Sevgilimin instagram sifresini istedigim icin ayrildik?

erkek arkadasimla 2.5 yila yakindir bi suredir birlikteyiz tabii ki ufak tefek hayal kirikligi yasadim ve bi ara instagram sifresini istemistim asiri sert cikisti ve kisisel bisey bu dedi israr etmedim yani hissedersin ya oyle bisey iste sonra ayrilmistik ayrildiktan 2 3gun sonra lise doneminde samimi oldugu bir kiz arkadasiyla kahve icmeye gitmis ve daha once bu kizla gorusmemesini soylemistim cunku fazla yakinlardi spor yapmalar video cekmeler birlikte squat yapmak falan filan sonra ogrendim tabii fakat affettim cunku seviyorum sadece kahve icmislerdi kesin bir bilgi aldim ve 3 5 ay gecti aradan bugun sifreni verir misin dedim yine sert cikisti veremem kisisel bisey guvenmiyorsan ayril vs dedi zor bir donemdeydim telefonum yoktu ve onun telefonunu kullaniyordum o yenisini almisti kendine telefonunu bana vereli 3 gun oldu ve bugun tartisma esnasinda utanmadan benim telefonumdan bana iftira atiyorsun ben telefonumu istiyorum yazdi ve bende temizleyip hattimi alip arkadasimla gonderdim telefonunu ayrildim cunku guvenimi zedeledi alt tarafi instagram sifresi vermek bu kadar zor olamazdi simdi arkadasimin bilgisayarindan soruyorum soruyu asiri kotuyum pisman olmasini istiyorum
Sevgilimin instagram sifresini istedigim icin ayrildik?