#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Seviyorsan evet benim için evli olması ya da olmaması önemli değil ilişki içine girmem tabii ki sonuçta evli ama duygularımı söylerim çünkü bilmesi gerekiyor
Hani bir söz var ya erkeklik alınyazısı olsa da adamlık her kula nasip olmaz diye.
Adamlığın nasip olduğu biri böyle bir eylemde bulunmaz neden diye soracaksın delikanlı adam kendisine yapılmasını istemediği hiç bir şeyi başkasına yapmaz.
Vesselam.
Cevap
19Cevap
Hayır böyle birisini sevmem
Hayır. Yüzüğün ne olduğunu sorarım. Eğer hayatında biri varsa uzak dururum. İnsanların ilişkilerine saygı duymak lazım
Asla.
Zaten birine karşı his veya beğeni duyduğum da ilk baktığım şey parmakları. Yüzük varsa her şey bitmiştir.
Önce o yüzüğün ne yüzüğü olduğunu öğrenirim bir şekilde. Sonra belki açılırım eğer o yüzük nişan ya da evlilik yüzüğü falan değilse.
2 ihtimal var erkeklerden kendisini uzak tutmak için takıyor olabilir ya da gerçekten birisi vardır hayatında
Açılmam, karaktersizlik. Çalma başkasının kapısını çalarlar kapını
Bu soruya cevap vermek için artık çok ⏰ geç benim için
Olabilir duygularımı bilmesini isterdim. Belki güzel vakit geçirmeniz için açılan kapılar olur
Yüzüğü sorarım sıradan bir anlamı olmayan bir yuzukse duygularımı açarım bir anlamı birine ait bir yuzukse de o zaman tüh be kaçırdım deyip işi şakaya vururum
Hoşlabilir insan bu elinde olmaz ancak asla ve asla bunu belli dahi etmemeli bu kişinin elinde
ne yüzüğü olduğunu bilmediğimden hayır ki biri bana bişey hissetmeden ben hissedemiyorum
Açılması laf ya, kimsenin aklını karıştırmasınlar.
Erkekler genelde bir şey olmadığı sürece yüzük takmıyorlar. Şüpheli durumda kalsam bile açılmam büyük ihtimalle.
Hayır açılmam. Başkası benim yüzüğümü takan birine asılsa bu hoş olmaz. Biraz empati lütfen
Biraz grip kaçmaz mı? Hiç normal değil.
Hayır o kadar asla düşmem
Hayır lan niye aciliyim
Parmağında yüzük olmasa da açılmam.
Yüzük ama nasıl bir yüzük?
Güzel kız görünce yüzüğü çaktırmadan yutuyoruz
Sonrada neden erkeklere güvenmiyoruz
Çünkü her şeye inanıyorsunuz
Hayır sonuçta parmağında yüzük var
Hayır açılmam, aksine uzak dururum.
Hayır açılmam bu doğru olmaz çünkü
Derdi olan gelir konuşur
Hayırrrr neden aklini bulandırım
Hayır kesinlikle o riske girmem😂😂
Belki anı olarak takıyor, bilemeyiz. Açılabilirim.
Önce yüzüğün ne amaçla takıldığını öğrenmen doğru olacaktır, eğer evli biri ise uzak durursun başkalarının ilişkisini bu şekilde bozmaya hakkımız yok.
Kibarca evlimsin nişanlımınsın diye sorsana
Asla
Hayır kesinlikle
Hayır.
Yakışmaz aga
Hayır açılmam
Hayır açılmam
Hayır uzak dururum.
dünya ahret bacımdır
Hayır tabikide.
Şahsen ben uğraşmam.
Asla