AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskandırma olayını hiç mantıklı bulmuyorum. Biri kıskandırmak için başkasına yakınlaşsa ondan soğur yüzüne "o zaman s. git ona" derdim.
Ben bunun sevgiyle alakali oldugunu dusunuyorum. Sevmedigin ya da hafif hoslandigin birini baska bir kizla gorunce kafanda silersin ama belli bir ysanmislik ya da sevgi oldugunda kizginlik oluyor ve aklindan cikaramiyorsun
Peki sana abi diyen bir kiza nasil soylersin? Direk vazmigecersin?
Eğer kız abi dediği halde arada şaka yollu yürüyorsa bir gün kendimi toplar açık açık söylerdim. Fikrini isterdim.
Oyle yaptım abi diyordum ama çok çok yakın davranıyordum o da anlayığ karşışık veriyprdu aslında ama geçen başka bir kızla gördüm resmen getirip benle tanıştırdı çok bozuldım. o çok neşeliydi beni gördükçe sevindi sanki yüzüm sapsarı oldu diye. bir de kızın yanında bana bak sana abilik yapmam gibi şeyler söyledi 25 oldun mu sen diyor. abi dedikçe ben o da abicim filan diyor
hemm başkası ile tanıştırması kötü olmuş. Bu arada sen 25 misin? Bende seni 18 civarıdır kesin diye dşünüyordum. Kızlar araları bozulursa abi demeyi bırak. "bebek, tatlım" gibi sevgi sözcükleri ile hitap etmeyi dene. Abi dedikçe sana adım atmasını zorlaştıracağını düşünüyorm.
tamam peki kıskandırıp benim bozulmamdan abi olarak görmediğimi anlamaya çalışıyor olabilir mi
ya olabilir tabiki de zamana bırak bakalım. Zamanla ne olacağını göreceksin. Benim tahminim kenisine manit yaptığı yönünde.
Ya aslında eşim dedi biliyor musun ama yüzzğk yok evllilik fotosu istedim gösteremediler. buna inanamıyorum ya sevgililer bana evli dedi.
Soguk davranmaya başladım ben de. Ama anlamadı sanırımm kafası karıştı
Ama eskiden benden hoşlanıyordu benim joilanmama çok da şaşırmaz aslında yani kızla gördüğüm için bozuk attıgımı anlamış mıdır
oha oha ne oluyo :D olaylar karıştı 😂
😂😂😂😂
Umutsuz vaka mı
Eşim diyo ama yüzük ve evililik fotosu yok. Böyle bir konu piyasada youdu. 😂
ortalık karıştı evet neyse zamanla öğreniriz yapacak bir şey yok
Kızma ama seni tanıyan biri olsaydım oturur olayı gülerek izlerdim. 😂 Güzel gıybetlik konu çıkar. Bir de ortak kız arkadaş tanıcaksın. Alcan çekirdeği. "Kız geçen seninki kız getirdi. Ama nasıl kızardın. resmen töt gibi kaldın" diye bi başlıcak muahbbet. 😂
ya evet cidden baya komik. ama çocuk bozuldugumu görünce niye bir şey demiyor. Onu anlamıyorum
ay neysee ya puff
bir de arkamdan koşup yanıma geliyorlar benle konuşurken filan çok neşeli kıza düm düz bakıyor bana coşkulu coşkulu.
Ne desin ki olası manitinin yanında. Aa sevgili yaptığıma üzüldün mü seeen. Hadi onu manitlikten azlediyorum. Gel goynuma atıl mı dicekti. 🤣
yiaaağğ "benle konuşurken filan çok neşeli kıza düm düz bakıyor" kıyamam ben sana üzmek istemem ama araya kara kedi gibi girme la 🤣
evet :D ya bir de evliyse kızla şey yapıyorlar. Bakışları filan farklı olmaz mı ya ben şahsen hep göz kırpar vaziyette olurdum. KAş göz yapardım eşime :D
bir de şey yaptım diğer erkek arkadaşlarımla çok neşeli konuşuyorum onla çok az ve resmi. hatta yanında durucam mesela geçip başkasının yanında duruyorum. Sonra gelip neden selam vermiyorsun diyo
tamam ya tamam bişi yapmam zaten görünce suratım buz kesiyor konuşamıyorum bile.
Yaa evliyse kızla yatakta şey yapıyolar. Sende burada acaba beni sever mi? seviyor mu? yok neden öyle oldu? neden böyle yapmadı. Sen böyle düşünürken onlar belkide çocuğu fırına verdiler 🤣
Dur senin az psikolojini s... de kendini bi kaybet. 🤣
evet ya psikoloji zaten s... bir foto gösterseler de kabullensem. Ama bence evli değiller ama sevgilisiyse de kıza ne dedi dur şuna evliyim dicem mi dedi kız da canım mı :D
Eğer sevgililerse ve eşim dediyse sevgilisinin tötünü kaldırmak bir ihtimal de senin psikolojini bozmak için demiştir.
güldüğüne göre zaten kalkmış. :D ama bak ben çok üstüne düşmüyorum hatta eskisi gibi yakın davranmamı istiyor yapmıyorum.
yine birinin tötünü kaldırdık
Elhamdulillah bugün de boş geçmedik. Sana sorduklarında bugün ne yaptın diye. Birinin daha tötünü kaldırdım dersin şsdlgmşsg
Bana abi diyen birine açılmazdım SON.
prki sevmez miydin her seyin cok uygunsa
Sevsem de etik bir durum olmadığı için açılmazdım yoluma giderdim
Ya ben abi dedim ama herkes oyle diyordu. sonradan pisman oldum bir de abi diyerek daha yakinlasabiliyordum. Simdi baska bir kizla gordum cok bozuldum o da laf arasinda filan sana abilik yapmam bak. Gibi seyler soyluyor.25 oldun mi diyor. Ben her abi dedigimde abicim diyor. ama şimdi ne yapacagımı bilrmiyorum
Ha mesele senin duygularınsa bu konuda direk açılmayı düşünebilirsin ama ondan bunu beklemen bence anlamsızz
Anladım teşekkğr ederim