Hayatıma aldığım insanlar eminim ki benden önce kimseyi aldatmamıştır. Çünkü insanları tanıyarak hayatıma alırım. Hop gel hayatıma gir demem. Tanıtarak kişileri ve kişilikleri severim. Görüntüyle bugüne kadar ne dostum ne arkadaşım ne de sevgilim oldu. Kişilikleri ile onları hayatıma aldım.
hayatımda biri yok birliktelik yaşamış biriyle birlikte olmak istemezdim eğer olurda birlikte olursam da böyle bir şey duyarsam zaten anında terk ederim bunu 1 kişiye yapacak kadar vicdansız ve ahlaksız olan cümle aleme yapar ben aldatan kişilerin narsist olmaya daha yatkın olduğunu düşünüyorum çünkü empati yoksunluğu ve suçluluktan yoksunlar (suçlu hissetselerdi yaptıkları anda gidip itiraf ederlerdi ve ayrılırlardı kaldı ki suçlu hissetselerdi zaten yapmazlardı en başında)
Önceliklerim farklı insanların geçmiş hayatı onları ilgilendirir beni Alakadar etmiyor. Her insan isteğini yapıyor zaten bu yüzden evlilik oranı düştü her kes Herşeyin farkın da çoğu Kadın ve Erkek zaten bir birini cinsel tatmin lik için kullanıyor ve çoğu kadın bir den fazla erkek ile birlikteliği olmuş oluyor
Aldatmış mı bilmiyorum ama çok inanmıştım ona her zaman ki gibi yanıldım. Zaten kimseyi almıyordum hayatıma daha da almam kimseyi. Hepsi kalp kırma ustası.
Aldatsa söyler mi sizce.. ben aldatıldım, kandırıldım, hayallerimle oynandı. Bu kadar şrfsz olduğunu söylese bir insan önceden zaten bu hatalar yapılmaz..
Hayatımda kimse yok olursa da önceden birini aldatma ihtimali oransal olarak zaten %50 dir. Öğrenirsem eğer uzaklaşabilirim çünkü başkasına yapan bana da yapar diye düşünüyorum.