Turkcem iyi degil falci nedemek istemis burada cok ihtiyacim var lutfen 1+eig?

Iki kisi arasinda mi kaldin?

Eski iliskinden kalan acilarin var aglasanda gecmicek seyler, sana ne git nede gitme demis. Bazen dusunuyorsun pismanmisin diye.
iliskin kac yil surdu bilmem ama gerginsen fazla baglilik var onunsa sana ihaneti Oklahoma baskasi demiyorum ama yaptigi herneyse kopek bile sahibine yapmaz. Onun sana geri donusleri olucak gerek kendisi olsun gerek ortak arkadaslari olsun sakin inanma ve guvenme 1 gun mutluysan digeri 10 gunu mutsuz olursun karanliga gomer.

Ve bu yeni dedigim kisi sana bos degil ama Şu an hazir degil onunda kalp acisi var unutmak iylesmek istiyor karsilikli durumunuz. Sabirli olursan birbirinizin derdine derman olucaksiniz. sabirli ve yapici olursan guzel bir iliskiniz olur sabirli olmasan birbirinizi uzersiniz.. baslardan sikintilariniz olsada zamanla ve sabirla iyi ki baslangici olucak iyi ki olmus.

Daima gelecege yonel gecmise sakin donme. Bu yeni kisiyle mutlu huzurlu bir yuvan olucak sabirli ol. Kalbini temiz ve ferah tut!

arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz Turkcem iyi degil ve bide sizden ogrenmek istiyorum nedemek isteniyor tam olarak

neden sabirli olmam lazim? burada yapici olmakla kasti nedir? burada tam olarak nedemek isteniyor cok ihtiyacim var
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yardim etmixekmi
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yokmu yardim edicek
Turkcem iyi degil falci nedemek istemis burada cok ihtiyacim var lutfen 1+eig?