AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 sebep ya görmek istemez benim yaptığım gibi ya da yüzleşmek istemez
Hmm olabilir
Sevgilim beni aldatmisti. Ben de aldattığını öğrenince beni engelledi. Yüzleşmek istemediği için.
Bizde aldatma falan yok normal bi şekilde ayrıldık ama telefon numarasına kadar engellemiş 🤨
Valla erkekler değişik, anlamak zor.
Tekar yazma potansiyeliniz olduğunu bildiğimiz için
Ya anlık bi sinirle yaptı ya da uzun zamandır zaten yol arıyordu. İki ihtimali var ya bikaç haftaya açar engeli ya da sürekli öyle kalır. Kendini üzmemeye çalış 🙏🏼
2 ay oldu bir kere bile açmadı engeli 😄
Hemen olmasada bikaç ay sonra yoklamak için açabilir. Öyle yaparsa bil ki senden daha iyisini bulamamıştır. O zamanda sen kıvrandırırsın biraz😅
ayrılınca olması gerekende o değil midir ki
Telefon numarasına kadar engellemeye gerek yoktur bence ayrılınca kan davalı olmuyoruz🤨
valla ben iyi ayrılmadım o yüzden her şeyi sildim numaramı bile değiştirmek zorunda kaldım
O zaman durum farklı tabi
ama diğer türlüde aynı gibi durum sadece anlaşarak ayrılıyorsun ve her yerden engellemek belki de hayatına yeni girecek kişinin bitirdiğine emin olmasından dolayı da olabilir veya seni unutmak istemesi gibi gibi bir çok sebebi olabilir
Haklısınız sanırım ☹
ama burada üzülmene gerek yok, yani sende hayatına yeni birini almak istediğinde engellemek zorunda kalmış olucaksın. çünkü ya beni bu bırakırsa düşüncesine girersin güvensizlik kötü bir şey çünkü
Aslında üzülmüyorum içim soğudu ama merak ettim. Bide ilk zamanlar ben başka hesaptan bakıyordum bunu fark etmiş baktığını biliyorum falan demişti dün aklıma geldi bakayım dedim. Ne kadar mutlu olsakda bi şarkıyla dalıp gidiyorsak vardır bi eksikliğimiz diye bi soz paylaşmış. Henuz 2 ay oldu hayatında biri yok ona eminim benim göreceğimi de tahmin ediyordu bence az çok. Ilk zamanlarda da böyle seyler paylaşıyordu ama hiç engeli falan kaldırmıyor ondan biraz merak ettim diyebilirim
demek ki senin için hala daha bitmemiş demek ki hala merak ettiğine göre
Aslında bitti ama nedense dun bi aklıma geldi. Hem oyle sozler paylasip hem engeli hic kaldirmama sebebini merak ettim neden olabilir sence bi erkek olarak görüşünü alayim😄
hani söyledim ya görüşümü unutmak için uğraşıyordur oda ondan da olabilir.
Teşekkür ediyorummm
rica ederim
Canı engellemek istediği için.
daha ıyı bır kız bulmak ıcın
Yusuf Yusuf etmiştir
Omu ayrıldı senmi
O ayrıldı
Soru sorma veya yazma diyedir. Sen ayrılmış olduysan gurur yapip engellemistir dicektim. Merak etme engelleyenler birkaç güne engeli kaldiriyor
Yok kız 2 ay oldu daha bi kere bile kaldırmadı 😄
Ozaman tamamen gözden çıkarmış 🤷🏼♀️
Yooo
Ergenlikten çıkmamış
Burcunuz nedir