Evliliğin sağlam olması için eşlerin yaşayış tarzı aynı mı olmalı?

Görüşleriniz benim için önemli siz benim gibi bi ilişkide olsaydınız bu detaylara takılır mıydınız? Öncelikle 20 yaşındayım annem ev hanımı babam tek başına çalışıyo ev arabamız var istediğimiz bi çok şeyi alabiliyoruz 5 kız kardeşiz 3ü küçük hepimiz öğrenciyiz. Tatil gezme vs yok bizde babamın öyle bi isteği merakı yok akrabalarımız hepsi birbirinden garip görgüsüz çoğuyla görüşmüyoruz bu yüzden gezecek bi akrabamızda yok. Sevgilimle 6 yıldır tanışıyoruz ara ara ayrıldık ama hep bi ciddi ilişki düşüncemiz vardı bu yüzden ben geleceği düşünerek bi karar vermeye çalışıyorum yaşımız daha da geçmeden birbirimizi daha fazla tüketmeden... Onun ailesi anladığım kadarıyla kültürlü akraba ilişkileri var tatile gidiyorlar zenginler ablası instagram kızları gibi kapalı çok havalı güzel bi kız kendine ait takı satımı yaptığı hesabı var ailesi bu imkanları sağlıyor gelecekle ilgili devlete atanmak gibi bi derdi yok çünkü aile olarak işleri var sevgilimde orada çalışıyo. Benim ise devlete atanmam gereken sıkıntılı bi eğitim hayatım var. Kafanızda bişeyler şekillenmiştir bilerek detay verdim , sizce ben bunları boşuna mı kafaya takıyorumm yoksa bunlar bi sorun yaratır mı?
Evliliğin sağlam olması için eşlerin yaşayış tarzı aynı mı olmalı?