Telefon bok gibi ya ahshhj ben nişanlımla önemli bişey olmadıkça mesajlaşmıyorum da aramıyorum da. Yüz yüzeyken her şey daha güzel.. Ama sanki bu ya seni umursamıyor ya da utanıyor gibime geldi
1 hafta oldu tanıstık ben gittim tanışmaya nısanlısınız siz dolu dolu anılarınız konuşmalarınız vardır daha 1 kere yuz yüze geldık Şu an memleketınde bayram sebebı ile. Yani tanışma asamasında boyleyse 1 ay olmadan heralde hiç konusmaz
Aman be sen bunu def et başından gitsin ya çok umursamaz. Mesajlaşmayı sevmemekle pek alakası yok bu yaptığının yeni tanıştığın insana da cevap verirsin yani henüz samimiyet yok saygı denilen bişey var, ayıp yani
Biz kızlar hep öyle düşünürüz ama bi bakmışsın ki oyundan ayrılamıyordur ya da Ailevi sıkıntıları vardır bende o zaman falan telefona bakamam birisiyle ilgilenemem ya da başka sıkıntılarda falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mesajlaşmayı sevmiyordur bence. Ben de hiç sevmiyorum
Bende ama sinir oluyorum sesli ara dıyorum ortalıktan kayboluyor
flortlestigim kizdasevmiyor
Off tabi
ilgisini nasil cekebilirim
Of s g surdan git hesabından sor benım sorum burası yallah
Telefon bok gibi ya ahshhj ben nişanlımla önemli bişey olmadıkça mesajlaşmıyorum da aramıyorum da. Yüz yüzeyken her şey daha güzel.. Ama sanki bu ya seni umursamıyor ya da utanıyor gibime geldi
1 hafta oldu tanıstık ben gittim tanışmaya nısanlısınız siz dolu dolu anılarınız konuşmalarınız vardır daha 1 kere yuz yüze geldık Şu an memleketınde bayram sebebı ile. Yani tanışma asamasında boyleyse 1 ay olmadan heralde hiç konusmaz
Aman be sen bunu def et başından gitsin ya çok umursamaz. Mesajlaşmayı sevmemekle pek alakası yok bu yaptığının yeni tanıştığın insana da cevap verirsin yani henüz samimiyet yok saygı denilen bişey var, ayıp yani
Nasıl def evdeyım hıc cvp vermeden mi hangısın yapsam nasıl yapsam asırı umursanmadıgını hisseder
Cevap verme gönderme falan da yapma öyle hiç yokmuş olmamış gibi davran
Baskasi vardir bence biri ilgilenmiyosa ilgilendigi vardir
Napmam grk
Ilgisini cekmen gerek bunun bi cok yolu var istersen takp at konusalm
Önceliği sen degilsindir
Kim peki
Benn
Benim gibi telefona fazla bakmayı sevmiyordur
Başkası var bence
Biz kızlar hep öyle düşünürüz ama bi bakmışsın ki oyundan ayrılamıyordur ya da Ailevi sıkıntıları vardır bende o zaman falan telefona bakamam birisiyle ilgilenemem ya da başka sıkıntılarda falan
İşi vardır müsait degildir
He he cumhurbaskanı sanki.
Bilemem orasını ya da sana değer vermiyodur
Napmam grk
İlgisizsin bu böyle yürümez diyip göz dağı ver
Gibi maalesef
gibi derken
Vakti yoktur
Gec bunları ya Şu an bu yazdığım sey bile 3 saniyemi aldı
Hepsi böyle, umursamıyorlar
2 katı umursamayayım da görsün
Dayanamazsın ki. Ben hep öyle diyordum ama yazmadan duramıyordum
Bende senin gibiyim ama cok sinir oldm acımasız yanım kabardı artık cidden iflah olcm
Akıllanması için sen de yap iki mislini. Akıllanmazsa da yapacak bir şey yok
İnsan çünkü
Degıl
İşi vardır
Sureklı mı her gün mü
Evlidir
İşi vardır.
Sktr et ya
Skmde degıl ztn sadece sinirleniyorum umursanmadıgım için kuduruyorum
Takma mk ben şimdi boşanıcm misal hiç değmiyor inan