1 sene olucak duygularım hala aynı keşke gelse bana çok sevdim onu ama bıraktı benii döner mi sizce ya çok değer verdim ben ümit verdi sonra da hiç bişey olmamış gibi gitti benden
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu gerçekten sevdim ve asla yarı yolda birakmicam dedim ve bırakmadım hiç seviyorum onu gelecek kurduk birlikte ne kadar önem versemde istemedi beni...
Belki ilk Ciddi ilişkindi bu, ilk ilişkiler zor olur ama ne yazıkki hayat bazen isteklerini değil, istediğini sunuyor, 5 yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak şunu söyleye bilirim ki unutulmicak kimse yok sadece Zaman gerekir
Anlicak değerimi bir gün beni bıraktı başkası da onu bırakınca anlicak değerimi 😔😔😔çok sevdim ama bazen bu dünyada çok sevince karşındaki insan değersiz görüyor onu maalesef çok acılar çektim ben ağladım hep sevmedim seni dedi kendime gelemedim bak 5 ay olucak inan çektiğim acilari bir ben birde Allah bilir her Allah'ın günü yalvardım ben ağladım ama umrunda olmadım onun😞😞😞sadece tek isteğim Allah onun yurudugu yolları bana cikarsin
Son olarak diyeceğim Gerçekleri ne tür netlikle dile getirsekte senin için pek bir anlam ifade etmicek çünkü ona olan sevgin onu kusursuz yapıyor ben 1.5 yılda unuttum zamanla ondan uzak kaldıkca ona olan sevgin azalıcak ve unutucaksın, dediğim gibi dönsede tekrar gidecek
Çok ağlıyorum artik dayanamıyorum her şey zoruma gitmeye başladı sevdik de ne oldu umursamıyor beni ağlıyorum da ne oluyor bana kızıyor sevmedim seni hiç dedi aptalsın dedi😔😔😔😞😞😢
29 yaşındayım hayatımdan bir sürü kız geldi geçti ama hala lise aşkımı unutamıyorum mesela. Onu düşünmeden yaşamayı öğren ve hayatına devam et. Yanındaki ile yaşlanır aklımda ki ile ölürsün
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bıraktı beni ya çok üzülüyorum ben burada onun için ağlarken onu severken sevme beni seni sevmiyorum dedi ben bunlari hakedicek naptım😔sadece sevdim ben onu inandirdi bırakmam seni demisti
Yalnız değilsin güzel kardeşim. Ama onun için ağlarken kendini değersizleştirme, kendi değerini hiçe sayma. Sen ağlarken, o seni aklıma bile getirmiyordur. Hep böyle düşün
Sevmiyorsa neden üzülüyorsun seni bıraktı diye mi erkek mi yok sana
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona bağlandım ben severken yarı yolda bıraktı her Allah'ın günü ağladım 5 ay boyunca dün çıktı bana kızdı sevme beni seni sevmedim hiç dedi sevenin degeri yok bu dünyada😞😞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
maalesef işler her zaman istediğimiz gibi gitmez.
Hayal kırıklığı yaşamadan karşılıklı sevgi de nadir
Beni bıraktı seviyorum seni bırakmam diyordu sonra seni hiç sevmedim ki gercekten dedi çok kalbimi kırdı 😔😔
Böyleleri çok var.
Sana da çok var olan böylelerinden denk gelmiş.
Her şey tipmi sence😔beni mi beğenmedi acaba
Beğenmese seninle çıkar mıydı?
İşte sevmemiş beni hiç 😞
Uzak dursun aman aman.
Pişman olur mu sence
Sevmemişse olmaz
Bakınca da sevmemiş duruyor
😞😞
Umursama bebeğim allaha havale ediyoruz biz onu çokta tin.
