Kimileri sevgilisiyle birlikte lahmacun yemek istiyorken kimileri de yağmur altında dans etmek ister. Bugüne kadar kimseyle yapmadığınız ama sevgiliniz olunca yapmak istediğiniz neler var? Çokta karışık olmadı bence 😄
Ben rakı içicem. Rakı ile yapılan romantik sohbetin hastasıyım. Gram yalan olmaz o masa da. İki dubleden sonra her şey konuşulur en saf ve temiz haliyle...
Gitmediğim sergilere, tiyatro ve müzelere gitmek Ansızın arabaya atlayıp gizli yerlere tatile Saatlerce oturup sohbet edebileceğimiz mekanlar Eğer içki kullanırsa rakı balığa Daha önceden yapmadığım ne varsa, yapmadığım için kalbimin kırıldığı ne varsa
Turkiyede bir erkeksen üstüne oturtmak oluyor genelde. Ben onunla konuşur cilve yapmasını bekler gıdıklayarak öpüşmeye başlarız bu geldi şimdilik aklıma asıl istediklerimi anlatsam site kapanabilir geek yok travmatik istekler..
GoKart seviyorum, arkadaşlarımla da arada gideriz ama sevgilim olsa sürekli oraya gitmek isterim. 😂 Ve tabi ki dans kursu. En çok istediğim şey bu. Karşımdaki insanın biraz romantik olması lazım buna gidebilmem için 😅💃💃
Ben de o ihtimal yok diye düşünüyorum çünkü annem koymaz beni bir yere diye düşünüyorum çünkü herşeyi kafaya takar falan ha hayali düşünürsem güven verdikten sonra gezerdik el ele
Sevgilim var... yan yana gelince sıkıca sarılmayı kesin yapıcam nede olsa uzak mesafe ilişkisi. Gezip tozmak, dizlerine yatmak, saçlarımla oynamasını ya da ben saçları ile oynamayı istiyorum.
tek istediğim ban agerçek aşkı öğretsin, beni sevsin ya. beraber sevmek istiyorum. bir de sevdiğimiz aktiviteleri yapalım beraber başka bişi yok. valla yok ya