Ay paçozumsu kezban yazdıklarımı anlamadın herhalde hayatım bak algılama problemin olabilri seni anlıyorum sonuçta bu dünyada benim gibi akıllı insanlar olduğu kadar senin ibi g3reerizekalılar da olmalı ama bak okuduğunu anlamadan konuşma oldu mu canım benim
Aaa terbiye mahrumu bak seviyeni belli ettin kenar mahalle kezbanı :D hem niye geriliyorsun anlamadım gayet medeni bi şekilde konuşuyoruz şurada azcık relaxxxxxx ol
Tabi tabi paçoz diyen biri gelmiş edepten ahlaktan bahsediyor senin ben anladığın dilden konuşurdum de seni ancak yarrrraaaak susturur @mk k@s@r8ı fahi@se
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu dünyaya tekrar gelsek yinede ben onu severdim ne olursa olsun sevgi öyle basit bir şey değil kardeşim
Su içmek orucu bozarmı diye sorsaymışsın daha mantıklı olurmuş 😂
Şu an seviyor Yani? Anlıyorum..
Evet bi sakıncası mı vardı?
Seviyor Yani? Emin miyiz?
Evet seviyor yargıtay tufan
Evet evet seviyor aynen
Mesajınız kapalı
Offf git onu darla bu sorularla
İstersem onu darlarım istersem seni darlarım sanane paçoz
Paçoz mu he anam he bak sen Göksun şimdi başkasını seviyor erkeğin yok gitmiş jsomskxkssj üzülme canısı
Platin sarısı saçlarını yoldurtma haddini bil
canım benim sarı olduğumu nerden biliyon @mk malı
Ne fark eder best of paçoz her türlü yolarım o saçlarını
Sıkıyorsa gel de yol karşında senin gibi ucuz biri yok
@gece_gibi_ canım bu kız boş ver ağzını bozma
Canım benim sen ucuz olsan pahalı olsan ne fark eder her türlü bir fiyatın var :D ahahah piiiis kenafir paçoz
@Pewpiesky Bozduruyor ama bir insan bu mal olmamalı bize de yazık yani
Ayrıca kimse senden daha ucuz olamaz sen kendi haline yan
Ay paçozumsu kezban yazdıklarımı anlamadın herhalde hayatım bak algılama problemin olabilri seni anlıyorum sonuçta bu dünyada benim gibi akıllı insanlar olduğu kadar senin ibi g3reerizekalılar da olmalı ama bak okuduğunu anlamadan konuşma oldu mu canım benim
Lan ziktir git ebene sokturtma bacım seni
Aaa terbiye mahrumu bak seviyeni belli ettin kenar mahalle kezbanı :D hem niye geriliyorsun anlamadım gayet medeni bi şekilde konuşuyoruz şurada azcık relaxxxxxx ol
Tabi tabi paçoz diyen biri gelmiş edepten ahlaktan bahsediyor senin ben anladığın dilden konuşurdum de seni ancak yarrrraaaak susturur @mk k@s@r8ı fahi@se
Ay yaprak sana girsin tövbe tövbe :D hem ben sana paçoz diyerek hakaret etmiyorum ki olanı söylüyorum kabul et paçozsun
Sen de beyni sikilmiş bir ucubesin. 😅😅
Sende bunu kabul etsen iyi olur beyinsiz
terbiyesiz paçoz :D
Başka yerde özgüven tazele 😅😅
Hayır ben senin üzerinden tazelicem özgüvenimi
Hiç yaratılmamış olsan nasıl seni sevsin
Seven sever
Bu ne saçma soru hayat bu kadar toz pembe değil
Yoo soru gayet mantıklı
Bu beyinsiz ne anlatiyor
Ölüm meleği seni bi yolarım artık ölüm meleği değil ölmüş melek olursun haddini bil
Bende seni yolarim
Sevemez
Gayet de sevebilir
Nasıl sevicek boşluk mu *
Sikiicekks