Fizigim standarttir ancak baska uygulaamalarda acik sacik iceriklerim var anladiniz siz. Ordan insanlarla tanisip birlikte vakit geciriyoruz ama birine baglandim oda bana cok geliyor cok hosuna gittigini vs soyluyor. Ama takilmaliksin dedi ben onunca ciddi dusunuyorj.
Demekki evlenilecek erkek profili çizmemişsin kızın kafasında
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında tam öyle degil tip bakımından standart oldugumu dusunuyorum bilgi birikimi empati anlayis duygu vs onem verdigim yani nasil diyim kadinlari her turlu cok yakindan bildigim tanidigim icin kendime guveniyorum evlilik konusunda vs sorumluluk sahibi biriyimde tek sorun şu zaten oda surekli bana geliyor hatta son bir yilda hicbi erkek arkadasi olmadi birlikte takiliyoruz. Ama o ne biliyim cok insanla birlikte olmami vs kendince takiyor belki bi tek bu geliyor aklima
Bu çok değisik bir soru. Ben biri icin karakterimden kendimden odun vermek istemiyorum. Bu demek degilki onun sevdigi ilgi duydugu seylere yogunlasmiycam. Aksina beni bu hayatta en cok mutlu edensey zevk vermek mutlu edebilmek rahatlatabilmek. Zaten kizla bu sekilde tanisiyorum ve onu dindirebildigimi zevk verdigimi gormek bambaska bi his yasatiyor bana. bunu odabiliyor ve sadece yatakta degil disardada gorusuyoruz ama o beni su sekilde nitelendirmek istiyor benden vazgececegini zannetmiyorum ilerleyen yaslarda ne olursa olsun bana ugruycagini o an olsa zevkten derim ama saglikli kafayla dile getirmis biri ve irade sahibi oyle cocuksu degil ne soylediginin farkinda bi kadin. ama ben herseyi birakip ona odaklanmak yuva kurmak bilmiyorum degisik ya
Patasızlığa gerek yok anladım zaten onu o sana ne dediyse sen de ona söyleseydin. Bu kadar kafa takma diye yazdım 🤣 Sen de nasıl bir şey çıktın be kardeşim sana kız mı yok demek bile boş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki evlenilecek erkek profili çizmemişsin kızın kafasında
Aslında tam öyle degil tip bakımından standart oldugumu dusunuyorum bilgi birikimi empati anlayis duygu vs onem verdigim yani nasil diyim kadinlari her turlu cok yakindan bildigim tanidigim icin kendime guveniyorum evlilik konusunda vs sorumluluk sahibi biriyimde tek sorun şu zaten oda surekli bana geliyor hatta son bir yilda hicbi erkek arkadasi olmadi birlikte takiliyoruz. Ama o ne biliyim cok insanla birlikte olmami vs kendince takiyor belki bi tek bu geliyor aklima
Tamam tamam işte ona göre evlenilecek biri değilsin. Ona senin kocan nasıl biri olmalı diye sorar mısın lütfen
Bu çok değisik bir soru. Ben biri icin karakterimden kendimden odun vermek istemiyorum. Bu demek degilki onun sevdigi ilgi duydugu seylere yogunlasmiycam. Aksina beni bu hayatta en cok mutlu edensey zevk vermek mutlu edebilmek rahatlatabilmek. Zaten kizla bu sekilde tanisiyorum ve onu dindirebildigimi zevk verdigimi gormek bambaska bi his yasatiyor bana. bunu odabiliyor ve sadece yatakta degil disardada gorusuyoruz ama o beni su sekilde nitelendirmek istiyor benden vazgececegini zannetmiyorum ilerleyen yaslarda ne olursa olsun bana ugruycagini o an olsa zevkten derim ama saglikli kafayla dile getirmis biri ve irade sahibi oyle cocuksu degil ne soylediginin farkinda bi kadin. ama ben herseyi birakip ona odaklanmak yuva kurmak bilmiyorum degisik ya
Bir insan 7sinde neyse 70inde de o dur kanka takılmaya devam et
Sen de ona deseydin takılmalık sın diye 😂
Kral biz zaten vurusyoz takiliyoruz ama benim gonul kaydi olay bu sjsks
Patasızlığa gerek yok anladım zaten onu o sana ne dediyse sen de ona söyleseydin. Bu kadar kafa takma diye yazdım 🤣
Sen de nasıl bir şey çıktın be kardeşim sana kız mı yok demek bile boş
Nasıl ciddi düşünebilirsin ki bu durumda?
Tutuldum kiza
Sevişince geçer
Hangı uygulamadan dusuyolar
Onlfyn icerik ureticisiyim. Cinsel
Ordan dusmez
Kanka videolarim var birliktelik vs bu kizda ordan yazdi tanistik falan ordan dusmez nasil bi kani? Yasiyorum o hayati diyorum😅😅
İcerik ureticisi ol abonelik sat gorursun knk
Her izleycii yazamiyor videolari alan abone olanlara ozel bir durum mesaj
Knka uza uza boş ver
Neeee