Benden başkasıyla mutlu olamicakki beni birakmicakti o 😞😢
Sal şu çocuğu dünya üzerindeki tek erkek o mu
Birkere giden gelsede yine gider sana artısı acını tazelemek olur
İnsan hiç mi sevmez ya ben onu severken bıraktı beni çok canım yandı benden başkası sevemicek onu o kesin 😔😔
Kendinden örnek ver şuanki durumundan eğer o kişi gerçek anlamda seviyor olsaydı Senin Şu aşamada hissetiklerini hissediyor olmazmıydı?
Olurdu oda ağlardı uzulurdu ama uzulmuyor işte düşünmüyor beni😔
Belki ilk Ciddi ilişkindi bu, ilk ilişkiler zor olur ama ne yazıkki hayat bazen isteklerini değil, istediğini sunuyor, 5 yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak şunu söyleye bilirim ki unutulmicak kimse yok sadece Zaman gerekir
Anlar mı değerimi sence 😔
Anlaması yanlız kalmasına bağlıdır başkaları tarafından ilgi gören insanlar geçmisleriyle ilgilenmezler
Anlicak değerimi bir gün beni bıraktı başkası da onu bırakınca anlicak değerimi 😔😔😔çok sevdim ama bazen bu dünyada çok sevince karşındaki insan değersiz görüyor onu maalesef çok acılar çektim ben ağladım hep sevmedim seni dedi kendime gelemedim bak 5 ay olucak inan çektiğim acilari bir ben birde Allah bilir her Allah'ın günü yalvardım ben ağladım ama umrunda olmadım onun😞😞😞sadece tek isteğim Allah onun yurudugu yolları bana cikarsin
Son olarak diyeceğim Gerçekleri ne tür netlikle dile getirsekte senin için pek bir anlam ifade etmicek çünkü ona olan sevgin onu kusursuz yapıyor ben 1.5 yılda unuttum zamanla ondan uzak kaldıkca ona olan sevgin azalıcak ve unutucaksın, dediğim gibi dönsede tekrar gidecek
Çok ağlıyorum artik dayanamıyorum her şey zoruma gitmeye başladı sevdik de ne oldu umursamıyor beni ağlıyorum da ne oluyor bana kızıyor sevmedim seni hiç dedi aptalsın dedi😔😔😔😞😞😢
Ya kızım anlasana şal sevme umudun kırıldı artk
29 yaşındayım hayatımdan bir sürü kız geldi geçti ama hala lise aşkımı unutamıyorum mesela. Onu düşünmeden yaşamayı öğren ve hayatına devam et. Yanındaki ile yaşlanır aklımda ki ile ölürsün
Bıraktı beni ya çok üzülüyorum ben burada onun için ağlarken onu severken sevme beni seni sevmiyorum dedi ben bunlari hakedicek naptım😔sadece sevdim ben onu inandirdi bırakmam seni demisti
Yalnız değilsin güzel kardeşim. Ama onun için ağlarken kendini değersizleştirme, kendi değerini hiçe sayma. Sen ağlarken, o seni aklıma bile getirmiyordur. Hep böyle düşün
Evet getirmiyor sevmiyor beni dayanamıyorum artık😞😞
Onun seni sevmemesine mi dayanamıyorsun, yoksa onu unutamamaya mı dayanamıyorsun
Sevmiyorsa neden üzülüyorsun seni bıraktı diye mi erkek mi yok sana
Ona bağlandım ben severken yarı yolda bıraktı her Allah'ın günü ağladım 5 ay boyunca dün çıktı bana kızdı sevme beni seni sevmedim hiç dedi sevenin degeri yok bu dünyada😞😞
Yeni mi anladın bunu
Yaz konuşalım Allah aşkına
Ben herşeyi salıverdim rahatladım ya bildiğin takmaya gerek yok takma
İlişki yaşasan gitmezdi
Napmam lazım ya seviyorum seni dedim sevme beni seni hiç sevmedim dedi ben sevdiğini sanmıştım😞
Ver ona bağlanır