Aynısı bana da oldu sanki boşluktamıs hissi neden diye soruyorsun kendinde neden nedennnm empati yapıyorun sorun sende diyprsun sonra bakiyorsun sonuç bişeye cıkmiyor ask acısı insan zirveye cıkarır sonra bosluk takmican unutacan her aklina geldiginde üzülmücen yoluna bakacan
İnan bana 7 yilimi verdigim insanin bir gunde degistigini gordum benden sonra bir baskasina gelinlik giydiginide cocugu oldugunuda değmiyor o yuzden kendini yorma değmiyor
Onla alakası yok bence seni sevmedim dedi dün çok kalbim kırıldı insanlar karşısındakini kalpsiz sanıyor heralde intihar etmeyi bile düşündüm neden ya😔😔😢
Bi insana sahte yalan duygularla yaklaşıp onla olmaktansa doğru olanı konuşup gerçekleri yüzüne vurmayı ve olmayacağını dile getirmeyi tercih ederim en azından yalancı seviyorumlardan iyidir🤷♂️
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
😢😢😔çok ağladım arkasından sevmemiş işte napiyim ben😞onu severken bana kaç defa kızdı sevme beni diye ama imkansız
Kendini başka şeylere motive etmeye çalış zor olucak biliyorum ama bunu yapman gerek yorumda okudum intihar felan demişsin ama sakın ve sakın bidaha öyle bişey aklının ucundan bile geçirme unutma sen kendini değerli görmezsen başkası seni değerli görmez hiç bisi senden değerli değil
Insanlar acımasızdır pekde umrunda olmaz olan sana olur O duyguları atmak zordur ama attığında o kadar rahatliyorsun o kadar güzel bisey ki zamanla anlarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Madem sevmiyorsun neden bu yola giriyorsun kalp kırmaya degermi... Neyi cok istesek o bize bir sınav ve uzak okuyor..
Çok canım yandı bir bilsen😔hiç sevmemiş beni megersem ben onu severken bide ümit verdi sonrada bişey olmamış gibi bıraktı gitti beni😔😢
Aynısı bana da oldu sanki boşluktamıs hissi neden diye soruyorsun kendinde neden nedennnm empati yapıyorun sorun sende diyprsun sonra bakiyorsun sonuç bişeye cıkmiyor ask acısı insan zirveye cıkarır sonra bosluk takmican unutacan her aklina geldiginde üzülmücen yoluna bakacan
Çok sevdim onu unutamıyorum geri döner mi sence pişman olup😔
Giden birdaha gider o güveni yıktı gitti belkide baska birini bulmustur bak takip et
😔😔😢kimse benim kadar sevemez onu
Dogrudur
Daha boyle bir suru insanla karşilasacaksin ilk veya son degil neslin getirdigi sevgi bu
Ama ben onu severken beni bıraktı ümit verdi bıraktı benim gibi seveni bulamicak o 😔😔😢
Ee sen kazandin sen yanliş yapmadin seven kazanir sevmeyi bilmeyen kaybeder boyle insanlar icin aci cekme
Pişman olur mu sence 😢
Şimdi değil yillar sonra evet
😔😔😢😢5 aydirki ağlıyorum seviyorum ama bana yaptığı muameleye bak🥺
İnan bana 7 yilimi verdigim insanin bir gunde degistigini gordum benden sonra bir baskasina gelinlik giydiginide cocugu oldugunuda değmiyor o yuzden kendini yorma değmiyor
kandırmak kadar kötü bişi yok ne kadar süre bitlikte oldunuz
1 sene olucak neredeyse
belki sinirden söylemiştir
Onla alakası yok bence seni sevmedim dedi dün çok kalbim kırıldı insanlar karşısındakini kalpsiz sanıyor heralde intihar etmeyi bile düşündüm neden ya😔😔😢
kıyamam ben sana ya konuşmak istersen takip atabilirsin
Bi insana sahte yalan duygularla yaklaşıp onla olmaktansa doğru olanı konuşup gerçekleri yüzüne vurmayı ve olmayacağını dile getirmeyi tercih ederim en azından yalancı seviyorumlardan iyidir🤷♂️
😢😢😔çok ağladım arkasından sevmemiş işte napiyim ben😞onu severken bana kaç defa kızdı sevme beni diye ama imkansız
Kendini başka şeylere motive etmeye çalış zor olucak biliyorum ama bunu yapman gerek yorumda okudum intihar felan demişsin ama sakın ve sakın bidaha öyle bişey aklının ucundan bile geçirme unutma sen kendini değerli görmezsen başkası seni değerli görmez hiç bisi senden değerli değil
😞😞😢çok çaresiz olduğumu biliyor o
Insanlar acımasızdır pekde umrunda olmaz olan sana olur O duyguları atmak zordur ama attığında o kadar rahatliyorsun o kadar güzel bisey ki zamanla anlarsın
😞😔
Olur böyle şeyler.
😢😔sevmemiş işte beni
Zararın neresinden dönersen kardır. Daha geç olsa daha çok üzülürdün
Dünya boştur lo
Cinsellik yaşadınmi
İnsanlar mal çünkü.
Dün bana kızdı sevmedim seni hiç sevmicem unut beni dedi sanki kolay biseymis gibi kalbimin olduğunu unuttu heralde😔😔
Amannn boş ver beee ben 20 kere yaşadım bunları değmez. Sen sil onu gitsin üzme kendini
Yaa kıyamam
Çok ağladım beni bıraktı ümit verdi sonra da beni hiç sevmediğini söyledi öylesine konuşmuş sadece napicam ya ben onu severken beni hiç sevmemiş😔😢