Yoneticim aşırı tuhaf davraniyor öyle böyle değil düne kadar iyiydi biranda cok kotu olmaya basladi bana karşı ve yanimdan geçerken ahh ahhh diyiyor. Sonra hikayelerime bakmayı kesti kahvalti hazirliyordum artık hazırlatmadı. Goz goze gelsigimizde tebessum ediyorum hemen kafasini ceviriyor ofiste bu davranislarindan sonra istifra ettim nasılsin iyimisin bile sormadı vs neyse cumartesi gunu iyi olmaya başlamisti sohbet etmeye basladı. Patronumdan eskiden kiskaniyordu ayni sekilde kiskanmaya basladi patronum dediki bana latte vs yapma bende gulumsedim peki dedim dik dik bakti bana aşırı dengemi bozdu niye boyle yapiyor sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya ciddi problemleri olan biri ya da sana asik olmus
Daha once ilgisi vardi bana karsi benim yoktu sonradan ona karsi duygularim olustu ve belli ettim baya bir sekilde oda abi muhabbeti yapmaya baslamisti bende bir yerden sonra ilgimi alakami kestim Şu an kendi halimdeyim patronumdan hep kiskaniyordu fakat aşık olmuş olsa istifra ettigimde iyimisin diye sormazmiydi merak etmezmiydi kimse sormadi belki utanmiyim diye bilmiyorum ama kafami cok karistirdi geçen nasılsiniz diye sordum heyecanlandi anlamsız hareketler yapti 😄😄 dolabi aciyo kapatiyor ayagini dolaba yanlislikta carpti degisik davraniyor
Asik sanirim
Aşık olsa 1yil beraber calisiyoruz acilmazmiydi baslarda net ilgisi vardi şu an bilmiyorum vrmi ama baslarda kesin vardi şu an çok anlamsiz davraniyor
Sorunlu insanlar. Var ilgisi ama dengesiz belli
Benden utaniyor bazen ilgisi oldugunu bazen bende hissediyorum ama eskisi gibi degilim ona karsi dengesixlikleriyle cok soguttu patronuma karşı cok tahammulsuz isimide rahat edemiyorum
Evet uzak dur zaten. Dengesiz insanlar yasam enerjini somurur
Oyle yapicam
ne tuhaf ilişkiler. işiniz ne ne üretiyor bu iş yeri? anlamsız hareketler.
Ben servis elemaniyim kendisi yoneticim 25 yasindayim 31 yasinda patronumda ayni swkilde araba kiralama sirketi
Evet bende hiç anlamadim ama vardir muhakka bir sebebi yoksa bir insan durduk yere neden boyle davransinki sprdugumda kafanda kuruyorsun diyiyorlar
çiğ insanlarla çalışmayı bırak.
Kıskançlık ve kötü davranarak ilgini kazanmaya çalışıyor
Daha once ilgisi vardi bana karsi benim yoktu sonradan ona karsi duygularim olustu ve belli ettim baya bir sekilde oda abi muhabbeti yapmaya baslamisti bende bir yerden sonra ilgimi alakami kestim Şu an kendi halimdeyim patronumdan hep kiskaniyordu fakat aşık olmuş olsa istifra ettigimde iyimisin diye sormazmiydi merak etmezmiydi kimse sormadi belki utanmiyim diye bilmiyorum ama kafami cok karistirdi geçen nasılsiniz diye sordum heyecanlandi anlamsız hareketler yapti 😄😄 dolabi aciyo kapatiyor ayagini dolaba yanlislikta carpti degisik davraniyor
Bak kızım bu adam sana ters psikoloji uyguluyor. Yani ilkin üzerine düşmüş sonra da uzak durarak senin ilgini merakını uyandirmaya çalışıyor. Bu kadar basit.
