Ya tamam sana bir şey demiyorum sadece yanlış bir düşünce. Zengin hayatı istemek normal ama bunu birini kullanarak yapmak normal olmamalı. Sana bir şey demiyorum yanlış anlama. Sadece söylüyorum
zengin hayatı falan istemiyorum asla istemiyorum fazla param olmasın. fazla para insanı bozar. sadece evlenmeye kalksam dünyanın masrafı şu devirde altından kalkamam. ama yuva kurmakta istiyorum. evlilik masraflarını kız üstlensin geri sonra bir kuruş istemiyorum zaten. çalışıp alırım her şeyimi evimin ihtiyaçlarını. zaten sevebilen yapıya sahibim alışınnca düşüncem bu yani art niyetim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulun şu abiye zengin bir hatun yoksa siteyi başımıza yıkacak
yok ya estağfurullah 😄
Mesele yani
😄😄
Bütün kızlar zengin sitede haberin yok mu ya
var bi kaç tane zengin ben gördüm
Severim diyince sevebiliyor musun öyle
Gönlü zengin olması yetmezmi
aslında ben birini hayatıma alınca baglanıyorum hemen sahipleniyorum falan ondan dedim kesin severim diye
@oski35 sırf zengin diye biriyle evlenmek isteyenin gönlü nasıl zengin olabilir😅
Bir mahsuru yoksa tkp atarmısn
ne alaka ya zengin birini istiyorum diye gönlüm zengin olamaz mı
Çıkarın için birlikte oluyorsun sonuç olarak. Mış gibi yaparsan olur tabi gönlün de zengin
mış gibi yapmazsam gönlüm zengin olmaz yani
Bu düşüncede olan birinin gönlü ne kadar zengin olabilir bilmiyorum
kötü biri degilim gerçekten sen beni aşagılık biri olarak tanımlayabilirsin ama kötü biri degilim
Ya tamam sana bir şey demiyorum sadece yanlış bir düşünce. Zengin hayatı istemek normal ama bunu birini kullanarak yapmak normal olmamalı. Sana bir şey demiyorum yanlış anlama. Sadece söylüyorum
zengin hayatı falan istemiyorum asla istemiyorum fazla param olmasın. fazla para insanı bozar. sadece evlenmeye kalksam dünyanın masrafı şu devirde altından kalkamam. ama yuva kurmakta istiyorum. evlilik masraflarını kız üstlensin geri sonra bir kuruş istemiyorum zaten. çalışıp alırım her şeyimi evimin ihtiyaçlarını. zaten sevebilen yapıya sahibim alışınnca düşüncem bu yani art niyetim yok
çok şey istiyon
farkındayım😐
Herkes fakir
Gönlü zengin olsun yeter
Yoo sen fakirsin
@Pars288 tamam ben fakirim 😃😃😃
Aferim kabul et böyle sfffgfffg
@oski35 gönlümüz her zaman zengin
Allah daha çok versin
@Pars288 bağırma bana 🥺🥺🥺
@oski35 amin sizde Allah daha çok versin
yok ya bence yine zengin insanlar vardır