Ben zekâya ve duruşa bakarim ha sonra fizigini ben destek vereceğim ve beğeneceğim hale getirirm merak etme benim olan özel olmali kendim modifiye edebilcegm bi kadın olmali
Gittigim birkac dugunde denk geldim iki kizin gogus uclari gorundu oynarken biri de otururken etegi katlanmis ic camasirini gordum. Uyarayim dedim sonra uyarirsam sapik damgasi yerim diye ses etmedim
O an icin belki dikkat etmiyor olabilirler ama cok var ben tesaduf eseri gordum dikkat etsem daha da gorurdum. Dusen askilar katlanan etekler inen straplezler onlari zorluyor
İste ayda yilda bir giyince yasaniyor boyle seyler halbuki her zamanki gibi giyinseler onlarin da mahremi acilmayacak. İstemeden de olsa goruyoruz umarim uyaran oluyodur
Düğüne sadece aile ortamından insanlar gelmez yabancılarda gelir... sadece aile ortamı için bir şey diyemem ailedir sonuçta herkes birbirini tanır art niyetli yoktur etrafta onun için kabul edilebilir...
Ama gelin açısından diyorsan da gelinin böyle şeyler yapmaması lazım.. Millete eşinin memintolarını sergilemek damadın genişliğidir... Bir b*k da olmaz o erkekten..
Garib olanda o.. vücüdum iyi... ama dekoltesiz bile. abiyeyle dikkat cekiyorum...
Okul arjadaşin nişanina gittim... ailesi daha rahat.. Garibime gitti farkli farkli kizlar vardi...1 bana dedi niye deoltrli güzel giyinmedin... dedim rahat edemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zevk ve tercih meselesi isteyen giyebilir, kadınların kıyafetine karışılmaz
damadın kafasını karıştırmak için, hani sınavlarda şaşırtma sorular, birbirine benzeyen şıklar olur ya o şekil sjsj
😅🙄
Başka nasıl prim yapcak ozguveni eksik kızlar bebeim
Hmmm
Bi kadın gogusleriyle değil zekasiyla ve durusuyla çekici olmali akai takdirde fbuddyden öte olamaz
Ama yalannnnn erkekler önce giyim... vücut bakiyo.. kafaya deyil...
Ben zekâya ve duruşa bakarim ha sonra fizigini ben destek vereceğim ve beğeneceğim hale getirirm merak etme benim olan özel olmali kendim modifiye edebilcegm bi kadın olmali
İlgi çekmek hepimiz de var huy bu insan güzel olan yerini göstermeye meyili öbür kızlardan daha güzel olma çabası aslında
edep giyim kusamla mi oluyor arkadasim cildjrtmayin simdi beni
Her giysinin zamanı var
benc uygun değil
herkes kendi bilir tabi
Erkeklerin giyiminde dekolte diye bi şey çok yok çünkü
Çünkü dişilik ile kişilik kaybederler
👍
Özel gün olduğu için biraz daha özenli giyinip süslenmek için düşünüyorlardır.
Güzel abiye, ya da elbise nişan icin var.. dekoltesiz...
Hanimhanimcik
Orasını bilemem hiç bir kadına neden böyle giyiniyorsun diiye sormam sadece düşüncem bu
Aynen dogru söylemiş babannen erkekler edpli
Ve bazisi tasimayi bilmediginden surekli frikik veriyor
Oo daha kötü
Gittigim birkac dugunde denk geldim iki kizin gogus uclari gorundu oynarken biri de otururken etegi katlanmis ic camasirini gordum. Uyarayim dedim sonra uyarirsam sapik damgasi yerim diye ses etmedim
Ben dügünlerde kizlar gördüm.. dar abiye giyen.. vücüt komple belli.
.
Bide halay cekeren göus gözukmesi.
🙄
O an icin belki dikkat etmiyor olabilirler ama cok var ben tesaduf eseri gordum dikkat etsem daha da gorurdum. Dusen askilar katlanan etekler inen straplezler onlari zorluyor
?
