Sevgilim benim gözümün dışarda olduğunu mu düşünüyor 🥺?

Arkadaşlar sevgilim ile bulustuk ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve iki gün burada kaldı ilk gün çok utaniyodum ve fazla bakamiyodum ona sonra ikinci gün yine buluştuk utanmam gecmisti az da olsa kafeye gittik karşıda iki adam sürekli bize bakıyordu ve rahatsız oluyodum gözüme çarpıyorlardı sevgilim beni öptü ve bize bakıp güldüklerini gördüm bir kaç defa da sevgilimin onlara baktığını gördüm niye bakiyo diye baktım sadece asla art niyetli değildim o gün İstanbul'a geri döndü ve iki gün oldu bu akşam konuştuk sesli işte o günlerden bahsettik bana dedi o kadar gezdik hiç kimse senin kadar açık giyinmemisti dedi bende etrafına mı bakiyodun dedim yok falan dedi sonra işte biz kafedeyken ordaki adamlara niye bakiyodun ben yanindaydim benden çok onlara bakiyodun gibi şeyler söyledi ama yemin ederim asla kötü gözle bakmadm hâtâ rahatsız olduğumu belli ettirmek için ters ters bakiyodum sevgilimin böyle gözüm dışarda sanması çok üzdü beni ama gözün dışarda demiyorm öyle olsa o gün gereğini derdim falan dedi kalbim kırıldı cidden :((
Sevgilim benim gözümün dışarda olduğunu mu düşünüyor 🥺?