyinde yanında durmayı kendime gurur bilirim. Ne bileyim devir çok değişti insanlar farklı düşünüyor. Herkese de saygımız var.
00 Yorumlaşu an evlilikler genelde çocuk yapmak için oluyor. ama bu amaç uğruna bir evlilik düşünmeyen için çocuk var olsun olmasın ne önemi var çocuksız da çok mutlu olan aile dostumuz var. hiç istememişler Türkiye gibi bir yerde baskılara rağmen
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem insan soyunu devam ettirmek için evlenir ama evlendikten sonra öğrenir isem yapacak bir şey yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğu evlilik sevgi ile aşkla değil yalnızlık korkusuyla okuyor
- +1 yıl
Hayat şartlarına da bağlı
+1 yılYani çocukları çok seven biriyim ama istemezdim ama bunu bahane ederek değil ama çok üzücü bir şey kadın için özellikle.
010 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum olsun istiyorum özellikle bir kız çocuğu
- +1 yıl
Evlatlık mı edinmeliyiz diyorsun
- +1 yıl
Olur önce sen beni sev düşünülür
- +1 yıl
Tanıman gerek önce böyle bunu sev şunu sev demem mantıksız olur
- +1 yıl
Yazsana bana
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum evlenirsemde bir çocuğum olsun die evlenirim ama seversem guvenirsem evlenirsemde çocuğu olmasada olur üzulurum ama bunu önemsemem evlenirim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu çokça düşündüm. Evet. Gerçekten sevmeden o yola girmem zaten. Gerçekten seviyorsam da bu tarz şeyleri dert etmem artık.
07 Yorumla- +1 yıl
Senin fikrin ne bu konuda?
- +1 yıl
Aynı cevabı verdin sen de. Mantıklı ve insaflı insanların vereceği türden bir cevap.
- +1 yıl
Öyle ama malum, makul ve insaflı insan yok artık toplumda olması gereken cevabı duyunca insan mutlu oluyor yalnız olmadığına. Öyle bir zamandayız işte.
+1 yılŞimdi herkes evlenirim diye söyler ama evlenince işler değişir hacı. bu artık boşanma sebebi olur ancak.
010 Yorumla- +1 yıl
Canımız çocuk isterse boşanırız artık ne yapalım
- +1 yıl
Sorduğun soruya göre demekki sorun ben de değil
- +1 yıl
İyi bari yalnız ölmeyeceksin kocan olacak çok şanslısın
- +1 yıl
Milyon tane insan içinden biriyle evlenemiyorsan o da senin beceriksizliğin olur.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet sevişiyorsak yani bir birimizi seviyor, ilgimizi gösterip samimi şekilde empatiyle birbirimizi her türlü tatmin ediyorsak evlenirim. 😎
04 YorumlaEvlenirim neden olmasın. Bence dünyada ve ülkemizde yeterince ailesiz çocuk var evlat ediniriz olur biter
Doğurmakla anne olunduğunu düşünmüyorum.10 YorumlaAsıl soru şu bence daha önceden başkasıyla evlenip boşanan ve bir tane annesinde kalan çocuğu plan 8le evlenir misiniz? 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim bos birbmantikla cocuk icin evlenmek sacma ne cikacagi belli degil birde cocuga gerekli sevgi ve ilgiyi gosterebilecekmisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünen biri olsam, çocuğu olamayacağını bilsem de evlenirdim. İlle çocuk isteniyorsa evlat edinilir, ne var bunda?
00 Yorumla
+1 yılbenim için fark etmez yani çocuğu varsa ve sevgilimse ki bunu bile bile kabul etmişsem benm için sorun teşgil etmez
01 Yorumla- +1 yıl
pardon sevgilinizin çocuğu olsa evlenirmisiniz diye okudum cevap aynı tabiki evlenirim
+1 yılTabi ki evlenirim. Onu seviyorum ben. Aile olmak için sevmek için çocuk şart değil
01 YorumlaGram sorun etmem
Hatta korunma derdi yok diye sevinirim01 Yorumla
+1 yılçocuk yapmak istediğimde bana bir çare bulursa neden olmasın
06 Yorumla- +1 yıl
taşıyıcı annelik veya başkasından çocuk sahibi olma !
- +1 yıl
o zzaman ayrılmalıyız artık gitmeliyim buyerden
- +1 yıl
eyvallah
+1 yılEvlenirim
Çocuğu olmuyor diye bırakırsam yarı yolda evleneceğim kişinin de sonradan bu rahatsızlığı olursa diye düşünürüm. Etme bulma dünyası00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Büyük konuşmayım ama kimse istemez böyle bir tercih yapmayı
03 Yorumla
+1 yılemin olkı çok zor soru bu. öyle hemen işkembeden atarcasına evet ya da hayır diynlerede şaşırıyorum..
