Hayatimin hayal kirikliginin zirvesini gordum😭😭Onlar icin cok caba gosteriyordum sizce neden boyle yaptilar?

Midemle ilgili aylarca zaten problemim vardi 2 ay boyunca araliksiz midem herseyi dösari atti ve ben bu hastalikla tek basima mucadele ettim bir tane doktara gittim sapik cıkti bir tanesine gittim kaderime terketti psikolojik dedi gonderdi kimseye soyleyemedim tek basima mucadele ettim aylarca kemiklerime kadar acken bile o psikolojiyle bile insanlari dusunuyordum kimseye ayip etmemek icin kendimi yoruyordum ama şok oldum bugun hayal kirikligin zirvesini yaşadım. Insanlar çok tuhaf 1 yildir calisiyorum insanlar aylarca nelerle mucadele ettigimi bilmiyorlar ama midemle ilgili problem oldugunj biliyorlar bu zamana kadar bisey yansitmadim bugun calistigim yerde yemek yedim disardan corba ictim midem hemen disari atti ev corbasinda boyle degildim herneyse lavoboya zor yetistim ve istifra etmeye basladim ve herkes duydu tum elemanlar yoneticim vs çikisa yakindi zaten ama kimse nasilsin diye bile sormadi aksine kadin eleman mutfaga geldi tavir almis şekilde yaptigim bir sey icin tiripli tesekkur edip cikti kimse nasilsin diye bile sormadı ve yoneticime gunler oncesinde demistimki aylarca midemle ilgili problem yasiyordum ani duygusal gecislerim bu yuzden beni çok yipratti ruhsal olarak beden olarak ama şu an tedavi surecindeyim ve iyiyim degerlerim yukselmis vs demistim oda baya uzun uzun yazi yazip beni teselli edip iki gun izin vermisti bana karsi gayet iyiydi ama sonra bir tuhaf davranmaya basladi bir kac gun hic durumlarima bakmadi hergun kahvaltisini hazirliyordum tavirli sekilde hazirlama dedi bugun bir tuhafti çok yoruldum ve çok şasırdim birine bir sey olunca ben benim derdim gibi dertleniyordum uzuluyordum ve hepsine ayri ayri dua ediyordum ama bugun çok şasırdim ve uzuldum bende iyi aksamlar demeden ciktim gittim
Hayatimin hayal kirikliginin zirvesini gordum😭😭Onlar icin cok caba gosteriyordum sizce neden boyle yaptilar?