Biriyle buluştum kalabalık mekan seçtim ilk bulusmada arkadaşlarıyla tanistim onlar gitti elimi tuttu yanagımdan öptü hadi neyse dedim ama ben ciddiyet istediğimi erken olduğunu söyledim. Sonra ordan ayrılacakken dudağımdan öptü şok oldum yani ilk buluşma sevgili değiliz. Erken demiştim falan dedim tersledim. Tamam dedi. Ertesi gün asla yazmadı bende "Amacın belliymiş senle asla uyuşmuyoruz cıkarcı pisliklerle işim olmaz" dedim. Bakmadı gene ama ben baya önem veriyordum ona zoruma gitti "daha çok buluşuruz Allah özene bezene yaratmış seni" falan demisti buluşmada hep. En sonunda dönek korkudan bakmıyor musun dedim oda "kararına saygı duydum onemli islerim var."dedi. Hak etti ama agzimi bozmasam daha iyiydi diyorum..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adam yüzüne filan boşalmadi mi, bu abazalik seviyesinde olan biriyle nasıl oturdun
Hayatımın şoku zaten ilk bulusmada openi ilk defa gordum
Adamın amaç belli canım ya , ben olsam direkt engellerdim böyle birini.
O kendi yaptığını abazalık olarak görmüyor ki. Kendisine göre gayet normal. Hatta öptürürsen seninleyim. Öptürmezsen de öptüreni bulurum derdinde. Ayrıca Daha yeni tanışmada yüze boşalmak ne ya 😂😂
Daha ilk bulusmadan he millete ne cesaret var. İstersen konuşabiliriz ciddi ilişki 👍
Bu arada sen haklisin daha ilk bulusmada ne ne oluyoruz bakalim dur helee
Tesekkurler artık iliski aramıyorum ama agzimi bozmam kotu oldu dilerim pisman olur tabii affetmem buyuk hayal kırıklığı yasadm
Affetme tabi ikinci bulusmada yataga atacakti zaten seni
Sende biraz garip davranmamış mısın?
Ne konuda
burada suç bende değil ilk buluşmada dudagina mi yapisilir kizin sucu bende aramanız tuhaf
Çocuğun başta yaptığı rahatlığa hayran oldum. herhalde çok yakışıklı ve özgüven dolu ki daha ilk buluşmada şak diye dudağına yapışmış. Sen erken olduğunu söylediğin halde böyle bir harekete giriyor. Sen tepki gösteriyorsun. Bunu okuyan ben helal lan esaslı kızmışsın. Umarım bir de tokat patkatmışsındır diye düşünürken. Sen gidip gün boyu yazmadı diye triplere girip, çocuğa tripli mesaj atmışsın. mesajlarına bakmayıp "Çok da s.. mde değilsin" demiş. Gene muhabbeti keseceğine atarlı mesaj atmışsın. Buna da açık açık seni s.. lemiyorum demiş.
çocukda suç yok demiyorum ki. Çocuk baştan suçlu. Ama senin olmaz dediğin bir şeyi yaptığı halde senin susman gerekirken o susuyor. Sen ise çocuğun peşinden yalvarmasını bekliyorsun
Aslında yalvarması değil bana öyle baktıgı benim güzel baktığım biri olduğu için sözlerim içimde kalmasın dedim.
Hatalıysam düzelt. Özür dileyip yalvarsaydı sorun olmayacaktı. Görmezden gelecektin. S. takmadığı için sende içten içe sinir oldun mesaj atma gereğinde bulundun.
Belki yorumum canını sıkıyor olabilir ama tarafsız bakmaya çalışıyorum. sinirini bozuyorsam kusuruma bakma.
Özür dilese de sinirim geçmez ama hatasini anlamasini beklerdim sussam sanki hosuma gitmis givi hisseder diye dusundum
Yoo hayır dogru söylüyorsun bende hatasini yazıp direk silmeliydim atarlanmak yerine
Susmak her zaman kabullenmek değil yeri geldiğinde görmezden gelmektir.
Susma taraftari degilim aslında sakince söyleyip geri cekilmek gerekir ben hincimi alamiyorum :(
İnsanlardan hınç almaya çalışma. içinde bu his büyür. Umursamamaya çalış. insanlara seni takmıyorum mesajı vemeye çalış
Aynen bu daha mantıklı ama şoku da atlatamıyorum arkadasinin yaninda nasıl olup gittiginde sapiga donusmesi falan da şaşırttı. Ve baştan ciddi ilişki istiyorum gonul eglendirmem diyip uyardm :/
birley sormak istiyorum sana müsaden olursa.
Evet
Her kadının ya da kızın ağzından eksilmeyen "ciddi ilişki" tabirini tam olarak bana açabilir misin?
Ciddi ilişki nedir? süreçleri ile anlatabilir misin? Yani ciddi bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki süreç
Benim kendime göre kurallarım var bu ciddi ilişki herkese göre degişir. Mesela ilklerimi eşimle yaşamak isterim belli inancım var tamam her şeyi dosdoğru yapmam ama elimden geldigi kadsr işte mesela zina cinsel ilişki hem uygun değil hemde tamamen bana göre pişmanlık hissiyatı. Bir süre görüşürüm tabii ki buluşurum gezer birbirimizi tanırız sonra ailelere bahsedilir ben ailemden de saklmam zaten aile tanışması olur bi samimiyet olur derken aylar veya yıl sonra artık kişiye kalmış söz nişan yapılır. Yani heveslik ilişki değil arkamda duracak benimde ona sadakatimin hep var olacağı ilişki. Kimi buna cinsellik te katar kimi sözde ciddi der. Degisir yani
Güzel açıkladın teşekkür ederim. Erkek tarafı genelde ciddi gözüküp cinsellikten sonra bir şekilde bırakır. Genel gözlemim bu yönde. Sen ya da başkası istediğiniz kadar ciddilik ara giden gene gider. He cinsellik dürtüsü olan biri ise istediğini alıp da gidebilir almadan da. Yaşın kaç bilmiyorum ama 18 yaşında ve ciddiyet arıyorum diyen biri isen ve üniversite okumayı düşünen biriysen o ciddeyeti maalesef zor bulursun. Dikkatini çekerim. Bulamazsın değil. Zor bulursun.
Ama eğer üni okyan biri ve son 1-2 sınıfın kaldıysa o zaman işte bulma şansın daha yüksek.
Okuyacagim tabii ki fakat acıktan bu süreçte para biriktirip hayatımı kuracagım ev alıyoruz aileme destek oluyorum şimdi mesela arabamı almak istiyorum. Erkeklerin ne istedigini cozmek yerine ki muneccim degiliz iyi rol yapanlar var, eşinle olmayi dusunmek daha iyi gibi. O süreçte dil falan ogrenmek istiyorum yani kısaca sevmek ve sevilmek sanırım her seyden ön plands benim icin
Oo ev alınıyor, araba ileride inş. Bir tek sana koca bulması kalmış 😂
Ailemle aynı eve cıkıcam ama bakalım birikim yapıcam bu onceki karsima dogrusu cikmiyor soranı da benim heo böyleleri ne yazık ki
Son cümlenin yarısını anlayabildim 😂
Ohooooo adam gram takmamis