00 Yorumla
+1 yılÇok seviyorsam evet. Ama ileride pişman olurum sanırım
015 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Sevgi bitiyor belli bir süre sonra. 50 yaşında hala çocuk istemeyecek miyiz?
- +1 yıl
Ya sende niye tartışma üslubu diye bir şey yok. İlla arzuladığın cevabı mı vermek zorundayım? Evlatlık da alabilirim ama geleceğe dair düşünürüm. Ve bu kız fedakarlığıma ne kadar değer diye düşünürüm önce. Mesela otuz erkekten sonra benimle çıkıp evlenme planı varsa, bak benden çocuk olmaz deyip bana bunu kabullendirecekse asla.. o fedakarlığı ondan da görebilmeliyim. Mesela beni zor durumda da seviyor mu? İlgi gösteriyor mu? Fedakarlık yapıyor mu?
- +1 yıl
Mesela senin gibi bi canım gelse çocuğum olmuyo ama kabul eder misin dese güle güle derin
- +1 yıl
canım
- +1 yıl
S. A. L. A. K bunu da sansürlemeyin kardeşim
- +1 yıl
Atarlı giderli keko :) sevdiği şarkıcılar merve özbey sıla uzi yıldız tilbe. Atmayı sevdiği pozlar kalça çıkartma dil çıkartma bir gözünü kısma öpücük atma. Siyasi görüş: Atatürk'ün askeri, sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz biz kadınlar kardeşim ya. Konuşmayı sevdiği konular: flört, erkekler. Kişisel zevkleri: Sigara içer, küfür eder, bira içer. Çokça flört sever. Sen busun yani. Ve ben senin ayağına geleyim 😃 iyi
- +1 yıl
Bilmiyorum orasını. Verdiğim normal cevaplara atarlı giderlisin sürekli. Ben sadece dürüst oldum.
Olabilir. Çocukları gördükçe bir yanım istiyor, bir yanım istemiyor.
05 Yorumla
+1 yılEvlenirim, aşırı bebek aşığı biri değilim zaten. En olmadı evlat ediniriz dert değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de evlenirim. İlle de çocuk olacak diye bir şey yok. En önemlisi sevdiğim ile hayatımı birleştirmektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Evlenilir bence. Bebek için sevmiyo sonuçta. Ayrıca bi bebek de evlat edinilir yani.
00 YorumlaZor bir karar, Allah o duruma düşürmesin. Şu an bir şey diyemiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok zor soruu ablaa çoookk o yüzden cevap vermeyeceğiim..
00 Yorumla
+1 yılgerçekten seviyorsa, bende seviyorsam evet. her şey çocuktan ibaret değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Eğer onu gerçekten seviyorsam evlenirim ve çocuk sahipleniriz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 💕
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer cidden bana uygun olduğuna eminsem sırf bu özelliği için ondan vazgeçmem
00 Yorumla Valla büyük konuşmayım ama çok seversem oda o şekilde olursa geçmişine çizgi çekebilirim
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olup olmaması temel kriterim değil, hiç olmadı.
00 Yorumla
+1 yıloo direk basarım nikahı zaten çocuk sevmiyorum , istemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
çocuklar bir gıdımcık mallar yaa
Evlenirim, çocuk sahipleniriz, zaten olsa da niyetim var. !
10 YorumlaEvlenirim tabiki seviyosam bu bi engel degil yatakta beni memnun etsin yeter
00 Yorumla
+1 yılşimdi bu nasıl biri olmasına bağlı bence seversen evlenilir neden olmasın kiiiiiiiiii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
05 Yorumla- +1 yıl
Sorun olmaz demiş 🙄
- +1 yıl
Sen yılan
+1 yılelbette sorun etmem her şey Allah'tan
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılNafaka kalkmadığı sürece evlenmem
014 Yorumla- +1 yıl
Çalışın kazanın
- +1 yıl
Tam tersi olsa
- +1 yıl
Kazanırsın
- +1 yıl
Bulursun
- +1 yıl
Hayır 3 te 1 ona
- +1 yıl
İdare et artık
- +1 yıl
Tm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim olmayacakmış zaten o yüzden yalnız biriyim.