Cumartesi gunu sohbet etmeye calisti bana bakiyor bir yandam uzak durmaya calisiyor bir yandam yakin oluyor dengemi bozdu acikcasi asikmi degilmi bilmiyorum ama işe ilk girdigimde cik dikkatini cekmistim ilgiso vardi baslarda
Tek diyebileceğim psikolojin üzerine oynayarak üzerine oynamasına izin verme
Yok artık istesede etki etmez zaten mesela eski ben olsaydım bin kere sormustum kendisine ama artık eskisi kadar pek önemsemiyorum burayada canım sıkıldıgi icin sordum
Kesinlikle en doğrusu bu olur. Senin bu umursamaz halini görünce taktiği ters teper gelir kendisi yumurtlar zaten
Ilgisinimi soyler diyiyorsunuz oyle olsa 1 yil icinde soylerdi bence cok dengesiz ne yaptigini oda bilmiyor ama benimde zaten eskisi kadar ilgim yok asiri soguttu kendinden
Bazen gitmesini bile istiyorum baska subeye
Dediğin gibi dengesiz de olabilir. En iyisi boş ver gitsin uğraşmaya değmez
Patronumla aramizda bisey var zannediyor galiba patronumda 5 yil evli ve onun bana benim ona karsı normal sohbetimizi bile pur dikkat dinliyor suzuyor
Dediğim gibi ciddiye almaya bile değmez. boş ver
Haklisiniz
Kesinlikle
boş ver ya uğraşılmaz derim
Zaten eski ben olsam gider sorardim kendisine problemin ne oldugunu artik eskisi givi takmiyorum sadece merak ediyorum acaba ne oldu diye o kadar ama gidip sormam
Kafasında kurmuştur birşeyler öyle kendin kendine gelin güvey hesabı
Patronuma benim yanımda bazen sert bile çıkıyor
Takıntılı işte kafasında nasıl bir senaryo kuruyorsa artık boş ver
Patronuma ilgimin oldugunumu dusunuyor acaba patronun evli 5 yillik ve onunda bana karsi ilgisini dusunuyor sanirim ikimizi suzup duruyor
Muhtemelen öyle bir erkek kendini nasıl biliyorsa başka erkegide öyle zanneder
Dine önem veriyor afganistanli
Kim afganlı patron mu diğer kişi mi
Yoneticim
Afganlıların hiç birşeyine güvenmem onların dine olan inancına hiç güvenmem. Sen biraz fazla iyi niyetlisin
Afganlılarin kotu oldugunu dusunmuyorum ırkcilikta yapmak istemem ama her yorenin her kulturun her yerin kotusu vardir butun hepsine maal etmemek lazim bunlarda suriyeli olsun kürt olsun afgan olsun olabilir. Din konusuda ben hiç dini kullanan ya da munafik biriymis gibi gelmedi bana
Ben Afganlıları müslüman görmüyorum biraz araştırırsan anlarsın
Ne gibi mesela
Bacha bezi diye bir adetleri var ve bunu Türkiye de de yaptılar geçenlerde Türklere hemde
Bence aşık olmuş sana ve kıskanıyo seni hemde biraz fazla kıskanıyo bana öyle geldi valla kardeşim
Kardeşim bu adam sana aşık olmuş bal gibi heyecanlanmalar falan patrondan kıskanmalar bide bişey de diyemiyo patrona adam patronu içinde fırtınalar kopuyodur adamın 😀 nasıl biri peki kardeşim yani hiç mi şansı yok senin gözünde artık
Patronumdan işe girdigim gunden beri kiskaniyordu artik kiskanmiyordu yinr kiskanmaya basladı ve biranda tavir aldi ama patronumdan kiskanmadan oncede bir iyi oluyor bir kotu benim kendisine duygularım olusmustu ama şu an o yogunlukta degil bu tavirlarindan soğuttu zaten ve aşık olsa açılmazmıydı 1 yıl ayni yerdeyiz beni baskasindanda kiskanmisti muhasebeciden sonra muhasebeci işten cikarildi bana ilgisini azaltmisti hatta birara hic ilgilenmiyordu ben asiri ilgilenmeye baslamisti bu sefer ben sogudum ve bu denli içi içini yiyiyorsa soylemezmiydi bana ilgisini
Valla haklısın söylemesi lazım ben zaten anlamıyorum bı kıza ilgi duyuyosan neden söylemezsin başkasıyla görünce mi rahat ediceksin enteresan yani. Kardeşim senin adam mı desem bilemedim ama biraz değişik biri galiba ben çözemedim valla 😀
Brnde cozemedim ama zaten sogudum :/
Soğuduysan boş ver kardeşim kendi bilir o kadar adım atmışsın sen daha iyileri çıkar karşına ben inanıyorum
Aynj is yerinde oldugumuz icin ve yoneticim oldugu icin tavirlari beni etkiliyor isime odaklanamiyorum bazen gitmesini bile istiyorum baska subeye o yuzden takiyorum ayni is yerindeyiz ister istemez kotu psikolojiye maruz kaliyorum ondan yana
Kardeşim o zaman bı kenara çek konuş derim etkileniyorum de işime odaklanamıyorum de bitmiş gitmiş yani