Güncellemeler
+1 yıl
Bir kız için bırakti beni bu arada o kızda onla oynuyor kandırıyor ama nedense onda hala😔
Güncellemeler
+1 yıl
O kızın gerçek yzuunu gördü beş para etmez egolu bir k@sarin peşinde neden uzulmeme izin veriyor ki ben napicam ya 5 aydirki kendimde degilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Utan birde böyle konuşuyorsun allahtan kork biraz öleceğiz sever hemde herzamankinden daha fazla seni için neler neler yaptığını unutmuşsun üzüldüm seni bu halini böyle gördüm ne yalan soylim üzüldüm 😔
Yani sever mi beni yine gerçekten umitlenmelimiyim
Ben onu hala çok seviyorum çünkü dönse çok mutlu olurum🙂
Mümkün değil bence hiç yanasma
Ya niyeki döner gibi hissediyorum ben asil
Seviyorum çünkü onu cokk🙂
Git söyle manitaya gel buraya ben bir cahillik yaptım de biraz seni kızdırmak içindi de bakalım ne diyecek belki affeder🤠 @geceegunesii
Ne cahilliği knk seviyorum çok ona aşığım 🤭1 sene olucak hala bagimliyim ona karşı bana gelse ikimizde çok mutlu olucazz
Ben olsam bir tekme atardım yeminle ezik insanlar 🤣
Aa niye öyle dedin ki o bırakmıştı beni işte ama ben sadece sevdim
Öyle diyerek üzme beni ya ben seviyorum onu çok hemdee sırılsıklam asigimm🤭❤️
Sizin jsiniz ben hislerim devreye giriyor şu an senin için bir yorum yapabilirim
Nasilk
Bana dönsün istiyorum çünkü cokk seviyorum onu
Diğerini anlayıp dönmez de boşlukta kalır kimse ile konuşmaz sıkılır son çare sana döner bence.
Canım yanıyor ya o kadar ümit verdi sonra bir kız için bırakmaya değmezdi biliyormusun☹️şimdi o kız ego yapıyormuş cidden gerçek sevenin degeri neden bilinmiyor ya
Ben hayatımda yalnızca bir defa yaşadım o durumu. Beni gerçekten çok seven birini sevememiştim. Ayrıldım. Ve o günden somra asla vs asla beni gerçekten sevildiğimi hissettirecek biri gelmeden sevgili yapmadım ki öyle biri daha gelmedi de. Hani elbet bir gün anlar da sen s et yoluna bak sıkma canını o kaybetmiş.
Çok ağlıyorum bir bilsen😔😔bana ümit verdi seviyorum seni bırakmam dedi sonra bir gün bıraktı megersem bir kızı sevmiş bakismis kıza acilmis kız cevap vermemiş kaçan kovalanır yapıyormuş ama hala karaktersiz kızin peşinde niyeyse😔😔kız sevmiyor hala onda ben cidden sevdim onu yapmaz dedim ama korktuğum başıma geldi neden ya ben sadece sevdim onu neden beni bırakıp başkasını sevdi anlamıyorum çünkü o benim gibi seveni bulamicak hiç evet bundan eminim😔🥺😢
Sana dönse ne olur ya sen şey misin ne diyim nasılsa hep yanımda olur keriz jsjsjsjsj
Ben onu aldatsam da yine beni ister canım
Ya kendine değer ver cidden rahatliycaksın
Sen. Benim eski halimsin
Kendine özen kendine bak spor yap güzel bı fizik yap kendine bak güzel ol o Pç kurusunu pişman et gittiği kızdan güzel ol buna ant iç
Hırsla dolup taşsın için
Unutmuştur bile seni knk erkeklerin hepsi şu an öyle
Off ya ☹️
O kadar ümit verdi bana birakmicam diyordu
Dediğim gibi şu an erkekler seveni değil vereni istiyor onun için boşa cabalama
Dönmeyebilir. Tek seven sen yoksun
Nasıl bağlayabilirim kendime sence ben onu hala seviyorum çünkü
Bağlama kardeşim. Sevmeyen insandan uzak durun Allah aşkına. Ne bu kendini zorla istetme çabası.