Etek dize kadar... cünkü oturdummu diz üstü okuyo etek...
Kiz dedin oturup kalkmasini bilmeli
İste ayda yilda bir giyince yasaniyor boyle seyler halbuki her zamanki gibi giyinseler onlarin da mahremi acilmayacak. İstemeden de olsa goruyoruz umarim uyaran oluyodur
ya da aile yapisimi..., yöreye göremi...
Bizim akrabalar.. cok dedikoducu...
Hergün abjye giymiyozki
Benden vazgeçersen neler kaybedeceğini gör diye 😁
Sen nişanlini öyle dekolteli istermisin
Benim nişanlım dekolte giyme ihtimali sıfır çünkü evlilik benim için imkansız
Niye?
Maddiyattanmi
Yoksa yangemi yok
Maddiyat uygun değil. Maddiyat uygun olmayınca hiçbir kıza da umut veremem
Anladim... belki 1 sene calisip para biriktirsen... caliskan kiza denk gelsen...
Bu ülkede öyle bir umudum kalmadı. Benimde kaderim böyleymiş. Altın fiyatları uçuyor, ev kiraları ortada. Benim bu yükü kaldırmam mümkün değil.
Tercih meselesi
Teşhiri seviyordur
Dogruu
Bazı kızlar bedenleriyle ilgi çekmeyi seviyor...
Aile ortaminda?
Düğüne sadece aile ortamından insanlar gelmez yabancılarda gelir... sadece aile ortamı için bir şey diyemem ailedir sonuçta herkes birbirini tanır art niyetli yoktur etrafta onun için kabul edilebilir...
Ya genel dışarda...
ya da galuba dekolteye alişiklar...
Deyişik
Evet bazıları alışık oldukları için öyleler bazılarıda o hissi yaşamak için düğünü bahane ediyorlar..
Damadı tavlamak için...
?
Ben erkek olsam istemem.. ailemin yaninda... öyle...
Damad tavlanmışki Damat
Ben de istemem...
Kızlar demişsin, direkt gelin dememişsin... Kızlar diyince tüm nişana gelen tüm kızlar işin içine girer ben de diğer kızları katarak düşündüm...
Anladim... diyer kiarda dekolteli ve dekoltesiz var...
Ama gelin açısından diyorsan da gelinin böyle şeyler yapmaması lazım.. Millete eşinin memintolarını sergilemek damadın genişliğidir... Bir b*k da olmaz o erkekten..
Malzemeleri göstermek için
Herkes istediği gibi davranır
Ellerinden öperim
Erkekler mi bu devirde edepliymis
Kiyafed...
Olarak..
Huy demez
Daha geçen gün iç çamaşırı gibi şort giyen erkek gördün
? denizde?
Ben görmedim.
Genelde denizde bile erkekler dize kadar short giyyo
Hayır normal kafede gördüm ve bu şort değildi bildiğin iç çamaşırı
Deyişik.. hic görmedjm ilk defa duydum..
Bu senin neden zoruna gitti
Zoruma gitmedi..
Hem cinsimin hanimhanimcik kiyafed daha iyi bence...
Dize kadar abiye göüs dekoltesi olmayanda giebilir...
Sende giy mesela
Tercih meselesi ailemin yaninda ya da dışarda ben öyle giyinmem.. rahat edemem...
Pantolon tshirt giyerm gündelikte
Vucud tipin uygunsa neden olmasın kaç yaşındasın
Garib olanda o.. vücüdum iyi... ama dekoltesiz bile. abiyeyle dikkat cekiyorum...
Okul arjadaşin nişanina gittim... ailesi daha rahat..
Garibime gitti farkli farkli kizlar vardi...1 bana dedi niye deoltrli güzel giyinmedin... dedim rahat edemem
Kaç beden ki dikkat çekiyor
Söylemem
Neden yemedik korkma
Benim zoruma gitmişti...
Ilk yorumun
Bişi olmaz korkma