Arkadaşlar direkt konuya giriyorum. Geçen bayramda benden bir yaş büyük erkek kuzenim ben ve abime bir bayram mesajı attı. Şaşırdım çünkü aynı mesajı başka kız kuzenime attığımda bana aşkını mı itiraf ediyosun diyip dalga geçmişti. Mesaj şu; Dünya da iki gül olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızı güller solsun ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun bayramınız mübarek olsun.
Diye bir mesajdı abime de aynısını attığı için çok şüphelenmedim. Ama biraz garibime de gitti. Instagramında paylaştığı bir fotoğrafın altına kırmızı gül koymuştu + olarak kırmızı ve beyaz gülleri Instagram'da beğeniyor fotoğrafları. İlgimi çekti sizin fikriniz neler?
Diye bir mesajdı abime de aynısını attığı için çok şüphelenmedim. Ama biraz garibime de gitti. Instagramında paylaştığı bir fotoğrafın altına kırmızı gül koymuştu + olarak kırmızı ve beyaz gülleri Instagram'da beğeniyor fotoğrafları. İlgimi çekti sizin fikriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence senin gönlün var gibi kuzende😂
Neden ki merak ettim sordum
Gönlün olmasa böyle şeyler düşünemezsin abartılı bisey yok mesajda madem Gönlün var sen açıl kuzene bekleme çok 😂
Sana birkaç soru sorabilir miyim erkeksin ya anlarsın
Tabiki
Sen hiç bi kız kuzenini baştan aşağı saniyelerce süzdün mü çünkü kuzenim bunu yaptı ve ben fark ettim ettiğimi görünce gitti
Biraz ayak üstü konuştuk naber felan sonra konuşma bitti ben telefona geri döndüm o gitmedi beni süzdü baştan aşağı
Sen yaptın mı hiç ve yüzünde hafif gülümseme vardı
Begeniyordur seni belki ciddi ileriye dönük niyeti vardır kadını sürmeyen erkek çok azdır ya farkettirmeden ya da belli ederek o aradaki samimiyete bağlı
İyide kuzen kuzene bakar mı ki bu şekilde hani kuzen deyip bakmazsın öyle
Diğer bi soru soruyim peki sen hiç beğendiğin hoşlandığın birinin hareketlerini tekrarladığını fark ettin mi kuzenim biz yerde otururken ben yerimde duramıyodum birkaç hareketimi üst üste tekrarladı şaşırmıştım o sırada bu beden dilinde aynalamaymış yeni öğrendim
Bakar niye bakmasın kuzen kuzenle evlenmiyormu çok var banada teklif ettiler kuzenimi istemedim seviyorsa sende olan hersey ona güzel geliyordur ondan tekrarlamıs olabilir 😂
Hayır kuzenle evlenme bizim ailede de oluyor ama bunlar normal mi onu merak ediyorum yani yoksa ben mi abartıyorum ama bunları yaşarken şaşırmıştım bi türlü onun beni sevdiğine hoşlandığına inanmıyorum
Sormadan bilemezsin bence çok normal bu arada bence sen bu çocuğa abayı yapmışsın demedi deme 😂
Abartmış mıyım peki dpxjnsjeosjd çünkü bazen abartıyorum gibi geliyor
Biraz ama seni beğeniyor ise sevmiyorsa bile konusur seninle ilerde sever emin ol ya da sor ben seni beğeniyorum de seninle evlenmek istiyorum de nasıl olsa soyleyemez kızsın sonuçta soylerse inkar edersin 😂
Anladım kdnxosndjxj ama söylersem ya görüldü atarsa ben rezil olurum
Yüzüne söyle olmadı bunda rezil olacak ne var ayıp bisey yapmıyorsun ki hoslanmissin onunla olmak istiyorsun
Yüzüne söyleyemem mesaj attım diyelim bu sene ikinci defa sımava girecek tıp istiyor ya görüldü atarsa sence bunda kötü düşünmem gerekmez mi yani bence kötü bişey görüldü yersem
Milletin dedigine bakma aile yapın nasıl temiz bi ailen varsa senle art niyet düşünmez bi nela yok seni hayal ediyor yok altına alacak aile bağı kalmamış yazık kuzen olum bu kuzen elin kızı degil
Cevrimici oldugunda konus gördüğünde hemen herkesten sil yaparsın en azından niyetini bilir
Dur görüldü yemedim hemen celallenme kdjcıdbdjdodnd ama eğer görüldü yersem o zaman çok üzülürüm hiçbir şey yazmazsa çok üzülürüm
Aslında mantıklı ama çevrimiçi neredeyse hiç değil
selam yaz konuş devaminda dile getir bu arada sen bu çocuğu cokmu seviyorsun 😂
Evet spxjwbdbds
Ben sevdigimi kaybettim sen birakma insan kaybedince üzülüyor istemezse bisey kaybetmezsin en azından içinde kalmaz denedim dersin o yüzden takma hicbirseyi
Peki söyledim ve görüldü attı desem ne dersin
Cevap yazmadı mı
Şok olmuştur bekle biraz daha vaktin var döner daha
Hayır hiçbir şey demedi ona yazdıktan 15 dkka sonra baktı sabah 6 da okula gitmeden yazmıştım
7 ay oldu ve hatta geçen bayramda aileler buluştu yani gördük birbirimizi hiçbir şey olmadı
Bak 1 ay sonra bile cevap verebilir düşünüyordur ne yapıyım nasıl olur diye sabırla bekle
Bu zamana kadar yazmadı evet 1 ay sonra sınava girecek 2. defa tıp istiyor ailesi baskıcı belki ondan diyorum ama insan bişey der yani
Aileden olabilir kafasını karıştırmak istemiyordur sınava girince ara sor bence
Ben onunla daha konuşmam o konuşmayana kadar
O zaman bekle olmadı baska birini bulursun hayat böyle dostum çaresi yok yanlız cevap vermedi ise hala umut vardır emin ol
Ama cevap vermediyse bu hayır demek değil mi üzmemek için bir şey demiyodur yani bence öyle
Sonuçta insan sevdiğini kaybetmek istemez sevseydi bekle derdi beni bekle derdi
Sınavlar artık herseyin önünde olduda sende başka birini bul unutursun emin illa o olacak şart mı
Sana yazıyor gibi
Google mesajı knk
Diğer soruma da bakar mısın lütfen o sorunda daha açık paylaştım