Icimi doktum gibi?

Simdi bizim sinifta bi cocuk var ve ben 2021in eylulunden 2022nin nisanina kadar onu sevdim tum sinif arkadaslarim o falan herkes biliyo onu sevdigimi sonra cocugun yakin arkadaslarimdan birine asik oldugunu ogrendim o arkadasim soyledi sevgililermis ve ben artik olmicagimizi anladim ve onu unutmaya calistim unuttugumu dusunmustum ama oyle degilmis cocuk bana yazdi 3-4 gun once arkadas kalmaya karar verdik cunku birbirimizj gorddugumuzde selam bile vermiuoduk neyse cocuk dun yanima geldi dondurma yiyodum o an ellerim batmisti buna ragmen cocuk elimi tutup tokalasti benimle nedensizce dun 2 defa yapti bunu sonra gece bana yazdi napiyosun diye konustuk ondan hoslanip hoslanmadigimi sordu hoslanmadigimi soyledim bugun de ders bostu ve arkadaslarimla sohbet ediyoduk gozum ister istemez cocuga kayiyodu bazen bana ne bakiyon falan dedi ona bakmadigimi soyledim arada onu bana bakarken yakaladim seslendi bana efendim dedim gulumseyip sustu hicbisey anlamadim tenefuste geldi yanima yine elimi tutup tokalasti gercekten ne yapicagimi bilmiyorum onu tekrar sevmek istemiyorum canimi acitiyo
Icimi doktum gibi?