Az önce giyim mağazasında çok tatlı bir kız gördüm ve ürün satın aldım. Çok tatlıydı ama tanımam etmem. 😂 siz olsaydınız ne yapardınız? Hiç tanımadığınız birinden hoşlansanız, gidip konuşur muydunuz?
Hiç tanımadığınız birinden hoşlansanız, gidip konuşur muydunuz?
Hoşlanmak biriyle iletişim kurmam için yeterli değil. Zor seven biriyim zaten. Heves üzerine bağlantı kurmak mantıklı değil. En iyisi gerçekten seveceğim insan haricinde herkesten uzak olmak. Bazen de benimle konuşmaya çalışıyor o esnada bazı erkekler ben de anlamazlıktan geliyorum mesela. Yani diyebilirim ki, az insan çok huzur, tek aşk sonsuz aşk 😄😄
Konuşmazdım. Ben belki art niyet gütmeyerek kendisiyle tanışmak istemiş olabilirim ancak karşı taraf bunu yanlış anlayabilir. Yanlış anlamalara mahal vermeyecek olsam bile ilk kez gördüğüm biriyle tanışmak istemek anlamsızca bir davranış şekli olurdu.
Konuşmadan ne olacağını bilemezsin elbet. Ama yine de çok bir işe yaramıyor. Eğer kızdan da sana karşı bir şey geldiyse şansını deneyebilirsin. Onun dışında pek bir şey olacağını sanmıyorum. Ben birçok kez bu süreçten geçtim. Tanımadıkdan, aynı ortamda bulunmadıktan sonra olmuyor.
o m*llığı bir kere yaptım çocukken daha yapmam arkadaş gazlamasıydı hiç tanımadığınız bir kız sizden hoşlansa bile direk evet demez naz yapmak kadınların ruhunda var ille biraz süründürecek siz siz olun bu hatayı yapmayın beyler
Kendimden 1 yıl büyük bir kız var 2 de bir göz göze geliyoruz. Lisede bakalım fırsat çıkarsa bi konuşurum vücudu dış planda olsada karaktere bakıyorum.
Hayir zaten her dis gorunusune olur verdigimiz kisiye mavi boncuk dagitirsak boyle aldatmalarda mutsuz evliliklerde bosanmalarda artar mesaj yerine ulasmistir umarim