Lütfen fikrinizi söyleyin sizin düşünceniz nedir?

merhabalar 28 yaşındayım tıp fakültesi bitirdim üniversitedeyken bir erkek arkadaşım olmuştu 2 yıllık bir ilişkiydi ailemle tanıştı onu çok sevdiler fakat bazı sebeplerden dolayı sorunsuz bir şekilde arkadaş kalarak ayrıldık daha sonra bu ilişkimden sonra kendi mağazasını işleten biriyle 4 yıllık bir ilişkim oldu ailemle tanıştı onu sevdiler ve bununla da sorunsuz bir şekilde ayrıldık ve ikisiylede arkadaş kaldık geçen hafta ailem üniversiteden tanıştığım çocuğun çalıştığı hastaneye gitmişler ve çocuğu hafta sonu için yemeğe çağırmışlar bizim aramızı tekrar yapmak istiyorlar ama ben o kadar da çok istemiyorum açıkcası ikisini o kadar çok seviyorum ki kendimle hep bir sorgulama içindeyim fakat bir türlü çözüm bulamıyorum ikisinin benim için çok ayrı bir yeri var ve ikisiyle sürekli olarak görüşüyoruz ailemin o çocuğu seçmesinin tek sebebi doktor olması ve maaşının çok iyi olması diğeri kendi mağazasını işletiyor ve belirli bir geliri yok bazen çok kazanıyor bazen az kazanıyor ve karakter olarak ikisi tıpatıp aynı benim ikisiyle uzun bir geçmişim var ikisinin yeri çok ayrı ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ailemin dediklerini kabul etmeli miyim bana fikir verin
Lütfen fikrinizi söyleyin sizin düşünceniz nedir?