Bir insanın sana yalan söyleme kotası kaçtır?
Yalan dünya her şey bomboş hancı sarhoş yolcu mayhoş

Neden söylediği önemli. Beyaz yalan ise; kızmayayım diye söylediyse yani sorun yok. Şüphe uyandıran ya da yanlışa yönelik bir şey ise hazmetmem zor olur.
Süreç şu şekilde işleyeceği için, kısa vadede olmasada uzun vadeli ayrılık temelleri atmış oluyor..
Yalan söylediğini öğrenmezsek sıkıntı yok,
Ama öğrenirsek güven konusunda şüphe oluşur.
Ve güven çorap söküğü gibi minik bir delik açılınca, şüphe o deliği her fırsatta genişletiyor.
Ve mutlak son...
Söylediği yalan küçükse eğer ayrılmam ama uyarırım onu. Yalan söylemeye devam ederse eğer o zaman anlaşamayıp ayrılırım
En doğrusu
Hayır, konuşurdum onunla neden söyledi gibisinden.
Cevap
5Cevap
Bir kere yalan söylerse hep kuşku duyarım ve sorgularım ilişki böyle yürümez. Yalan varsa ilişki olmaz.
Çok doğru
Yalanın boyutuna bağlı. Hiç yenilir yutulur cinsten olmayan bir şey ise, ayrılırım.
Hayır tabii ki de sürekli tekrarlamıyorsa sorun yok bir kere herkes olur yani
Aslında birinci yalandan ayrılınılması gerekir ama ben sanırım çok seviyosam o kotayı 3-4 bile yapabilirim maalesef ki
Pembe yalan bir iyilik için vs. söylediyse kabul edebilirim ama onun dışında yalan ilişkiye giren bir zehirdir yavaş yavaş zayıflatır ve bitirir.
Yalanın büyüklüğüne bağlı ama ayrılık ahir bir karar.
Yenilir yutulur cinsten olmayan yalansa tahammül edemem hocam. Gerisinde sıkıntı yok.
Yalanın türüne bağlı. Önemsiz bir şey ise ayrılmam tabiki ama devamlı yalanını görürsem bırakırım.
Yalana gelemiyorum ben, ayrılırım.
Hayır ayrılmazdım sebebini sorar güvenimi sarstığını söylerdim devam ediyorsa konuşmam ama düzeltme çabasındaysa sorun yok
Yalanın şiddetine bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Ne yalan söylediğine bağlı
3 şansı denesin bakalım.
Yalanın boyutuna ve neden yalan söylediğine bağlı
Ustaysa tebrik ederim
1 sefer söyledi dün ayrıldım.
Evet mümkün
Hemen ayrılmazdım ama soğumam için büyük bir neden
1 kere yalan söyliyen gine söyler
Evet
Güven gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?