Atarım; çünkü saldırgan yobazlar dikkatimi çekiyor ve durumun kontrol altına alınması gerektiğini düşünüyorum. Ben almazsam, kimse durumu kontrol altına alamaz.
Tanışmak amacıyla kimseye bir kere mesaj atmadım. Ama bu of çok havalıyım ya falan değil. Tanışmak istemiyorum sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Çok zor atarım ama atarım. Bu da gurur vs. yüzünden değil.. Bir şeylerden emin olduktan sonra araştırdıktan sonra atarım. Tabi o sırada o da beni farkeder kesin, bana mesaj atar. :D Böyle oluyor genelde..
Valla abazalardan o kadar yıldım ki mesaj atip cevap alamaz ya da abaza muamelesi görürsem cok canim sıkılır o yüzden hiç girmiyorum o topa isteyen kendi yazsin 😂
Atmam, ha atana bir şey demek ama ben atmam. Rahatsız edebilir bilemem. Herhangi bir konuda anlamadığım bir şey olursa konuda sorarım atabilirmiyim diye. Yoksa asla atmam diye düşünüyorum
Ahahha bütün kızlar atmam demiş ama benim mesaj kutum ve takip kutum neden bu kadar dolu. Hepsi ya selam yazmıs ya da bi şey sorabilir miyim😂 e bu mesaj atanlar kim öyleyse