Başkasına platonik olan kız nasıl tavlanır? Dalga geçip, vazgeç unut gibi saçmalıkları yazmayın?

Adam akıllı taktik verin, kızın arkadaşı ile irtibattayım ve sürekli birileri yazıyor ediyor. Onunla bir hikaye atıyorum, bir gecede 13 14 istek gittiği oluyor dedi. Şimdi yetmezmiş gibi bayram tatiline gittiğinde bile aile çevresinden ciddi iyi 4 talibi çıkmış, sitem edip anlatmış arkadaşlarına. Tamam damacanaya bile halleniyor ş. r. fsizler ama kızın Cidden yaşı geldi ve çok aşırı güzel, karakterli, temiz kalpli, masum, fazla zeki, çok çalışkan ve mücadeleci, yetenekli bir kız. o yüzden normal bence ekstra talibi çıkması, arkadaşı dedi ki büyük ihtimalle dışarıya çok fazla evlenilecek aile kızı imajı verdiği ve hiçbir erkeğe yüz vermediği için, bu yüzden her gören yarışa girer gibi elde etmeye çalışıyor peşine düşüyor. Sen hayran olduğun için sana öyle geliyor diye zırvalamayın, çevremde kız hakkında kimle konuşsam herkes böyle düşünüyor. Kıza ilgimi bilmeyen bir kaç kişi bile, sınıf hakkında dedikodu yapıp konuşurken kıza metiyeler dizdi, hani vardır ya gören herkes tarafından bir çok manada beğenilen ve çoğu şeyi karakteri duruşu güzelliği vs. onaylanan kızlar, işte aynen öyle biri. Sevgilisi ve konuştuğu olmamış bugüne kadar, taktikleri buna göre verin. Sebebini öğrendim arkadaşından, fazla Duygusal düşünüyor ve hayatına tek bir erkek girsin istiyor dedi. Yav bu yaşına kadar tutmuş kendini, öyle şeyler anlattı ki arkadaşı yeminle söylüyorum tekrar tekrar hayran oldum, aşık oldum. Bu devirde cidden böyle güzel dikkat çeken, talibide bayağı olan bir kız nasıl kendini bu kadar tutup sakınabiliyor anlayamıyorum bu kızı tanıdığımdan beri. Sürekli izliyorum okulda tavırlarını, mizacını, güzelliğini. Fena tutuldum fenaki fenaa. Kızı göz hapsine aldığım için diğer elemanların da farkındayım ve cidden görüyorum çok kişi yürüyor kıza. Dalga geçmeyin, rica ediyorum adam gibi mantıklı tavsiyeler verin aydınlatın şu mazlumun kafasını. Tek etti canıma, bayağı zamandır uzaktan sevip yakınlaşmaya çalışıyorum artık sabrım kalmadı, başkası alacak veya o platonik olduğu herif teklif edecek diye her gün kafayı yiyorum.
Başkasına platonik olan kız nasıl tavlanır? Dalga geçip, vazgeç unut gibi saçmalıkları yazmayın?