Arkadaşlar sevgilim benden 3 hafta önce beni terk etti. Çok peşinden koştum gelsin diye ama olmadı. İnstadan çıkarmış ama numaram duruyo ve snapten cikarmamis. Hadi numara neyse de snapten niye cikarmamis bu ne demek oluyor hala snap atıyor st icin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belkide okadar umursamıyordur ki öyle şeyler aklına gelmemiştir hemen kendine bi pay çıkar ma
Umursamıyor deme bee
Erkekler terk ettiklerine geri dönmezler dönerse de geri terk eder bu hiç sekmez ama diyorsan ki ben terk edilmeye razıyım geri gelsin dik duracaksın sende onu engelleyip hayatına devam et bi nebze dönme ihtimali varsa oda dik durursan anca
Şey dedi hatta ayrılırken denedim olmadı
Ama "Hala sevdiğim birinin başkasına sahip olmasını istemiyorum lütfen buradan biriyle tanışma veya konuşma fırsatı verme" bunuda dedi
Ozaman sende tanış kudursun ama çizgini koruyarak tanış asla flört etme flört falan edersen iş elinde kalır haberin olsun
Bunu kesin yapıcam
Aslında işinizi az bilseniz varya hayatı zindan edersiniz erkeklere ama Allahtan bilmiyonuz 😂
Daha çok spoiler ver bilelim hdhdhs
Birini söyledim işte dahası olmaz sonra hain ilan edilirim 😂
Burasi güvenli bölge benden sır çıkmaz 😅😅
Yaptığım espiriydi ya direk ortada bi sır taktik yok genel bişey diyemem mesela o lafından bunu yapabilirsin olayı bilmeden yorum yapamam sonuçta 😂
Çok değil birazcık oyunun kuralını bilsen köpek bile yaparsın da bilmiyorsunuz ixjjxkxxidnx
Yaa taktik ver öğrenelim o zaman
Oyun severizzzzz
Yanlız bu dediklerkmden sonra hepiniz kendinizi yenilmez gibi hissedebilirsiniz jxjkxkckdmdkkf
Uzun bir süreç ama öyle bir ise yarıyor ki akıllara zarar kxkxkdkdmf
Hadi söyle bekliyoruz jwksjs
Taktikkkkkkk çabuk ⏳⌛
İronman falan olurum herhaldr öslksjskshsla
Öncelikle ilişkilerinizin üzerinden ne kadar zaman geçti ve nasıl bitti haklı olan kimdi ve ve ne kadar sürdü
Bu benim ilk sevgilimdi, 5 aydır tanışıyoruz ve ilişkimiz 3 ay sürdü ayrılırkende denedim olmadı dedi yani haklı veya haksız kimse yok
Ne zamandır ayrısınız?
3 hafta oldu
1. Iletişim kurmak yok
2. Si göndermeli story ya da hikaye atmak yok ( sakın)
3 tepkisi kalıyorsun ne yaparsa yapsın bırak tepkisiz kal duygularını yönet
4 kendine bakım yapıyorsun ufak bir imaj değişikliği ama gidip de saçını pembe yapma elikdeki altını satarsan ve degeri yukselirse kendini kotu hissedersin dkxkkcf
5 araya arkadaş sokmak filan asla yapmıyorsun eğer ortak arkadaş varsa konusu açılırsa tebessüm et konuyu değiştir
6 engelleme sakın ama wp de ya da instagtamda durmasinin anlamı yok silebilrsin
7 yeni bir ortam yeni bir çevre mutlu bir poz veriyorsun ama 32 dışinide çıkarma
8 rutin oluştur yani bir gün dertler derya ikici gün eller havaya moduna girme unutmuş gibi yap durumu normalleştir sonuçta ilişkiydi bitti hayatına bakmak lazım gibi bir izlenim belirle kendine
9 gönderme yaparsa karşılık verme asla
10 her katıl olay mahalline geri döner dik duruş mutlu bir poz herşeyi kabullene bilecek bir görüntün olsun unutma
11 merak ettir (altın kural)
12 asla kıskandırma çabasına girme
Bu zamanlarımda bu kadar net yardımcı olan kimse yoktu çok teşekkür ederim, hepsine teker teker uyacağım💓
Ne demek ya saçmalama
Unutma kimse senden daha değerli ve özel değil hayata sadece bir defa geliyorsun keyfini çıkar...
Ama ben az çok analiz ettiğime göre sen bazı maddeleri tek tek itina ile tersini yaptın dimi djkkxxndkddkck
Ya tersini yapmak değilde sormadan önce 1, 2 ve 5i yapmıştım ama bir daha yapmamam asla hdhdhshs
Bu arada hiç arkadaşım falan yok buda onu biliyor o yüzden arkadaş edinmek zorundayım mecbur
Duygu karmaşası. Toxic bir kişilik.
Kesinlikle
St ne demek ne işe yarıyor
Attigi snapler işte
Yakında o pişman olucak beklemede kal
Öyle mi dersin🥲
Sadece bekle
Peki o kadar koşmaya karşı bi pas bile vermedi ya ben çıkarsam olur mu tepki olaraktan
Bence çıkartmalısın
Çıkarınca pişman olur inşallah
Olur olur
Daha ne istiyorsun
Dönmesini
Sabırlı olmalısın
Sen ona yol ver yoksa çok üzülürsün söyleyyim
Yaaa demeyin oyle 🥺
Ne demeyin öylesi az gerçeklerle yüzleş. Ben 6.5 sene çıktığım ve evleneceğim kızı kaybettim 4 ay önce zar zor toparladım ömrümüz boyunca üzülecek miyiz pembe hayallerle?
Adına üzüldüm gerçekten. Ve haklısın üzül üzül nereye kadar hayat devam ediyor
Aynen öyle boş ver ya başkası çıkar karşına mutlu olursun. Bende arıyorum kaç gündür zaten ama elbet bulacağım düzgün birini.
Hatta yerinde olsam bir süre yalnız kalırdım ve onu direk silip eğlenmeye bakardım
Bu dediklerini yapacağım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 💓💓
He şöyle ya mutluluğa bak hayat kısa
aynısını yasıyorum ya neden boyle
Arada bakiyor çünkü
Yedekteyim yani
Acik ca söylemek gerekirse evet maalesef bir erkek olarak söylüyorum sana
Peki tepki olarak ben çıkarsam onu nasıl olur?
Cok guzel olur çıkar gitsin yanında kim var sa onu takip etsin boş ver
Tamamdır bunu yapicam