Aşk İlişkileri Çocuk yuvasında büyüyen genç erkekleri nereden bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çocuk yuvasında büyüyen 20-30 yaş arası erkekleri nerede bulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Güncell Çocuk yuvasında büyüyen genç erkekleri nereden bulabilirim? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
roeneb Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ben varım 18 yaşıma kadar yurtta kaldım kimsem olmadığı için asker oldum 26 yaşındayım Şu an 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Asker mi oldun Yorumla roeneb +1 yıl Evettt Yorumla roeneb +1 yıl Uzmanım Yorumla Soran +1 yıl Anladımm :) çocuk yuvasında yetişenlerle ilgili iyi şeyler söylemiyorlar neden sence Yorumla Soran +1 yıl Yani en azından bu sitedekiler iyi şeyler söylemiyor Yorumla roeneb +1 yıl Ne yapcn ki semn Yorumla roeneb +1 yıl Anlattıkları gibi biri değilim bemm Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden ne yapıcaksın ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Turşularını kurucam :) Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Umarım bulursun ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
vicdanıyok Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende aynı şekilde bir kızın için istiyorum 0 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulabileceğini düşünmuyorum 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl destek olurum çok değerli arkadaşım var 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında Yorumla kanka35 +1 yıl 29-30 sanki Yorumla kanka35 +1 yıl sende yurttamı büyüdün Yorumla Soran +1 yıl Nasıl biri Yorumla kanka35 +1 yıl kişilkli sevecen Yorumla Soran +1 yıl Ne işle meşgul Yorumla kanka35 +1 yıl kamuda memur Yorumla Soran +1 yıl Bana yalan söylemediğini nerden bilicem :) Yorumla kanka35 +1 yıl neden yalan söyleyim istersen ispat edile bilir de sana güvenme lazımki neden araştıryorsun iyiniyetlimi sin Yorumla kanka35 +1 yıl dm gel tanıştırayım sizi Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Neden 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne neden Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Neden böyle bir erkek bulmak istiyorsun o erkekle yaşamak istediğin şey nedir Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Tamam ama Neyini merak ediyorsun nasıl sohbet ettiğini mi Nasıl Seks yaptığını mı Nasıl okuduğunu mu Yorumla Soran +1 yıl Senden ne farkı var bunu merak ediyorum Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Benden hiçbir farkı yok Aynı ben gibiler Yorumla Soran +1 yıl Hepsini tanıdın mı :) Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Çoğunu tanıdım diyeyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapcan onları 😂 0 39 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tövbe tövbe manyak Yorumla Soran +1 yıl Ne geldi aklına :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenecem deme sakın saçma çünkü öyle birini özellikle aramak Yorumla Soran +1 yıl Neden saçma anlatsana :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/123mqy8EViNV Yorumla Soran +1 yıl Hımmm demek sana garip geldi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kızçe Yorumla Soran +1 yıl Evleneceğimi neden düşündün :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diye arıyon soruyon o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen neden evleneceğimi düşündün :) evlilik yaşın mı geldi ondan algıda seçicisin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo çıtırız daha çok var evlenmeye Yorumla Soran +1 yıl Çıtır çıtır cheetos Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee gel ye kıtır kıtır Yorumla Soran +1 yıl Hıı bekle bekle :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/16cO3nR3BiOj😆 Yorumla Soran +1 yıl Kimin anası isterse😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim anam verirse beni Yorumla Soran +1 yıl Neden ananın tek oğlanı mısın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk göz ağrıyım😎 Yorumla Soran +1 yıl O zaman seni almak daha kolay olur ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşıdaki kişiye de