017 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim arkadaşım olmadı kusurum var diye
- +1 yıl
Fiziksel engelliyim çünkü
- +1 yıl
Düşün ya dün gece eve giderken kızın biri yolda gören her erkeğe aynısınız kardeşimsin, aldatıp bırakıyorsunuz, kullanıyorsunuz diye haykırıyordu. Şimdi benim suçum nedir?
1 tane bile sevgilim, kız arkadaşım olmamışken bu kızın bana böyle demesi yanlış değil mi?
Neden olmuyor benim sevgilim?
Söyleyeyim, Efendi, dürüst, işinde gücünde, alkolü sigarası ortamı gece hayatı küfürü olmayan iyi niyetli, temiz kalpli, anlayışlı, düşünceli biri olduğumdan. Bizzat tanımadığım kızlar erkekler böyle söyledi, sen böyle olursan ancak cenneti kazanır ailenin duasını memnuniyetini görürsün dedi.
@aicha_ - +1 yıl
Yürürken ayaklarım hafif içe doğru dönüyor ve sağ elimde kas problemi var. Onun dışında araba kullanıyorum motorum var. Dansçıyım gecelerde kadınlarla dans ediyorum ama hiç arkadaş edinemedim
- +1 yıl
Dışarı çıktığımda sevgili olanları arkadaş olanları görünce üzülüyorum
- +1 yıl
Peki her kadın senin gibi böyle söylerse kim olacak inler mi cinler mi
- +1 yıl
Tanışmaya gidemiyorum korkuyorum.
- +1 yıl
Kızlardan ve etraftakilerden.
- +1 yıl
Ben tanışmaya giderken ya beni azarlayıp kovarsa?
Ya etraftakiler sapık gözüyle bakarlarsa?
@aicha_
+1 yılÇocuğu olmayan bi kadın tüm gün bana sarar. Boğar
05 Yorumla- +1 yıl
O zaman çocuklu bi kadın
- +1 yıl
Doğmamış çocuğun ne tantanasını yapıyon pelinsu
+1 yıldaha evlenmek için gencim :D
015 Yorumla- +1 yıl
Kaçırim senii?
- +1 yıl
yok kaçırma
- +1 yıl
Niden
- +1 yıl
kaçıramazsında ondn hahaha bizim bi şaban var onu kaçır direk evlenir :D
- +1 yıl
Seni istedim ben onu napim
- +1 yıl
hahhaha :D başkasını bulur kaçırıırız saba aicha_
- +1 yıl
Saba Tümer ayol
- +1 yıl
güzel kadın beğenirim sabayı :D
- +1 yıl
Yaşlandı o da
- +1 yıl
ama yaşına göre çok iyi genede
- +1 yıl
niye evlenelim ki :D :D sen evlen o zaman
- +1 yıl
Sonra be yaşlanınca diyorum 30 35 felan
- +1 yıl
hahaha 30 35 yaşlımı oluyor :D benim bildiğim 65 üstü yaşlı sınıfına girmeye başlar :D
- +1 yıl
He yaşlı benim için
- +1 yıl
ya bi git ya 30 35 yaşlımı olur he ci :D :D
Zor soru. Yasamadan bilinmez
04 Yorumla
+1 yılolur. çocuk mocuk bakamam ben zaten
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum açıkçsı zor bir karar.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim kisirsa evlenirim😂
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sevdiğime bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eved zaten pek çocuk sevmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mükemmel bir eş olmali evlenmem için
00 Yorumla
+1 yılHilal ve dudaklar birde ten rengi öyle efsane ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirim yeterki sevelim birbirimizi
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanımıyon ki neden inanmadın
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun bence 😉
Cevap sahibi+1 yılNiye benim duygularım yok mu? Ben hayvan değilim sadece ciftleşip çoğalmayi düşünmüyorum. Gerçi size öyle hayvanî tipler yaranir. Siz insanlıktan anlamazsiniz
Cevap sahibi+1 yılNereden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılİstek attım bunun üzerine konuşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk için mı evleniyoruz sanki🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsam evlenirdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem
05 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka 🙄
- +1 yıl
Ayça çoçuk olmazsa ben evlenmem 😃
+1 yılniye evlenmiyim ne sacma soeu
06 Yorumla- +1 yıl
insanlarin bir seyi yapmalari mantikli oldugunu gostermez (:
- +1 yıl
PUQHAİQHSAHAAUAHAUAHAJ TABİ CANİM sen insanlarla testisleri icin evlen calismayanla evlenme sen kisir olsan sevgilin ayrilalim senin cocucun olmasa dese gorurum ben seni
- +1 yıl
🙂🙂🙂🙂🙂
Evlenirdim
08 YorumlaEvlenirim
02 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam