Aşk İlişkileri Gülumseyen pozitif Akıllı kız var mi? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gören duyan oldu muBirde gülümseyecek felsefe psikoloji gibi farklı konular sevecek Gülumseyen pozitif Akıllı kız var mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Empty-Note Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Felsefe ve psikolojiyle uğraşıyorsan pozitif olamazsın. Kendimden biliyorum 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bende biliyorum kiOlabilirsinTamamen bakış açısı Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bir çok görüş var loo Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Felsfe okumakla bitmeyen bir alan Sürekli yeni bir soru ve tonla cevabı cikiuor Yorumla
Tunahanalv555 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yok hepsinin surat beş karış akıllı ve herşeyden önce güler yüzlü şikayet etmeyen bir kadın bulmak çok zor 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu devirde feminaziden bi tık altını bulmak zor 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl herşeyi anlayan gülümseme a 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Türkçe konuş yav🙁 Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Gülümseyecek hal mi bırakıyorlarrr 0 5 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Benim karicim bahane aramaz😡 Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Tamam abi ne bağırıyonnn 😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl DıttttKaricim yok zaten burnum tepemde Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Burada felsefe psikoloji gibi dallarla ilgilenen insan çok az bulursun.Üstelik gülümseyen pozitif insan daha zor Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Evet Ama imkansızı istemekMümkün olmayacağı anlamına gelmiyorBende sevgili aramıyorum zateb Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben gülümsüyorum ama antidepresan gülümsemesi :' 0 24 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl 🙁Bir izzet güllü ilâçsiz yeterGerçek gulumsemene Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Geçer inşallahHasta filan değilsinSektör hasta Yorumla coldmater +1 yıl Sektör bana hasta fjgkgk Şaka demiştim ilaç almıyorum.: ) Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl HımmSana bugün noldu yaÇok sakacisin Bana özenme Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kıskanma beni Yorumla coldmater +1 yıl NfkflDf Özenmiyorum ki )) bu gün arka arkaya üç bölüm Ezel izledim ihanet bana da koydu herhal.:') Yorumla coldmater +1 yıl Dur biraz daha kıskanamda nazar değsin fngm Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ulan ya3 defa baştan sona izlemistimKendimi görüyordum resmenMakyak etti filim beni Yorumla coldmater +1 yıl Fjkglg Ben ilk izliyorum. 8. Bölümdeyim. Bahar çok tatlış diğil mi? Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl AnaaaAnnaaaaaaaAnnanananannaaaBahar gereksiz ölmeli bence😁 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ama erlik in ezel incelemesi varKurtlar vadisinden bir çok seyelr çalmışlar Ve dizi tuncel kurtizle yürüyor Yorumla coldmater +1 yıl Olabilir bilmiyorum. Yine de güzel. Yorumla coldmater +1 yıl Bir gün bende Bahar gibi denize atmaya çalışıcam kendimi bakalım tutan olacak mı :' Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen kendini baharla mı ozdestiriyon 😱😱Ben de ramiz dayı ile ozdestirmistim Yorumla coldmater +1 yıl Hdjfkv Yok sadece tatlı geldi. Masum fazla masum ve iyi niyetli. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl AnnananaaaCidden bahar gibi birisi lazım herkese Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ama ağlak olmayanindanKeşke erken öleydi Yorumla coldmater +1 yıl Kırmak için mi? :') Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Yok la sevmek içinÇok neşeli cıvıl cıvılMerhametliSevdiklerine karşı ilgiliIyi düşünceli poziitfiInsana insan olduğunu hatırlatan cinsten bir karakter Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ama filimde sırf 2 saat doldun diye bir çok gereksiz yerlerde kullaniyorlar Yorumla coldmater +1 yıl Evet o konuda haklısın gereksiz yerlerde kullanıyorlar. Ali de çok gereksiz gıcık bir tip Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bak alide aslın da kullanıla bilse gzuel bir karakterAma guya acımasız tuncel kurtizi kaç defa öldürmek istiyor bir halt yapamıyorInsna güler buna Yorumla coldmater +1 yıl Ya benim anladığım acımasız olmak isteyen agresif ve beceriksiz biri. Birinci sınıf olmak istiyor. En önde. Ama Cengiz gibi kafasını da kullanamıyor Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Evet tam kardeşimKerpeten alliiiAma daha dur daha güzel yerlerde gelecek Yorumla
T1ylerDurden Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gülümsenecek bir şey yok. İyi akşamlar 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bakış açısı...Oyu aksamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Felsefe ve psikolojiyle uğraşıyorsan pozitif olamazsın. Kendimden biliyorum
Bende biliyorum ki
Olabilirsin
Tamamen bakış açısı
Bir çok görüş var loo
Felsfe okumakla bitmeyen bir alan
Sürekli yeni bir soru ve tonla cevabı cikiuor
Yok hepsinin surat beş karış akıllı ve herşeyden önce güler yüzlü şikayet etmeyen bir kadın bulmak çok zor
Bu devirde feminaziden bi tık altını bulmak zor
herşeyi anlayan gülümseme a
Türkçe konuş yav🙁
Gülümseyecek hal mi bırakıyorlarrr
Benim karicim bahane aramaz😡
Tamam abi ne bağırıyonnn 😂
Dıtttt
Karicim yok zaten burnum tepemde
Burada felsefe psikoloji gibi dallarla ilgilenen insan çok az bulursun.
