Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar Bir Adım Öne rahatsız oluyorsan bunu karşındakine belirt aksi takdirde devamı daha ileri düzeylerde gelebilir. hoşuma gidiyor demişsin olabilir herkesin ruhu okşanmak ister ama olmayacağını kendinde söylemişsin zaten. rahat birisi onun sularında yüzmek istemiyorum diye. ya sende ona onun davrandığı gibi davranacaksin iş ciddiye binince yoo ben şakasına yapıyordum dersin ya da sen bilirsin. sonuçta yaşayacak olan sensin
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında niyetini daha net görebilmek için izin vermek istiyorum. Çünkü bu etrafındaki kızlara böyle konuşmaktan alışkanlık da kazanmış olabilir, gercekten hosuna gittiği ya da abazaligindan ötürü de olabilir:/ geçen akşam ona söyledim aslında. Duygusal ilişkim olmayan kişilerle hız sinirim vardır dedim. O da ben de dedi. Tabii ki ikna olmadim😂 bunu söyleyip günlük ilişkilerin olmuyor mu şimdi dedim. Çoğu zaman olmuyor inan dedi. Yani bilmiyorum her şey olabilir... Ben durmasını bilirim de niyet okumaya çalışıyorum daha çok.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. umarim istediğin gibi olur hizaya gelebilir yani
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılNiyeti belli aslında seni serseri cazibesi ile etkileyip bedenini sonduracak ve ölüme çare bulunduktan sonra hayata dönsürecek bilmediğin ve adapte olamadığın bir ortam ve çağda üzüntülerine gülüecek
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olsa evet derdim de artık o serseri cazibesinden etkilenmiyorum ya. Bana ne faydası var ki onun? Sonraki cümleleri yakalayamadım🤣🤣
- +1 yıl
Bedenini donduracak ve seni adapte olamayacağın bir zaman ve çağda uyandırıp seninle dalga geçecek olacaktı ama bir türlü doknmatik kılavyeye aşina olamadım be teyzeciğim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sana da uyarsa çıtırdan seni kıtlamak istiyor 😁 anlarsin ya 🍑🍆
043 Yorumla
Soran+1 yılKıtlatmam
Soran+1 yılValla benim sınırlarım vardır dedim geçen gece acik acik. Duygusal ilişkim olmayan kişiyle hiz sinirlarim vardır dedim. O da ben de dedi. Ama nedense ikna olamıyorum 😂😂 dedim yani gündelik ilişkilerin olmuyor mu hmm ikna edici değil dedim. O da çoğu zaman olmuyor inan dedi.
- +1 yıl
ya sonucta bi bag var aranizda iyi kotu. boslukta ve yalniz donemi olabilir. senden az da olsa hoslaniyorsa sen buyudukce guzellestiysen duygu beslemesi dogal. belki hevestir belki ciddidir bilemem. ama flortoz takilmanin da keyfi ayridir. hafif hafif alttan ince ince laflarla oynasmak gibi. olsa da biz de birine yurusek be :))
Soran+1 yılDünya güzeli değilim ama büyüdükçe guzellestigim doğru 😂🤣 evet sıfırdan başlamış bir sey degil ama 10 yıl geçti. Baya hızlı adapte oldu haha bundan 5 yıl önce bana yazmış ama ben cevap vermemisim hatta geri takip de yapmamışım ama yapsaydı kesinlikle görürdüm. Geçen yıl benim fotomu beğenirken gordum. Şaşırdım tesadüf mu acaba dedim geçen gün sorunca hayir özellikle aramıştım seni dedi ama o zaman onu takip edince profili gizliydi kabul etti ama geri dönmedi falan. O yuzden söylediği şeylere bile inanırken biraz çekiniyorum açıkçası bilmiyorum. Aynen kesinlikle ben de keyif aldığım için sürdürüyorum. Zaten şehirler farklı. Sürekli yapalım falan gibi bir şeye de getirmiyor. Belki tepkimi ölçmek için agirdan ilerliyor. Ama dediğim gibi arada fren yapıyorum.. bazen de gaz😂😂 peki bir erkek zamanla duygu bekleyebilir mi böyle durumlarda? Öyle bir beklentim yok da merak ettim sonucta sürekli birbirimizi gazliyoruz shshdh
- +1 yıl
yani sonradan duygu besleme ne yalan soyliyim bende hic olmdi be. hani boyle agirdan alan hatunlar denk geliyor. 3 ay 5 ay 1 yil vs muhabbetin hizina gore illa ki b iyerde kopuyor ve online da olan oluyor 💦💦 bana biraz o tip iliskilerimi hatirlatti. karsisi belirsizdir cevao belirsizdir. iliski durumu belirsizdir. bunalr acaip heyecan katar. ben iste bunu dersem o tersler mi yoksa bana uyar mi gibi meraklar icerir vs. keyiflidir. elinde sonunda ikinizinde bi ihtywc aninda camı kirip alarma bastigi an olur 😁
Soran+1 yılValla bizde belirsizlik yaratacak bir sohbet yok😂 ikimiz de net olmayı çok seven insanlarız. O yuzden varsa zaten vardır diyorsunuz anladığım kadarıyla. Bilemedim ki. 10 yıl önce tanışdığım adamla bugün konuşmak bile garip. Sosyal medya da olsa enteresan yani. İstediği kadar alarmı çalabilir. Sınırlarım olduğunu biliyor😂 ben eyleme geçmem.
