Kızlar, Arkadaslar merhaba bı sorum olucak kizlar yorumlarsanız çok sevinirim iyimi yapiyorum kötümü yapıyorum farkında değilim?

Arkadaşlar öncelikle ben bir erkeğim. Benim 1 buçuk aylık bir iliskim var şu an ama ikimiz icinde sanki çok uzun süredir konuşuyormuşuz gibi hissediyoruz. İlk zamanlar tam istediğim gibi bir ilişkimiz yoktu. Bı kaç nedenden kavgalarimiz oldu kıskançlıklar girdi araya işte benim dışarı cikmami kisitliyordu vs vs daha sonra konuşarak bu konularıda astım. kiz arkadaşımla aramizda biraz mesafe var tabi bı iki defa ayrılma aşamasına geldik vs. istediğimiz zaman birbirimizi görmemiz zor gibi 3 saatlik bir yol diyelim. Biz 3 defa buluştuk buluşmamız güzel geçti yüzük istedi yüzük aldım taktım sevgimi hiç eksiltmiyorum ilgileniyorum. Görüşleri çok hoşuma gidiyor iyi düşünüyor bende evlenmek istiyorum çok seviyorum ama bazen yazdığı mesajlar çok şüpheli geliyor ona güveniyorum ama mantıklı gelmiyor biyere gidiyor bazen 10 dkk lik yol bazen yarım saat oluyo ben hemen mesajlara yazıyorum bazen o geç yazıyor ben hep aramak görüntülü konusmak. istiyorum o çoğunlukla müsait değilim evde birileri var diyip duruyor acaba benimle konuşmak istemiyormu ben biran önce ailesinin öğrenmesi gerektiğini söyledim yani kesinlessin diye ilişkimiz ama erken diyor şu an acaba gerçekten beni seviyormu ya da başka birisi varmıdır aklında kafam çok karışık çok kıskanıyorum aklıma hep olmucak. seyler geliyo acaba başkasıyla konusurmu beni birakırmı diye yardımcı olur musunuz görüşleriniz nelerdir birde benden önce bir ilişkisi olmuş nisana kadar ilerlemiş ama bı sebepten bozulmus ben sormadım bu konuda kafama çok takılıyor acaba aklindan cikarmismidir sordum yemin etti gram aklımda yok dedi ama bilmiyorum acaba bizim iliskimiz istediğimiz yerlere gelecekmi
Kızlar, Arkadaslar merhaba bı sorum olucak kizlar yorumlarsanız çok sevinirim iyimi yapiyorum kötümü yapıyorum farkında değilim?