dış görünüş, maddi durum, mevki, makam vs vs gibi bir çok neden için insanlar birlikte olabiliyor, bunu yaşayıp görmeden bilmek imkansız yoksa bu kadar ihanet, itibarsızlaştırma vb. olaylar neden yaygın olsun ki.
bence karsilasmayadabilir ben acikcasi insanlarin dis gorunusunu begenmedigi birinden hoslanabilecegini dusunmuyorum ama insan birinden hoslaninca onun her seyi gozune guzel geliyo belki kisinin kendi sevmedigi ya da genel guzellik algisina uymayan bi tarafi bile ona tatli gelir pespembe gozukur ben yillarca yonelimime karar veremedim sosyal medya platformlarinda cok fazla vakit gecirdigim kullanmadigim uygulama yok nerdeyse internetten tanistigim benden hoslandigini soyleyen cok fazla kisi oldu ama hic okulumdan ya da gidip geldigim bi yerden ask itirafi almadim kendimi tanima firsatimda olmadi cok hala dusunuyorum ama hetero muyum degil miyim bilmiyorum belki boyle dusundugum icin hic birinin benden hoslandigini farkedemedim ya da cok ciekinim sadece dis gorunusum degil kisiligimde cirkin kimse bana karsi ilgi duymuyor diye dusunuyorum cok uzun oldu bu ama her neyse iste bu kadar soruyada tam cevap vermemis gibi oldum uyduruk oldu bi dw uykum var iyi geceler
kesinlikle öyle çünkü bir insan değer veriyorsa değer vererek davranır örneğin çok sevdiği bir eşyayı satın alan biri bir zaman sonra o kişi bir kenara atıyorsa o ona duyduğu gerçek sevgi değildir ama eşya güzeldi güzel olmasına rağmen kişi ondan bıktı demek ki gerçekten sevmiyordu
bu belirsizliktir kapının ardindan neyin çıkacağını bilemezsin ben zamanında kitabı kapağına göre seçtim o hataya birdaha. düşmem hayalimdeki kisi cok uçuk bir yerde bu yüzden de karşımdaki insanı severken karşımdaki nasıl birisiyse onu o haliyle severim benim hayalimdeki kiza benzeyip. benzememesinin. bir önemi yok
Ben doğduğumdan beri devam ediyorum. Hiç acı çekmeden bu şekilde ilerlemem ne kadar mantıklı emin değilim aslında yani bunu nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama Belli şeyler yaşayıp üzülmeden direkt yalnızlığı seçmekte körlük mü anlamıyorum ama ben seçmişim bile çoktan.
İşte ben kötü bir şey yaşamama izin vermedim. Kötü şeyler yaşayıp yalnızlığı seçseydim bir tecrübem olduğu için diyebilirdim. Ama bir tecrübem olmasına gerek yok bazı şeyleri görebilmek için İnsanların nasıl olduğu açık. En iyi olduğunu düşündüğünüz insan bile öyle şeyler düşünebiliyor ki
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Genelde insanlar dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor. o zaman karşılaşması gereken ruhlar nasıl karşılaşacak?