- +1 yıl
haha anladim sen cok asiri netsin. o da iste o sıkı sıkıya kapali korunakli alana giris yapabilir miyim onun derdindedir. simdi sen ben netim istemem gibi bisi yazinca insan konusurken bi seviyeyi asmis oluyor. yuz buluyo bi nevi. olur ya diye oltalamaya devam edebilir. cunku musait gibi ben bile o enerjiyi aldim 😂😂
Soran+1 yılHahaha neden olmasın. Yani net olmamdan hoslandi çünkü o da oyle. Giriş yapması başka eyleme dökmek istemesi çok başka. Belki girebilir ama beni tamamen göremez orada. Beni tamamen görecek olan kişi karsilikli duygu bekleyeceğim kişidir. O zaman da dünyanın en mutlu adamı olur.
Soran+1 yılYa nasıl söylesem inançlı bir insanımdır. Muhafazakar değilim kendimce ibadet de yapmaya çalışırım ama hem bu sebepten hem de kendime yakistiramadigimdan dolayı her şeyi zamanında yaşama taraftarıyım. Çünkü insanlar çok bencil. Sevgilim olur bir seyler paylaşırız ve bunu severek yaparız, amenna. Sevdik yaşadık ve o zaman bundan mutlu olduk derim. Ama bilmiyorum atılmak zor. Sırf bu enerjiyle birini bulmak tecrübe etmek çok boş geliyor.
Soran+1 yılBu libidom yok demek değil. Az önce de söylediğim gibi dünyanın en mutlu adamı olur benimle olacak kişi. Ama benim kurallarım var eğer sorunsa bu, evet doğrudur:)
Soran+1 yılAyrica ekleyeyim, benim boş olarak nitelendirdigim şey insanı ilişkileri salt bununla düşünmek.. duygu olmadan bunun doruklarini yaşayamazsın. Yalnızca yaşadığını zannedersin. Yuzeyseldir, geçicidir. Hiçbir zaman tam manasıyla tatmin olamazsın.
Soran+1 yılBen de mutlu sayılmam. Herkes temas kurmak paylaşmak ister. Ama bu enerjiyi dogru yere aktarmaya çalışıyorum. İçimde kalırsa hasta olmayayım diye😂 insan ilişkilerine verdiğim önemden. Yoksa sizin prensibinize de saygı duyuyorum.
Soran+1 yılLibido enerjisi hayat enerjisidir. Bircok doğru yön olabilir:) kimisi sanatıyla harcar kimisi üretir kimisi at gibi kosar. Ne derseniz artık..
Soran+1 yılİnsan kendini gerçekleştirmek hareket etmek ister. Sürekli kendini arar. Bunun kaynağı bu aslında. Hatta cincin isteklerin azalması da depresyonun belirtilerinin biridir bu yüzden. Çünkü artık hayat enerjiniz kaybolmuştur. Olması iyidir. Ama hayvandan farklı olarak doğru kullanılması gerekir diye düşünüyorum. Sevdiğiniz ve sadece istediğiniz için birlikte olduğunuz biriyle hissettikleriniz aynı olabilir mi? Birbirimizi sevmeliyiz. Rahatlamak iyidir. Mutluluk hormonu verir😂
Soran+1 yılFeda mı? Göçmen kuşlar gibi olmak mutlu ediyor mu sizi gerçekten😂 bu da bi hayat biçimi. Bunu kabul eden kadınlar ve erkekler mevcut. Ama bunları kelime olarak değil içselleştirerek yaşamak gerekiyor bence. Hayatın anlamı bunlarda saklı. Sevşmeye de kutsal bakabilmeliyiz. Cok sevdiğim bir insanla bütünleşme düşüncesi hayali bile mutlu ediyor zira beni.
