Aşk İlişkileri Gözlerin güzel demek sen çirkinsin mi demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kızın gözleri çok güzel dedi sadece gözlerim mi güzel yani ben çirkin miyim Güncellemeler+1 yıl Siz güzel mavi gözlü bir kıza gözlerin güzel ni dersiniz çok güzelsin mi dersiniz Gözlerin güzel demek sen çirkinsin mi demek? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok artık bu anlamı nereden çıkarttığını çok merak ediyorum 🤯🤯🤯 2 6 Yorumla aysslay +1 yıl Gözleri çok güzel diye odaklanıp gözüne bakmış beğenmiş olmalı. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum belki de sadece göz bebeğimin arkasındaki damarımı beğendi Yorumla aysslay +1 yıl Ne diyorsun?Bence şahdamarını beğenmişte haberin yok. Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahaha dkncjcncx Yorumla DELIRECO +1 yıl Gece gece kahkaha attım 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @DELIRECO teşekkürler Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayır ne alaka ama en güzel yerin gözlerin demek ki 1 0 Yorumla
ŞmeaĞool Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Gözler ruhun aynasıdır derler. Sadece gözlerin çok güzel demekle çok şey söylemiş de olabilir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Örnek Yorumla ŞmeaĞool +1 yıl Örnek diye soruyorsan haklı olabılırsın sadece gözleri güzel gerisi çöp demek istemiştir. Yorumla Soran +1 yıl Belki de Yorumla
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Evet demek ki ne yapıyoruz iltifatta etmiyoruz artık jdjfhsjdjd 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelsin demelisiniz Yorumla blackwww +1 yıl Ezberci eğitim sisteminin dayattığı bir cümle jsjfshs Yorumla blackwww +1 yıl Eti karam gibisin demek daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sen güzel mavi gözlü bir kıza gözlerin güzel ni dersin çok güzelsin mi dersi Yorumla blackwww +1 yıl Özellikle beğendiğim bir yerin varsa buna atıfta bulunabilirim normal bu Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya Yorumla blackwww +1 yıl Kanka sen deli misin shhfhs bence bu iyi bir şey Yorumla Soran +1 yıl Sadece göz rengiyle güzel olunmuyor maalesef ki Yorumla blackwww +1 yıl Evet orası öyle tabi ama komple beğenip bir yerinden bahsetmiş olabilir. Merak ettim seni, belki sadece gözün güzeldir Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet senin çirkin olduğunu ima ediyor hala anlayamadın mı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Burnun estetik mi diye sormuştum Yorumla furkaanercaan +1 yıl Evet estetik Yorumla Soran +1 yıl Tam tipimsin aslında yaa Yorumla furkaanercaan +1 yıl Sen benim tam tipim misin Yorumla Soran +1 yıl Burdan biriyle tanışmak istemiyorum ama sen benim tam tipimsin gibi Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. maalesef gözlerin güzel ama sen çirkinsin demek istemiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ağlayım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ağla rahatlarsın Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
LEYLÜNEHHAR Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bir evin kapısını açabilmek için anahtara ihtiyaç varsa bu sözde erkeklerin anahtarıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözlerini beğenmiş.Komple yüzünü beğenseydi " yüzün çok güzel" diye söylerdi. 0 0 Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Buluttan nem kapanlarda bugün 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi olmuş Yorumla ThisIs_Pelin +1 yıl Sen direkt açık havada fırtına kapmışsın, o kadar alakasız Yorumla Soran +1 yıl Olsun sormakta fayda var bir sorayım dedim Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl O söz şu demek Seni deli gibi istiyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi ama direkt bana demedi arkdamdsn demiş birilerine Yorumla Tutkal45 +1 yıl Cinsel anlamda Yorumla Tutkal45 +1 yıl O an kafasında başka şeyler geçmiş yakınlaşmak istemiş Yorumla Soran +1 yıl Abartma Yorumla Tutkal45 +1 yıl Yanlız miydiniz? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. En çarpıcı yönünü soylemis 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya ne alaka knk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Triplendim Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Gözlerin ayri güzel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin bir kızın gözleri daha az mı dikkat çeker Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Sen cirkinsin onu anladim gozleri guzel sadece Yorumla Soran +1 yıl Nerden anladın Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Sen de farkindasin belli ediyosun algin da o sekilde Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Mertizm2834 +1 yıl 😁😁 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aynen çirkin demiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok artık bu anlamı nereden çıkarttığını çok merak ediyorum 🤯🤯🤯
Gözleri çok güzel diye odaklanıp gözüne bakmış beğenmiş olmalı.
Bilmiyorum belki de sadece göz bebeğimin arkasındaki damarımı beğendi
Ne diyorsun?
Bence şahdamarını beğenmişte haberin yok.
Hahahahahaha dkncjcncx
Gece gece kahkaha attım 😂😂😂😂
@DELIRECO teşekkürler
Hayır ne alaka ama en güzel yerin gözlerin demek ki
Gözler ruhun aynasıdır derler. Sadece gözlerin çok güzel demekle çok şey söylemiş de olabilir.
Örnek
Örnek diye soruyorsan haklı olabılırsın sadece gözleri güzel gerisi çöp demek istemiştir.
Belki de
Evet demek ki ne yapıyoruz iltifatta etmiyoruz artık jdjfhsjdjd
Çok güzelsin demelisiniz
Ezberci eğitim sisteminin dayattığı bir cümle jsjfshs
Eti karam gibisin demek daha iyi
Sen güzel mavi gözlü bir kıza gözlerin güzel ni dersin çok güzelsin mi dersi
Özellikle beğendiğim bir yerin varsa buna atıfta bulunabilirim normal bu
Bilmiyorum ya
Kanka sen deli misin shhfhs bence bu iyi bir şey
Sadece göz rengiyle güzel olunmuyor maalesef ki
Evet orası öyle tabi ama komple beğenip bir yerinden bahsetmiş olabilir. Merak ettim seni, belki sadece gözün güzeldir
Evet senin çirkin olduğunu ima ediyor hala anlayamadın mı
Burnun estetik mi diye sormuştum
Evet estetik
Tam tipimsin aslında yaa
Sen benim tam tipim misin
Burdan biriyle tanışmak istemiyorum ama sen benim tam tipimsin gibi
maalesef gözlerin güzel ama sen çirkinsin demek istemiş
Ağlayım
Ağla rahatlarsın
Peki
Bir evin kapısını açabilmek için anahtara ihtiyaç varsa bu sözde erkeklerin anahtarıdır.
Gözlerini beğenmiş.
Komple yüzünü beğenseydi " yüzün çok güzel" diye söylerdi.
Buluttan nem kapanlarda bugün
Öyle mi olmuş
Sen direkt açık havada fırtına kapmışsın, o kadar alakasız
Olsun sormakta fayda var bir sorayım dedim
O söz şu demek
Seni deli gibi istiyorum
Harbi mi ama direkt bana demedi arkdamdsn demiş birilerine
Cinsel anlamda
O an kafasında başka şeyler geçmiş yakınlaşmak istemiş
Abartma
Yanlız miydiniz?
Hayır