Bu ünlü kişisi hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl ilgi çekerim veya sizce cidden arkadasımın dediği gibi tanıyor mudur beni?

Arkadaşlar bir ünlüyle iletişim halinde tam sayılmam ama nadir mesajlasma oluyor. Geçen hikayeme onunla tanıstıgım zamanki fotoğrafı attım hikayesine ekledi ama herkesinkini ekliyor. Birde bugün bir hikaye yanıtı yaptım o da anında yani 20 saniye içinde gördü ve mesajı beğendi. Ben rahatsız etmemek için yazmıyorum ama arkadaşım bence rahatsız olmuyordur dedi çünkü seni tanıyor o dedi. Alttarafı sosyal medyadan birkaç kez o da çook az konustuk diye beni nasıl tanısın ki. Ya birçok kişiyle böyleyse veya böyle yazan çoksa😂 (o beni takip etmiyor ben takip ediyorumm zamanında mesaj attıgım ve mesaj isteğimi kabul ettiği için direkt dm kısımına düşüyorum bir şey yazdıgım zaman) sonuç olarak ne düşünüyorsunuz veya ne yapmalıyımmm bayagı da beğendiğim birisii ilgisini çekmek istiyorum
Bu ünlü kişisi hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl ilgi çekerim veya sizce cidden arkadasımın dediği gibi tanıyor mudur beni?