Soran+1 yılHiçbir insana yemek olarak bakmamıştım haha ona ihtiyacım olduğu için değil birbirimize iyi geldiğimiz için bir arada olmamızı tercih ederim.
- +1 yıl
hahahaha ya yemek burada iliski iletisim cinsellik veya yasanan sey oluyor :) yemek karsindaki kisi olmuyor bu metaforda. aslinda hemek olarak bile dusunsen sana iyi gelecekse yersin :) restoran para kazanir sen doyarsin mesela. tabi para konusu absurt oldu bu ornekte :) direk parali asker cagrisimi yapar 😂
Soran+1 yılYa geçen gece bana mesaj atmış uyuyordum. İyi geceler demiş işte her anlamda hala çok yoğunum sana. Yarim bırakmak zorunda kaldığım bir kitap gibisin demiş🤣🤣
Soran+1 yılHer anlamda nedir baya cincin konular bunlar djdjd neyse ben sabah yazdım böyle anladığımı söyleyerek. İyi hoş diyorsun da diyerek haha bana günaydın diyip yazdığım saatlere bakarsan anlarsın zaten demiş. Keşke erkekler bir kez şaşırtsa.. keske yanlış anlamış olsam ama nerde😂
Soran+1 yılÜstüne üstlük gece bir sürü fotomu beğenmiş haha gercekten buna düşen hemcinslerim var mıdır diye düşündüm.. Yani, insan ağzıyla söyler mi😂 tamam ben buna dürüst olalım dürüstçe davranalım dedim de bu başka bir sey dürüstlük değil hdhdhd
- +1 yıl
yuzsuzluk biraz. hatta seni basit gostermis ve onun gozunde de sadece meta olsugunu kabitlamis resmen. dedigim gibi sen ona hayir demedin diye simardi ve yuz buldu. sonra da bakti sen yine olumsuz konusmadikca gaza geldi acik acik ifade etti. ne diyoduk ne oldu be :) sasirtmadi
Soran+1 yılBeni niye basit göstersin ki? Ben içimden geldiği gibi davranırım. Nerede duracağımı zaten söyledim. Metalaştırma kısmına katılıyorum ama bu onun sorunu acikcasi😂 niyeti başta oyle olan birine kim ne yapabilir ki? Hayir konuşuruz anlarım da böyle ilanı aşk eder gibi cincin duygularını paylaşıyor. Soyle yoğunum boyle şoyleyim falan. Ee? Ne diyeyim ki? Duygusal ilişkim olmayan kişilere karşı hiz sinirim olduğunu söylemişim zaten. Bu mesaj yersiz.
Soran+1 yılBence öyle olsam atılırdım.. Ha yine de öyle görüyorsa zamanla anlar öyle olmadığımı. İşini halledemez işte😂 isterse köpek olsun. Hahahaha e yani
Soran+1 yılNiyetini belli edecek kıvama getirdiysem daha iyi değil mi😂😂 bence aklı hep şeyinde. Bi insan her gün istekli olamaz yani. Aslında onu bulan benim. Gerci geçen yıl o buldu etti ama karışık mevzu. Anlatmadıysam boş ver haha konuşmaya baslamamizda ilk adımı ben attım. Zaten kimdi bu diye düşüncesine gerek olmamıştır bence. Her kızla böyleyse... ayrica başka şehirdeyiz ya nasıl ne şekilde olacak yani. Deli gibi çalışıyor.
Soran+1 yılValla o kadar aç ki ufak şeylere de tav oluyor benle alakalı değil yani hdhdhd herhalde ona mesaj atınca üstüne atlayacağımı falan düşündü 🤣
Soran+1 yılHem de çok sağlam🤣 umut tacirliği yapıyorum çünkü o bu muameleyi hak ediyor..
garip senden yaşça büyük birisiyle takılmayı göze alma derim kim olursa olsun niyetini anlayamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş büyük. Benim için büyük bir fark değil. Hatta 10 yaşa kadar okeyim. Ben 25im o 32.
Soran+1 yıl🤗🤗
Ya niyeti belli çıtır seviyor tehlikeli böyle tipler ya
00 YorumlaBoyle bi durumda iki ihtimal var. Ya sana asiktir ya da dedigin cincin seyler vardir aklinda
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisinden birini seçemiyor muyuz ya...
