Aşk İlişkileri Niye kocam yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Kocam olsaydı ne olurdu ki Güncellemeler+1 yıl Olmasın napim Niye kocam yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kocan olsaydı bu saatte ksde gezmek yerine deliler gibi sevişiyor olurdun, terleriniz birbirine girerdi, sırtını tırmalardın oda boynunu emerdi... 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kocanın olması bir çözüm ya da mutluluk anlamına gelmez. 1 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocan olsaydı her gece muz yerdin başka bişey olmazdı bide sakın şaşırma evli olurdun genelde böyle oluyor… 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. He ya keşke olsa imiş he. Gece gece derde bak ya. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evde kalmak iyi mi Yorumla
meraklıbirkova Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl tavsiye de etmem çekilmez bi adam olur çıkar erkekler hep en sonunda 0 0 Yorumla
Mr_olgun Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 55% +1 yıl Kocasi olanlarda kocadan yılgınlar... nadil bi duzen anlamiyorum ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocan olsaydı kızlığın olmazdı 4 2 Yorumla Asude-m +1 yıl sen evli misin? Yorumla Soran +1 yıl Süper zeka Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 😂😂😂kocam var derdim var olurdun 1 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Nerden biliyon Yorumla
uncovered Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl Emin ol kocası olanlar da pek mutlu değil. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ne yapacaksın kocayı heralde hayat sana cok güzel 0 0 Yorumla
VarlıkYoklukArasinda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl korkma kocasız kalmasın hayırlı sını iste 0 0 Yorumla
issik_yabgu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hiç olmasın. Başına dert alırsın. Böyle devam et 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. olsun ya al bitane burdan 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu eşine ve sana bağlı olarak değişir 🙂 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl olur bakalimm zamani gelince isteklisinsanirimm 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. şu an evli olanlar ne oluyorsa o olurdu herhalde 0 0 Yorumla
KurtHanı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. çok rahat çok profesyonell 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bol bol mala vururdu işte 0 0 Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Zıplardın bu saatte. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok be amca😒 Yorumla Ahmet_E +1 yıl Daha farklı pozisyon mu sayayım teyze 😂 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben olayım 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Kocan olmuş olurdu 0 0 Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Kısmet bu işler 0 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. biz mi bulalım? 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. her şey yapalirsin 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. canın ne istiyor 0 1 Yorumla Asude-m +1 yıl Allah başka dert vermesin :) hangi şehirdesin? Yorumla
Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evli olurdun 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
kocan olsaydı bu saatte ksde gezmek yerine deliler gibi sevişiyor olurdun, terleriniz birbirine girerdi, sırtını tırmalardın oda boynunu emerdi...
Kocanın olması bir çözüm ya da mutluluk anlamına gelmez.
Kocan olsaydı her gece muz yerdin başka bişey olmazdı bide sakın şaşırma evli olurdun genelde böyle oluyor…
He ya keşke olsa imiş he. Gece gece derde bak ya.
Evde kalmak iyi mi
tavsiye de etmem çekilmez bi adam olur çıkar erkekler hep en sonunda
Kocasi olanlarda kocadan yılgınlar... nadil bi duzen anlamiyorum ki
Kocan olsaydı kızlığın olmazdı
sen evli misin?
Süper zeka
😂😂😂
kocam var derdim var olurdun
Nerden biliyon
Emin ol kocası olanlar da pek mutlu değil.
ne yapacaksın kocayı heralde hayat sana cok güzel
Söyle eşe dosta haber ver olur
korkma kocasız kalmasın hayırlı sını iste
Hiç olmasın. Başına dert alırsın. Böyle devam et
olsun ya al bitane burdan
Bu eşine ve sana bağlı olarak değişir 🙂
keşke olmasın derdin burada
olur bakalimm zamani gelince isteklisinsanirimm
Evlenmemişsin çünkü🙄
her gece muz yersin ohhh
şu an evli olanlar ne oluyorsa o olurdu herhalde
Ben de evli olmak isterdim aslında