Sosyal medya üzerinden Sevgililik evlilik olur mu
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili olursun ama bu evliliğe kadar gider mi orası tartışılır... sosyal medya üzerindekilerde reelde yaşayan insanlar sonuçta ama sosyal medyada insan çok farklı kişiliğe dönüşebiliyor ya da olduğu kişiliği saklayabiliyor.. gerçek kişiliğini tanıyıncada her şey tersine dönüyor bu çerçevede..
Bu senin seçimin sen karar vereceksin buna istersen sosyal medya sevgili olursun istersen olamazsın buna bizim yapacak çok biseyimiz olmuyor
《ama sosyal. Medya sevgili olursan yüzü göremediği bir le beraber olmak zordur o yalanlar söyler sen de inanırsın》
Cevap
23Cevap
Tabi ki olur eğer güveniyorsanız
olabilir neden olmasın birbirini iyi tanıdıktan sonra ve iki tarafta uyumlu ise bir birine, bu evliliğe de gider elbette
Olur ama şans nasip meselesi eğer gerçekten adamsa sözünde duruyorsa evet
Çok güvendiğin biriyse olur ama hani olur ya bir insanın yalan söylemesini vs itici bulursun sevgili olursun ama evliliğe kadar gitmez dediğim gibi hoş sohbet tatlı sempatik ve güvenilir olması lazım yoksa çok zor bizde burdan tanıştık şu anda sevgiliyiz mesela ilerde ne olur bilemem 😅
Şimdi herkes fotoğrafa bakıp yazıyor birbirine zaten bu yalan değil
daha önce yaşadım oluyor , kısa ya da uzun soluklı ama oluyor, evlilik bilmiyorum hiç yaşamadım :)
Gel o soruyu bana sor derin geçmişler anlatayım sana 😂
İnsanların kafaları birbiriyle uyusursa neden olmasın. Hem ilerleyen aşamalarda güven oluştukca yüz yüze iletişime de geçileceği için sanal bir anda reel olur
Sevgili olduğum hatta evliliği de düşündüğüm olmuştu ama ayrıldık
Buluşmak için araç olarak görüyorsanız hiç sorun yok
doğru insan olduktan sonra elbette olur ama herkes oyun oynayıp gidiyor
sosyal medyadan sevgili olmak pek sağlam bişey değil. soyal medyadakiler bana kalırsa ayran gönüllü.
Ali ata bak. Ayşe topu at.
Doğru bulmuyorum sanal sevgililik şkerini falan
İşlerini*
Çok zor bir ihtimal yani ne evet ne hayır.
olur tabi neden olmasın
Karşı tarafta oturanların 2 çocukları var.
Çocuğuda simste yaparsınız artık
şu an senin hu sitede olman bunu sorarken
Karşılıklı güvene bağlı biraz da.
Oluyor
Bana göre olmaz
internetten tanıştığım kızla evleneceğim
Olur evet
Sevgili olur
Hepsi olur
Olur. Ben arıyorum.
Olanı gördüm
yapan çok