Soran+1 yılNerede yaşadığımı bilmiyor ki. Konuşmaya bir yerden başlamak gerekir sonucta. Gerci ilk ben yazdım ya😂 neyse bizimkisi biraz uzun bir konu. Geçen yıl fotomu falan beğenmişti ben ilk ozaman gördüm falan. Ama son dediğiniz de mantıklı geliyor. Zamanında içinde kaldıysa olabilir. Ama yapamaz hahaha
+1 yılBirkaç ay sonra herkes show haberi açsın kahahajdjahja
00 YorumlaSeni Birgün kıstırmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılŞehirler farklı ya haha
Soran+1 yılBilmiyorum artık hdhdhd
+1 yılBiraz daha zaman geçirmeniz gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalp kalbe karşı derler.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim kalp kalbedir. Başka bir sey değildir😂
Cevap sahibi+1 yılUmarız 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılbas geç kuşum boş ver :)
00 Yorumla
+1 yılSeviyosan gid KoNuS
00 YorumlaSaf mısın ya böyle hitap eden birine güvenilir mi
00 Yorumla
+1 yılSimdi yaş kac
032 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 32
- +1 yıl
Hmm erkek arkadaşın var mı peki?
Soran+1 yılOlsa sohbet etmezdim kendisiyle rahatça.
- +1 yıl
O zaman kendini kasmayı bırakıp çocuğun kollarına atılabilirsin tatlim
Soran+1 yılKollarına atılacak rahatlıkta olamam ne yazık ki. Sevgilim bile değil.
- +1 yıl
Sevgilin olması için engel ne ozaman
Soran+1 yılBenim istememle olan bir şey değil ki. Bana sadece iltifatlar eden, niyeti nedir bilmem ama beni beğenen sohbet etmekten kaçmayan biri. Konuşmaya baslayali 3 gün oldu yıllar sonra. Geçen gün mü ne kendini sıkmana gerek yok geçmişi yad ediyoruz birbirimizi tanıyoruz takılıyoruz başka bir sey yok demişti. O yuzden ben de başka bir şey düşünmüyorum.
- +1 yıl
Hmm takılmak istiyor musun peki?
Soran+1 yılNe manada?
- +1 yıl
Her mana da?
Soran+1 yılHer manada yanıtım aynı olmaz.
- +1 yıl
Bana özelden yazabilir misin hangi manada hangi yanitlarin olur
Soran+1 yılBurada da yazabilirim gayet😂 duygulara dayalı bir ilişkiden yana şansı olur. Her şey orada başlar ve orada başlamalıdır..
- +1 yıl
Devamı için duygular mi gerekir?
Soran+1 yılOyle basladiysa oyle gider tabi ki. Yoksa sokaktan çevirdiğim herhangi bir adami da sevgilim diye koluma takarım.
- +1 yıl
Peki daha önce hiç ileriye gittiğin bir sevgilin oldu mu
Soran+1 yılNe fark edecek?😂 duygular varsa varım yoksa yokum.
- +1 yıl
Huhuuu. Duygulqr adamı uçuruma götürür bazen ama :)
Soran+1 yılGötürsün daha riskli daha güzel. Duygunun olduğu her eylem başka bir zevk verir insana. Diğer türlü kendini avutur yaşadığını zannedersin.
- +1 yıl
Peki ne kadar ileri gidebilirsin sevdiğin için? Mesela ahlaksızlaşabilir misin?
Soran+1 yılAhlaksızlaşmak derken neyi kastettiğini anliyorum. Ben ona ahlaksizlasmak demezdim. İnsanı insan yapan şeydir. Ama dediğim gibi duygular mühim. O bana ait olmalı ben de ona.
- +1 yıl
Neyi kast ettiğimi anlamıyorsun. Sıradan cinsellikten bahsetmiyorum.
Soran+1 yılSıradan olan ya da olmayan nedir?
- +1 yıl
Linç yememek için buradan yazamadım. 🤷♂️
Soran+1 yılBu kadar uzun mesajı kimsenin okuyacağını zannetmiyorum🤣
- +1 yıl
Grup s. x teklif etse ne cevap verirsin ki?
Soran+1 yılBu konu hakkındaki genel tutumumu zaten anladığınızı düşünüyordum.
- +1 yıl
Seviyorsan evet dersin olarak anladim ama?
Soran+1 yılO insanı seviyorumdur. "O"nu.
- +1 yıl
O insan için her şeyi yapmaz misin diye sormuştum bende sizde yaparım demiştiniz?
Soran+1 yılOnunla onun istediği her şeyi yaparım. Sadece onunla.
- +1 yıl
Hmm bir kadınla onu izleyebulir misin peki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler