Erkekleri anladığımı düşünüyorum ama erkekler de kendilerini bu kadar gizemli varlıklar olarak tanımlamasa bence gayet güzel olur. Ayrıca bizler de insanız yani kadınlarda insan ve bizim de bazen anlaşılmaya anlayış gösterilmeye ihtiyacımız oluyor. İlk tepkimiz de anlayışsız veya erkeği anlamayan damgası yemek bence çok fazla ve yanlış.
Daha birkaç gün önce gördüm. Ender rastlanıyorlar, daha çok bölgelerini terk etmediklerinden keşfedilmiyorlwr. Bu özellikleri tecrübeden mi, sezilerinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hayatımda bir kere olsun görmek beni mutlu etti. Darısı hepinizin başına
İki taraf da birbirini gayet iyi anlıyor merak etmeyin. Ama bu anlama konusu sadece karşı cins olan evlat kardeş ve ebeveyn söz konusu olduğunda mümkün oluyor. Elin oglunu kızını kimse anlamak istemiyor
Erkeklerin anlaşılması mantık ve akıl yoluyla oluyor oysa duygusal olan kadınlar bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyor :) Asıl erkeklerin derdi büyük kadını anlamak mümkün değil çünkü mantıklı değilsiniz. Not: Amacım tartışma konusu açmak değil fakat realist olmak gerekiyor ;)
Aslında erkekleri anlamak o kadar zor değil fazla kısıtlıyor bazı kadınlar şuraya gidemez sın yasak bura yasak ve erkeklerin en büyük 3 zevki var birisi yemek 2si seks 3 araba tabi bu zevkler erkekten erkeğe değişebilir erkekler dışarıdan toplum baskısından ötürü serttir ama aslında kendi içinde bir o kadar minnoş kediler diyebilirim kendilerini sadece sevdikleri insanlara açabiliyor lar üzerinde baskı kurulmaların dan haz etmez ler erkekleri kolayca pohpohlaya bilirsiniz biraz cilve ilgi fazla trip olmadan ve hafif bir kıskançlık erkeği tatmin eder ona Alfa olduğunu hissettirirsen zaten dünyasının en mutlu adamı olur o Alfalık çok önemli rol erkekler için bana sorarsan ben Gamma erkeğiyim alfa değilim ve benim fikrim bu yönde
Ben bu anlaşılmak olayına da karşıyım. Yav madem anlaşılmak istiyorsan anlat kendini de o zaman anlaşılabilesin di mi sen kendini anlatmadan ipucu vermeden tahmini bir şekilde neden anlaşılmak isteniyorsun. d Eyy insanlar derhal bu yanlıştan dönün. d
Bir erkeği anlamak istiyor isen aptal ayağına yatacaksın. Valla ben kolay çözüyorum bunları. Onlar kendi dertlerine yansın, hep soruyorlar ya bu kadınları zor diye.
Sürekli ilişkileri heteroseksüel çerçevede değerlendirip kadın-erkek insan değil de iki ayrı türmüş gibi davrandığınız sürece birbirinizi anlayamamanız doğal. Kediler, köpekler hatta doğru dürüst hafızası olmayan balıklar bile anlaşmanın yolunu bulurken insan bulamıyorsa karmaşıklıktan değil. Birbirinize atadığınız gereksiz rollerle alakalı tamamen. Kadın şöyle olur, erkeği şöyle peşinden koşturacaksın, allah bütün erkekleri yok etsin, kadınlar paranız ve tipiniz yoksa size asla bakmaz diyenlerden gına geldi. Hayır karmaşık bir yapıda olsa bile ilişkiler çözmek yine çok kolay. Ülkede ekonomi belli sadece sen ve senin gibiler yalnız. Genetik olarak da şanslı bir ülke değikiz. Yalnızlığın tercih meselesi değilse karakterinde sorun var demek.
Karşılıklı dinlemeyi öğrenirsek anlarız bence. Bu konu cinsiyete bağlı değildir. Biz kadınlar konuşmaya, dinlemekten daha çok odaklıyız. Erkeklerse birçok konuda fazla sıkılganlar. Orta yol istenirse bulunur ve yapılır. Yeter ki törpülenmek isteyelim.
Şahsım için konuşacak olursam her zaman net olmuşumdur. Vay efendim, gizemli erkek olayım, yok bilinmeyen yönlerim olsun. Niye olsun yahu?
Seni seviyorum dediğim kadın benim her yönümü zamanla bilecek zaten ve bilmeli de. Neye üzüleceğimi de, neye sevineceğimi de bilmeli.. Tabi tutup da atomuma kadar bilsin demiyorum, kendisi bulur zaten bir şekilde.
Hemcinsimi anlayan karşıt cinste yok gibi. Karşıt cinsi anlayan hemcinsimde yok gibi. 😂😂😂 Yuvarlanıp gidiyorlar hayatta işte. 😃 Anlamak isteyen zaten anlar da hep ağlayan çok hayatta.
Olmaz olur mu hiç? öyle birileri var eminim , ve gercekten onları bulursam sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmam , hayatımın bir parçası olması icinde yer açarım (sadece cinsel ilişk, , evlilik olarak düsünmeyin bu cevabımı lütfen.)
Erkekler cözüm odaklı tek noktadan tek yerden bakar lar ve amacına bir cogu ulaşır bayanlar ince fikirli bir taşta 5 kuş vurayım mantıgı ile olmuşken en iyisi olsun dıs görunuş e önem verir kadınlar ne olursa olsun ne kadar saçma fikir olursa olsun yapmasana he de tamam de haklısın denilmesini ister erkekler dusunur ve yapamıyacagı sözu vermez. Ama z kusagı çok farklı
Erkek sizin gibi imalarda bulunmaz, dolandırmaz dümdüz söyler. Çözeceğin bir şey yok erkekte. Dümdüz işte. Böyle bir basit canlıyı anlamamak için s... alak olmak gerekir.