Aşk İlişkileri Erkeklere hangi meslek karizma katıyor sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi meslegim cikarsa gorusune yazicamm Güncellemeler+1 yıl Evet diyin da Erkeklere hangi meslek karizma katıyor sizce? Cevapla Meslek Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Krst10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Futbolcu/antrenör 🙄 Kendime pay çıkarıyosam nfnddndn 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl avukat 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bence kadınlara daha cok yakışıyor :) Yorumla αtҽιst +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Sen hukuk mu okuyorsun Yorumla αtҽιst +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam o zaman Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Pilot asker polis 0 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mühendislik, yazarlık. 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Asker 0 8 Yorumla AllTimeTrader +1 yıl Peki sen? Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ben ne Yorumla Soran +1 yıl Surda bi soru soram dedim kıza yavsama hemen Yorumla AllTimeTrader +1 yıl Mesleğin ne? Yorumla AllTimeTrader +1 yıl Yav kes, 2 senedir seviyorum ben bu kızı 😂 Yorumla Soran +1 yıl @AllTimeTrader kız aşırı cirkin neyini sevdin Yorumla AllTimeTrader +1 yıl Kessene ya, seviyorum Yorumla AllTimeTrader +1 yıl KS düzeltmiş, hakaret etmiştim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kiralık katil 0 2 Yorumla Krst10 +1 yıl Ndndndndndnddnddn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Krst10 dalga geçmiyorum hele koyu uzun bir ceketle elindeki silahını saklayarak sinsi adımlarla hızlı hızlı ufff... Yani evet ürpertici ama coh hos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Futbolcu/antrenör 🙄 Kendime pay çıkarıyosam nfnddndn
avukat
Bence kadınlara daha cok yakışıyor :)
evet
Sen hukuk mu okuyorsun
hayır
Ha tamam o zaman
Pilot asker polis
Mühendislik, yazarlık.
Asker
Peki sen?
Ben ne
Surda bi soru soram dedim kıza yavsama hemen
Mesleğin ne?
Yav kes, 2 senedir seviyorum ben bu kızı 😂
@AllTimeTrader kız aşırı cirkin neyini sevdin
Kessene ya, seviyorum
KS düzeltmiş, hakaret etmiştim
Mühendislik kardo bence
Futbolcu, pilot
Kiralık katil
Ndndndndndnddnddn
@Krst10 dalga geçmiyorum hele koyu uzun bir ceketle elindeki silahını saklayarak sinsi adımlarla hızlı hızlı ufff... Yani evet ürpertici ama coh hos