Arkadaşlar acil yardim ama lütfen düzgün yardımcı olacak yorumlar istiyorum?

Sevgilim beni kırdığı zaman diyorum ki bu davranışın beni kırdı. Hatasını asla anlamıyor güzel dille anlatmama rağmen anlamıyor. Daha sonra olay çok başka yerlere gidiyor ve bana aşırı şekilde ağır konuşuyor sen akıllanmazsın sen beni bitirdin sen beni öldürdün diyor ama hiç bir şey yapmadığım halde sadece ona karşı sesim yükseldi diye bana Allah benim belamı versin ben öleyim sende kurtul gurur duyarsın artık kendinle diyor. Fakat ben ona ne büyük bir hata yapıyorum ne de şahsına hakaret ediyorum. Arkadaşlar en ufak kavgada bile uzlaşma taraftarı oluyorum ama asla sinirinden ödün vermiyor. Hep beni kenara atıyor. Sinir krizi geçirdim evde bayıldım. Kardeşim aramış onu mesaj atmış ablam çok kötü lütfen ona kötü şeyler söyleme diye kıyamam. Ben çok kötü duruma geldim sinir krizi geçirmemin sebebi belki de her kavgada ondan ağır şeyler duymak oldu ve birikti. Kendi söylüyor her zaman sen gibi efendi bir kız bulamam diye. Sizce benim değerimi anlaması için ne yapmalıyım vazgeçmek istemiyorum ama bana yardım gerek lütfen arkadaşlar ilişkim uzun süreli bir ilişki emek var çaba var yardımcı olun:((
Arkadaşlar acil yardim ama lütfen düzgün yardımcı olacak yorumlar istiyorum?