Bir kız sizi sevse sizinle ilgilense, g@tünüzü kaldırsa, sizin ise sevdiğiniz başka biri sürekli sizi üzse, sizi seven kız da sevdiğinizin olduğunu öğrenip gitse sizinle muhattap olmasa, zaman geçtikçe sizi seven kızın değerini anlarmısınız
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bile bile bunları yapiyorsa eninde sonunda pişman ollur ama grnelde iş isten gectikten sonra bunlarin akillari baslarina geliyor
Evet sonradan akıllanıyorlar
Sence onu üzen kızdan sıkılıp zaman geçtikten sonra aklına ben gelirmiyim bu kız beni ne güzel seviyordu falan diye
Bu hatayi yapmış biri olarak söyluyorum çoxuk surekli ayril baris ayril baris baktim olmuyor numarasini da sildim instagramdan takipten de çıkardim sonrasinda aradi mi 15 20 gun sonra aradi acmadim Şu an da da konusmuyorum akillanmiyorlar millet köpek gibi davraninca sığinacak derdini dökup sızlanacak derdini paylasacak birini ariyorlar sonrasinda toparlaninca vin benimki evlenmek istiyorum dedi kaç kere ve hep bir şeylere başlamak isteyen de oydu ama akillanmiyorlar bu başkasina da gitmiyor ama bana da bir faydasi yok emin ol senin öküz de gelse böyle olur senin kiymetini anlayacak olsa anlamaz miydi şimdiye kadar bana artik adı bile yabanci geliyor kendine yazık etme dünyada bir süru kadin bir sürü erkek var bir öküze takili kalma acini yaşa ve karsina duzgun biri çıkarsa sevebilecegin biri ama ona şans ver pat diye de ben unuttum seni zor bendeki öküz yaptiklariyla kendi kendini bitirdi
Haklısın bu öküzü unutmak istiyorum ama çok seviyorum o beni sevmiyor o kıza gitti umarım o kız onu yine üzer ve değerimi anlar biz daha önce sevgili olmadık sadece benim ondan hoşlandığımı biliyor, o kız buna tekmeyi basarsa umarım gelir bu sefer de ben yüz vermem olur biter sırf bunu istiyorum
Sen intikam istiyorsun aslinda sevgin çoktan bitmiş benim de içimde kalan onu dövmek🤣🤣🤣🤣yakasina yapismisligim var ama bir sey yapmadim 🤣🤣🤣insallah pisman olur da sen de yüz vermezsin yüz vermek yokkkkkkk🤣🤣🤣
Ben senin yaptığın gibi numarasını silip her yerden çıkardım o benim numaramı silmemiş içimden bir his zaman geçtikten sonra tıpış tıpış gelicek diyor😂😂umarım öyle olur da şu içimdeki intikam hırsını alabilirim 😂
Benimki 6 ay sonra dönmustu 2 ay galan konustuk gene beni delirtti 🤣🤣🤣adım atayim diye herseyi yapiyor gene de adim atmiyorum bana şey demisti beddua mi ettin naaptin hiç bir işim rast gitmedi sen yokken herkesin gerçek yuzunu gördüm demisti belki o an samimiydi bak o kadar pişmandi ama gene de bana yanlis yaptı düzelmeyeni birakma vaktı valla üzülmedim mi üzuldum tamamen unutmadim ama sevgim de sadece cıliz sönmek üzere bir alev gibi yani en fazla 1 ay daha kafaya takarim sonra karsima biri çıkarsa ona şans veririrm kaldi ki onu seviyorum diye cogu kisiye hayir demistim ama şu an diyorum ki keşke daha önce vazgecseymisim Şu an farkindayim ki onla benden bir halt olmaz bak ben sana kendi hayatimdan örnek veriyorum ama biliyorum ki severken en ufak bir şansin olsa bile insan degerlendirmek istiyor uzun uzun düşun varacagin sonuç bu işin olmayacagi olacak sen şu an sadece onun pişman olusunu görmek istiyosun okadar YA BU ÖKÜZ HIC PISMAN OLMAZSA (O IHTIMAL DE VAR BILIYORSUN) HAYATINI DAHA NE KADAR ERTELEYECEKSIN hemen birini bul demiyorum hayatina bak kendini gelistir yasın daha ufak eger dogruysa karsina daha iyileri çıkacak belki de kimseye fazlaca merhamet fazlaca anlayıs acima sevgi besleme sana 1 adım atana sen de 1 adım at ki karşındaki hatali davrnaninca ben kiymetliyim deyip yoluna bakabilmelisin
Çok doru dedin, ben ona 10 adım attım enayi gibi onun egosunu okşadım sadece pişman olmasını diliyorum birazda o üzülsün istiyorum ama artık onu da düşünmemeye çalışcam Allaha bırakıyorum gerisini ben çok çabaladım beni sevsin diye beni umursamadı şimdi ben umursamıycam ilahi adalet yerini bulur önüme bakcam dediğin gibi yapacam
Hakkinda hayirlisi olsun üzulme sen değil o kaybetti
Aynen öyle sağol ❤️
Rica ederim😇
Eğer platonik ise anlaşılmaz. Ama değilse anlaşılır. Başkasından da hoşlanabilir.
Plotonik değil erkek kızın onu sevdiğini biliyor
Ben senin platonik olup olmadığını söylemedim çocuk platonik ise
Çocuk şu an başkasını seviyor ama kız onu üzüyor, kız yine üzse aklına ben gelirmiyim ulan şu kız beni seviyordu iyi davranıyordu değerini bilemedim falan diye düşünürmü diye soruyorum
Zannetmiyorum. Sende bence başkasını bul. Sana değer veren birisini bul
Ve erkek hatasını anlayıp onu gerçekten sevene döner. Yaşın da ufak ama nerden düştün eski Türk filmi senaryolarına
Değer versin de benim. Şeyim kalkmaz g*tum
Ama onun g@tü kalktı
Niye
Benim onu sevdiğimi biliyordu bana ilk yüz verir gibi oldu sonra birden soğuk yaptı bende adam gibi söyle ilgilenmediğini hoşlanmadığını dedim yoluma gideyim dedim yoluna git dedi
Başkasını sevdiğini öğrendim habire acıklı sözler beğeniyordu sence bu kız onu yine üzse, benim değerimi anlarmı
Sende halen niue üstüne gidiyon
Ben üstüne gitmiyorum onunla şu an muhattabı kestim o zaman geçtikten sonra aklına ben değilirmiyim şu kız ne güzel seviyordu beni diye
Diyelim ki oyle oldu , seni bırakıp gitmiş baska bir kız icin , sana geri gelse sonra yine aynısını yapmiyacagni nerden bileceksin
Ben ona şans vereceğim demedim ki sadece gelirmi diye sordum
Düşünmez. Gerilmez.
Sema?