Döner, kanmamak lazım
Ben onu çok sevdim bana ümit verdi sonra sebepsiz ayrıldı megersem bir kızı sevdiği için o kızda onla oynamis çocuk açılmış ona kız görüldü atmış kız onu sevmiyor peşinden kosturuyor hala onda resmen kafayı yicem neden gerçek sevgimle beni istemiyor ki🥺😔
Seni resmen harcamış, senin degerini bilmeyen sevginin kıymetini görmek istemeyen seni hiçe sayan birine karşı hala harcanmaya hevesli gibisin, yapma
Neden gerçek sevgimle beni istemiyor 🥺neden o yuzsuzun peşinde mesela
Sende olmayan akıl var millette işte ondan peşindedir sende bu kafayla ooooho
Eskiden evet ama hayir gitti mi baskasi var
Oynasin erkek istefigini aliyor mu aliyor gerisi bos
😔yazık degilmi banada ya neden ben onu severken gitti benden
Obürü kasan8n ağzını açmış demekki
Ben döndüm ama onu bulamadım
Nasıl yani
Uzun bi süre sonra dönmeye çalıştım ama başkasıyla ciddi ilişki içine girmişti
Keşke birakmasaydin onu sende seni gerçekten sevseydi başkasıyla olmazdi
Belki de böyle olması daha iyiydi. Her şey kader
Geri dönmeyi nasıl istedin peki yani oda döner mi bana
Pişman oldum. Ve söylediklerimle onu çok kırdığımı anladım. Maalesef benim dönmem işe yaramadı. Düşün bu ilk koz ardaşımdı. Diğerlerinde de bıraktığım olmuştu ama ilkini düşündüm hep. Belki ilk olmak, farklı olmaktır. Ayrıca neler yaşadınız bilmiyorum. Kararlar yaşamlara göre değişiklik gösterebilir
Ya aslında bana o kadar ümit verdi ki seni bırakmam diye sonra bir gün çıkıp benden ayrıldı megersem bir kızı sevmiş😔sonra kız bunla bir güzel oynamış ego yapmış çocuk açılmış buna kız cevap vermemiş bildiğin ama hala niye o çocuk kızın peşinde ki kız sevmiyor onu aklı onda bence😔😔ben cidden onu severken bana bunu yapmaya ne hakkı vardı travma sebebi resmen
Yani sana yaptığı haksızlık. Sen de kendine haksızlık etme
Anlarmi sence değerimi onu çok sevdim ben kimse benim gibi sevemicek beni böyle severken bıraktığı için yemin ederim 5 ay oldu psikolojik travma geçirdim hergun ağladım falan baya kötüydu halim oda ona taktik yapan kızda insan ulaşamadığının mi delisi acaba🥺😢
Donecekk ins hisettim😊
Ne zaman ya keşke gelse varya çok sevinirim🙂
Bırakmıştı beni üzüldüm tabi ama ben istiyorum ki yeniden olsun ilişkimiz
Ya sabretmiyonki olur az sabret hayirlisiyla olur🙂
5 aydirki sabrediyorum yine sabrediyim umarım aşk acısından ölmem😂
Olmessin olmessin ben olmedim knk beni 4 defa aldatti seninki bisey degil merak etme
Yani bana geri gelir diyorsun öylemi🙂
Evt ins
Dönse çok mutlu olurum ben beni bir kız için bırakmıştı umarım anlar degerimi nasıl sevdiğimi onu🙂
Ins
Yani bu benim değerimi anlar mı
Senin durumunda dönmez
Sebep
Sen seviyormuşsun o sevmiyormuş
Duyguları yeniden oluşur mu yani kendime nasıl aşık edebilirim sence
Oluşmaz aşık da edemen uğraştıkça daha da gıcık kapar
