Sizce ilişkilerde bir kız büyükse en fazla ne kadar büyük olabilir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla cinsel için bişey diyemem tercih meselesi kimisi 20 yaşında herif kalkıp ta 50 yaşında kadınla olan da var ama eğer ilişki aşk falan diyosak ben en fazla 5-6 diyorum fazlası bozar o işi.
Bence max 2-3 yaş büyük olmalı. Fazlası zarar. Kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor zaten. Erkek çocuk gibi kalır ilişkide.
İki taraf da reşitse sınırsız büyük olabilir. Ama kuşak farkı olmasa daha iyi olur.
Bir sayı verecek olsan en fazla ne olur
Ben kendi adıma 10 yaş farkı geçmemeye çalışırım. Daha fazla olup mutlu olan da vardır tabiki.
Benim gerçekten çok aşık olduğum kişi benden 10 yaşbüyük. Çok üzülüyorum ve ne yapacağımı bilmiyoreum gerçekten
Bence sorun değil. O da senden hoşlanıyorsa bir engel yok, açılmalısın bence.
Çok fazla ortak arkadaşımız ya. Ya olmazsa hayatım biter
Öyle söyleme ya 😕
Bence içinde kalacağına söylemelisin ona bu durumu.
Pek mümkün gibi değil. Her yaz beraberiz. Ablam en yakın arkadaşlarından. Annem babam hepsi herkes birbirini tanır.
Peki açıkça söylemeden hislerini biraz belli etsen nasıl olur? Ona göre davranırsın.
10 yas olduguna emin misin
Evet 10 yaştan az olmasını tercih ederim ama sınır koymak çok doğru değil gibi. Mesela Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftini tatlı buluyorum, dışardan bakınca iyi bir ilişkileri var ve aralarında 13 yaş var. Uyumla alakalı.
Yok ben soran kisiye sordum 10 yas fark icin 30 yasinda kadını sevmesi gerek
Sen kac yasındasın ona göre söyliycem. Cunku bende kendimden kucuk birine deli gibi asık oldum
Bu yaş mevzusuna fazla takılmayın böyle seven zor bulunur madem seviyosun gidip konus :) kac yasında o
30 yaş fazla olabilir en fazla. Sonrası kurtarmıyor maalesef. Gönül isterdi herkese yardım edelim ama biz erkekleri de anlayın
10 yaşa kadar serbest
3-4 yaş normal sayılır
senin yaşın için 3
Bu benim gerçek yaşım değil, rastgele bastım ama sence ennnn fazla ne kadar olabilir
ne zamandır ateistsin
16 mısın
Kaç lazım
3 ideal bence
2 yaş bence
Öyle demeseydin yaa...
Aranizda kac yaş var
10 :(
Bence boş ver olcak gibi degil
Ama bu olacak olmayacak işi de değil. Benimki çok farklı bir seviye. Şöyle düşün; onu düşünmenin stresinden kalp hastası oldum.
Ozelden yassana bana
Hesabım gizli zaten ya buradan yazabilirsin.
Bence erkegin kucuk oldugu iluski anne cicuk iliskisi olur