Üstelik gülümseyen pozitif insan daha zor
Evet
Ama imkansızı istemek
Mümkün olmayacağı anlamına gelmiyor
Bende sevgili aramıyorum zateb
Ben gülümsüyorum ama antidepresan gülümsemesi :'
🙁
Bir izzet güllü ilâçsiz yeter
Gerçek gulumsemene
Geçer inşallah
Hasta filan değilsin
Sektör hasta
Sektör bana hasta fjgkgk
Şaka demiştim ilaç almıyorum.: )
Hımm
Sana bugün noldu ya
Çok sakacisin
Bana özenme
Kıskanma beni
NfkflDf Özenmiyorum ki )) bu gün arka arkaya üç bölüm Ezel izledim ihanet bana da koydu herhal.:')
Dur biraz daha kıskanamda nazar değsin fngm
Ulan ya
3 defa baştan sona izlemistim
Kendimi görüyordum resmen
Makyak etti filim beni
Fjkglg Ben ilk izliyorum. 8. Bölümdeyim. Bahar çok tatlış diğil mi?
Anaaa
Annaaaaaaa
Annanananannaaa
Bahar gereksiz ölmeli bence😁
Ama erlik in ezel incelemesi var
Kurtlar vadisinden bir çok seyelr çalmışlar
Ve dizi tuncel kurtizle yürüyor
Olabilir bilmiyorum. Yine de güzel.
Bir gün bende Bahar gibi denize atmaya çalışıcam kendimi bakalım tutan olacak mı :'
Sen kendini baharla mı ozdestiriyon 😱😱
Ben de ramiz dayı ile ozdestirmistim
Hdjfkv Yok sadece tatlı geldi. Masum fazla masum ve iyi niyetli.
Annananaaa
Cidden bahar gibi birisi lazım herkese
Ama ağlak olmayanindan
Keşke erken öleydi
Kırmak için mi? :')
Yok la sevmek için
Çok neşeli cıvıl cıvıl
Merhametli
Sevdiklerine karşı ilgili
Iyi düşünceli poziitfi
Insana insan olduğunu hatırlatan cinsten bir karakter
Ama filimde sırf 2 saat doldun diye bir çok gereksiz yerlerde kullaniyorlar
Evet o konuda haklısın gereksiz yerlerde kullanıyorlar. Ali de çok gereksiz gıcık bir tip
Bak alide aslın da kullanıla bilse gzuel bir karakter
Ama guya acımasız tuncel kurtizi kaç defa öldürmek istiyor bir halt yapamıyor
Insna güler buna
Ya benim anladığım acımasız olmak isteyen agresif ve beceriksiz biri. Birinci sınıf olmak istiyor. En önde. Ama Cengiz gibi kafasını da kullanamıyor
Evet tam kardeşim
Kerpeten alliii
Ama daha dur daha güzel yerlerde gelecek
Gülümsenecek bir şey yok. İyi akşamlar
Bakış açısı...
Oyu aksamlar