Dönerse döner dönmezse lahmacunn
Donmez
Aldattı mı bıraktı mı
Bana o kadar ümit verdi seviyorum seni bırakmam diye sonra bir kızı sevdi sonra beni bıraktı canım yandı o kadar umitten sonra bırakması ne biliyim yaşayan bilir
Ve sen hala seviyorsan ne biliyim
Ben gerçekten sevdim onu çünkü bırakınca aşırı canım yandı 5 aydirki acı cekiyorum
Tez zamanda kavuşmanız dileğiyle içten söylemiyorum bunu çünkü bırakmış hala arkadaş mısınız
En son bayram mesajı attım oda kalp attı bana normalde atmazdi yani
Bayram olduğu için atmış olmasın mı 😅
Yok ben attım ilk mesaji
Teşekkür anlamında mı kalp attı durup dururken mi
Oda benimkini kutladı mesaja kalp attı
E bu normal bir şey bende normal kalp zannettim
Sana şu tavsiyeyide veriyim ciddi bir şekilde karşına al çocuğu sor seviyor musun beni yoksa o kızı mı seviyrosun de ciddi ol ama
Knk kızla sevgili ozaman kız oynamış olsa erkek sana gelirdi tekrar
Ya kaç kere sordum kendisine sevmiyorum diyor ama hep denk geliyorum işte 😔😔kıza acilmis kız görüldü atmış kız oynuyor bunla ama benimkisi hala onla bakisiyor neden bir türlü beni anlamıyor ben severken onu acı çekmeme ağlamama izin veriyor😔
Şimdi sakin kafayla düşünürsek senin onu sevdiğini biliyor ve bunu bile bile onu sevmeyeni sevmek istiyor çocuk aptal ve seveni sevmiyorsa geri döneceğini zannetmem açıkçası kendini harap etme daha ben senle arkadaş olurum istersen
Ama ya neden böyle yapıyor ki nasıl pişman olur ben burada ağlarken onu düşünürken neden hala onla oynayan kıza bakıyor😔ve üstüne üstlük ben onu severken ona acilmis
Ohooo sen hala ordasın sevene gitmez erkekler kendi kriteri uymuştur sen hala seviyorum diyorsun akıl yok kızım sende
Nasıl kriter yani
Saç renginden tut ten rengi boy kilo güzellik göz ne aklina gelirse benle konuşmak ister misin
Kız kendisine aşık etmiş acı cekiuorum 🥺
Ohhhooo belli niye seni sevmediği hayırlı akşamlar
Cidden sevdim onu bana böyle yapması ne biliyim günah ya😔
Tamam yazsana bir
Umarım pişman olucak bir davranış yapar o kız ona karşı
Çok ağlıyorum yeminle ya 😔😢
Benim o kızdan neyim eksikti çok acı çekiyorum şu an neden sevenin degeri bilinmez😢😓😔
Eğer böyle aynı şeyler konuşacaksan arkadaş olmam
Ya ben burada acı çekiyorum ama sen gelmiş böyle şey yapıyorsun yardım etmen gerekmiyor mu senin 😢😓
Ben arkadaş olmak istedim yardım değil senden bir cacık olmaz acını çek inşallah dönmez
Ya tamam ya yaz bana
Yazamıyorum istek attım
Ne için gittiğine bağlı
Bir kız için bıraktı beni
Zannetmiyorum döneceğini seveni bırakıp başkasına giden onuda bırakır başkasına gider p** erkek işte
Neden ayrıldınız
Bana ümit verdi sonra başkasını sevdi o kız için bırakmıştı☹️
Mesaj atabilir misin bana
dönmez
Pişman olur mu sence
Boşuna umut bağlama aldatılmışsin kabullen önüne bak değmez birisi için üzme kendini