bağlı ama 😄 değerimize değecek biri lazım Yorumla Soran +1 yıl Değer ölçün neymiş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim özelliklerime uyan biri olur neyse giyincem ben Taksim'e gidiyoz gezcem Yorumla Soran +1 yıl Ya yürü git gözüm görmesin seni yazma bi daha 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım kız pişman olursun beni görmediğine istemediğine😁 Yorumla Soran +1 yıl Sus konuşma aslan burcu egosu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sensin canım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslan değilim ki benim gibi biri kolay bulunmaz ama yani bakınca sağa sola çoğu erkek serseri boş olunca değerli kalıyoruz onların yanında Yorumla Soran +1 yıl Eeeh ama sende çok övüyorsun kendini be :) Yorumla Soran +1 yıl Narsist misin nesin git kendinle evlen :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 manyak ya Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin nerde yaşıyon burcun ne söylesene Yorumla Soran +1 yıl Söylemiyorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😐😐 belki arkadaş olurduk ya deli birine benziyon ayrıca sempatik Yorumla Soran +1 yıl İki deli bi araya gelmemeliydik :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet neşeli eğlenceli olur emin ol Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış kişiyle konuşuyorsun bunları git başkalarını dene :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben varım 18 yaşıma kadar yurtta kaldım kimsem olmadığı için asker oldum 26 yaşındayım Şu an
Asker mi oldun
Evettt
Uzmanım
Anladımm :) çocuk yuvasında yetişenlerle ilgili iyi şeyler söylemiyorlar neden sence
Yani en azından bu sitedekiler iyi şeyler söylemiyor
Ne yapcn ki semn
Anlattıkları gibi biri değilim bemm
Neden ne yapıcaksın ki
Turşularını kurucam :)
Umarım bulursun ne diyim
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Bende aynı şekilde bir kızın için istiyorum
Bulabileceğini düşünmuyorum
Onlar genelde asker oluyor ne yapacaksın
destek olurum çok değerli arkadaşım var
Kaç yaşında
29-30 sanki
sende yurttamı büyüdün
Nasıl biri
kişilkli sevecen
Ne işle meşgul
kamuda memur
Bana yalan söylemediğini nerden bilicem :)
neden yalan söyleyim istersen ispat edile bilir de sana güvenme lazımki neden araştıryorsun iyiniyetlimi sin
dm gel tanıştırayım sizi
Neden
Ne neden
Neden böyle bir erkek bulmak istiyorsun o erkekle yaşamak istediğin şey nedir
Merak
Tamam ama Neyini merak ediyorsun nasıl sohbet ettiğini mi Nasıl Seks yaptığını mı Nasıl okuduğunu mu
Senden ne farkı var bunu merak ediyorum
Benden hiçbir farkı yok Aynı ben gibiler
Hepsini tanıdın mı :)
Çoğunu tanıdım diyeyim
Çocuk yuvası ne
Bulup ne yapacaksın?
Ne yapcan onları 😂
Tövbe tövbe manyak
Ne geldi aklına :)
Evlenecem deme sakın saçma çünkü öyle birini özellikle aramak
Neden saçma anlatsana :)
https://voca.ro/123mqy8EViNV
Hımmm demek sana garip geldi :)
Evet kızçe
Evleneceğimi neden düşündün :)
Ne diye arıyon soruyon o zaman
Sen neden evleneceğimi düşündün :) evlilik yaşın mı geldi ondan algıda seçicisin😂
Yoo çıtırız daha çok var evlenmeye
Çıtır çıtır cheetos
Heee gel ye kıtır kıtır
Hıı bekle bekle :)
https://voca.ro/16cO3nR3BiOj
😆
Kimin anası isterse😂
Benim anam verirse beni
Neden ananın tek oğlanı mısın 😂
İlk göz ağrıyım😎
O zaman seni almak daha kolay olur ;)
Karşıdaki kişiye de bağlı ama 😄 değerimize değecek biri lazım
Değer ölçün neymiş 😂
Benim özelliklerime uyan biri olur neyse giyincem ben Taksim'e gidiyoz gezcem
Ya yürü git gözüm görmesin seni yazma bi daha 😂
canım kız pişman olursun beni görmediğine istemediğine😁
Sus konuşma aslan burcu egosu 😂
Sensin canım :)
Aslan değilim ki benim gibi biri kolay bulunmaz ama yani bakınca sağa sola çoğu erkek serseri boş olunca değerli kalıyoruz onların yanında
Eeeh ama sende çok övüyorsun kendini be :)
Narsist misin nesin git kendinle evlen :)
😂😂😂 manyak ya
:)
Nerelisin nerde yaşıyon burcun ne söylesene
Söylemiyorum :)
😐😐 belki arkadaş olurduk ya deli birine benziyon ayrıca sempatik
İki deli bi araya gelmemeliydik :)
Gayet neşeli eğlenceli olur emin ol
😂😂😂
Yanlış kişiyle konuşuyorsun bunları git başkalarını dene :)
Buyrun benim